gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Gumiabroncs Típus jellemzöi

BRAVURIS

A Barum Bravuris a cég egyik legrégebben gyártásban lévő nyári gumi mintázata. Az ok amiért a Bravuris 2 nem váltotta le teljesen az elődjét az hogy egyes méretek esetében annyira jól sikerült a carcas és a mintázat kombinácója hogy a vásárlói igényeket szem előtt tartva és vállalva a többlet költségeket megtartották a jól bevált mintázatot. A Bravuris 1 a fejlesztése idején a leginnovatívabb abroncsok közé tartozott a V elrendezésű mintázatot az elsők között vezették be. Azóta számos gyártó esetében bizonyított és jelen pillanatban mondhatni a legelterjedtebb ez a típusú elrendezés. Legnagyobb előnye a vízre felúszás elleni védelem terén jelentkezik. A sugár irányban végig futó csatornák és a hosszanti végig futó árkokat kombinálva nagyszerű vízkiszorítást tesznek lehetővé jelentősen növelik a gumi biztonságosságát. Illetve másik nagy előny a régi kocka mintákkal szemben hogy jelentősen javul az abroncs rezgés csillapítás és gördülés zaja is csökken mivel a blokkok nem merőlegesen érkeznek az út felületére. A Barum Bravuris kitűnően kiegynsúlyozott nyárigumi ahogy ezt a Continentaltól már megszokhattuk. A vaskos váll blokkok kitűnő kanyarstabilitást a középponti folyamatos öv pedig nagyobb élettartaom és kitűnő üzemanyag megtakarítást tesz lehetővé. A Barum Bravuris 1 nyári abroncs kérjük mindig az évszaknak megfelelő abroncsot használjon.";"Nagyon jó száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az út felületről| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Jó kopásállóság.

BRAVURIS2

A Barum Bravuris 2 a közép és felső kategóriás autók gazdaságos árfekvésű nyári gumiabroncsa. A Bravuris 2 195-265mm profil szélességgel 15-20coll átmérővel és H-Y (210-300km/h) sebességtűréssel készülnek. A Bravuris 2 teljesen új futófelületi mintázatot kapott a korábbi kissé elavult kisteherautós mintázat helyett. Így már nagy teljesítményű abroncshoz illő esztétikus futófelülettel büszkélkedhet. Az egyenletesebb nyomás elosztásnak köszönhetően a gumi tulajdonságai jelentősen javultak. A gumi irányíthatósága és biztonságossága is nőtt az egyenletesebb eloszlás csökkenti a szükségtelen szerkezeti mozgásokat így energiát és üzemanyagot takarít meg illetve csökkenti a rendellenes kopás lehetőségét és hosszabb gumiabroncs élettartamot garantál. A nagy összefüggő felületű blokkok javítják a gumi tapadását fékezhetőségét az éles kontúros határvonalak jelentősen növelik az irányíthatóság és precíz adagolhatóságot tesznek lehetővé. A Barum Bravuris 2 gumi megnövelt silica tartalmú anyagkeveréket kapott ez a - téli abroncsoknál szokványos- adalék nagy mértékben növeli a tapadást nedves felületen. A lágyabb és kopásállóbb anyag sokkal jobban kiszorítja a futófelület alól a legnagyobb veszélyt jelentő ún. víz-filmet is így a gumi biztonságosságát is javítja. Kérjük tartsa szem előtt hogy a Barum Bravuris 2 nyári gumiabroncs ezért tartós hidegben történő használata nem ajánlott! Kérjük használjon mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot!";"Kitűnő száraz felületen| Rövidebb fékút| Megnövelt aquaplanning védelem| Hosszabb abroncs élettartam.

BRILLANTIS

A Barum Brillantis a cég régebbi mintázatai közé tartozik. Nyári gumiabroncs amelyet főleg az alsó és alsó-közép kategóriás autók számára ajánlunk. A Brillantis 1 13-14coll méretben kapható. A futófelület mintázata alapjában véve két részre különíthető el a hossz irányban futó övekre amelyek kisebb szögben elfogratott blokkokból állnak illetve a kereszt irányban haladó csatornák által közrefogott váll-blokkokra amelyek mintázata S alakot formál. A kereszt irányú kissé sugaras amelyek mintázata S alakot formál. A kereszt irányú kissé sugaras növeli kopásállóságát és jobb tapadást biztosít például vészfékezés esetén. A határozott nagy méretű vállblokkok növelik a gumiabroncs kanyar és oldal stabilitását. A Brillantis mintázatott felváltotta a Brillantis 2 azonban néhány méret esetében még jelenleg is fenntartják a gyártást  hiszen bizonyos méretekben - és főként kis kategóriás autók esetében- a Brillantis 1 gumiabroncs kiemelkedő teljesítményt nyújt ezt mi sem pédázza jobban 2008-ban az Európa Autóklub az ACE nyári gumiabroncs versenyében a Barum Brillantis 1 teszt győztes lett.";"Nagyon jó száraz úton| Kitűnő visszajelzés az útról| Nagyon jó stabilitás| Kiemelkedő üzemanyag takarékosság.

BRILLANTIS2

A Barum Brillantis 2 a kis és közép kategóriás autók nyári gumiabroncsa. 135-195mm profil szélességgel 13-15coll belső átmérővel T-H (190-210 km/h) sebesség tűréssel készülnek a Brillantis 2 gumik. A mérnökök nagyszerű munkát végeztek a mintázat továbbfejlesztése során sikerült megtartaniuk - az egyébként kitűnő - Brillantis 1 legelőnyösebb tulajdonságait ugyanakkor az anyacég legújabb fejlesztéseit felhasználva tovább javították az autógumi tulajdonságait. A Barum Brillantis 2 legértékesebb újítása a Continental felületi nyomás kiegyenlítő technológiája. Ennek köszönhetően a gumi futófelületének nyomás eloszlása sokkal egyenletesebbé válik javítja a gumi irányíthatóságát és biztonságosságát csökkenti a szükségtelen szerkezeti mozgásokat így energiát és üzemanyagot takarít meg illetve csökkenti a rendellenes kopás lehetőségét és hosszabb gumiabroncs élettartamot garantál. A mintázat újszerű asszimetrikus elrendezést kapott ami nem csak esztétikus de kitűnő vízkiszorítást és precíz irányíthatóságot is eredményez. Ugyanakkor a vállblokkok formájában és elrendezésében megtartották a Barum Brilantis 1 gumik jól bevált rendszerét de a vízelvezető csatornákat 10%-al keskenyebbre vágták a jobb zajkomfort érdekében. Ugyanakkor az elődhöz képest a Brillantis 2 gumi abroncs vizes jellemzői így is jelentősen javultak. Ne feledje a Barum Brillantis 2 nem téli gumiabroncs ezért tartós 7C alatti átlaghőmérséklet esetén cseréltesse nyári abroncsait téli gumira.";"Kitűnő száraz felületen| Rövidebb fékút| Megnövelt aquaplanning védelem| Hosszabb abroncs élettartam.

NORPOLARIS

Barum  orpolaris Extrém havas utakra ajánlott| Rövid fékút havon| Jó tulajdonságok jeges felületen.

POLARIS2

A Barum Polaris téli abroncsok kiváló irányíthatóságot garantálnak a leg zordabb téli időben is. Egyenletes jó teljesítményt nyújt havas jeges nedves és száraz körülmények között egyaránt. Kedvező árfekvésű univerzális termék akár 240km/h sebességig ajánlott. A mintázat kialakításánál a szakembernek enyhe deja vu érzése van mintha láttam volna már ezt a mintát. Finoman szólva is gyanús hogy hatott rá a Continental TS830 - ami elég jó ómen lehet hiszen az az anyacég egyik legkiválóbban teljesítő téli-abroncsa. Tehet a kiindulási pont már jó volt. Csak kisség megfizethetőbbé kell tenni a terméket egy kis diéta a felhasznált anyagok terén és máris jelentősen közelebb került az ár a kelet-európai pénztárcához. A TS830 éles szögleteit lekerekítve pedig a kopásállóság is szinte azonos szintre hozható. Mély hóban is biztonságos a teljes mélységig bevágott lamelláknak köszönhetően. A V mintának köszönhetően kiváló a vízkiszorítása. Remekül kiegyensúlyozott vázszerkezet jellemzi.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő százaz úton| Megnövel aquaplanning ellenállás| Kitűnő komfortosság| Pozitív vásárlói visszajelzések

SNOVANIS

A Barum Snovanis a téli használatban lévő kisteherautók VAN-ok és áruszállítók abroncsa. A futófelület széles csatornáinak köszönhetően a gumi felúszás elleni védelme kiváló. A középső övön található megnövelt stabilitású blokkoknak köszönhetően az egyenes futási jellemzők jelentősen javultak ez növeli az élettartamot és üzemanyag megtakarítással is jár. A határozott kontúrú blokkoknak köszönhetően pontosan irányítható téliabroncs. A gumiabroncs szerkezet is a legkorszerűbb elvárásoknak megfelelő a futófelület lapított így kevésbé hajlamos a deformációra így élettartama jelentősen hosszabb lehet.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő százaz úton| Kitűnő aquaplanning ellenállás| Megnövelt kopásállóság| Hosszú abroncs élettartam.

QUARTARIS

A Barum Quartaris négy évszakos gumiabroncs amit az az elképzelés hívott életre hogy a Continental csoport kínálatában is szerepeljen egy olyan olcsó abroncs ami alkalmas az egész éves használatra. A négyévszakos (All-Season) abroncsokról általában elmondható hogy árban versenyképesek a szezonális abroncsokkal de mivel segítségükkel megtakarítható az évenkénti kétszeri átszerelés összességében pénzt takaríthatunk meg velük. Használatuk természetesen kompromisszumokkal jár és az olyan autó használók számára ajánlott akik kevés kilométert és főleg városban vezetnek kerülik az extrém időjárási körülmények közötti közlekedést és általában kisebb sebességgel használják az autójukat. A Quartaris technikáját összefoglaló néven BASSS-nek (Barum All Season Sipe System) nevezte el. A középső trapéz alakú blokkok a fátyol havat kifelé szorítják az abroncs két szélén elhelyezkedő széles váll-blokkok irányába ahol az általában kidobódik így nem rontja a futási jellemzőket. A biztonság növelése érdekében a futófelületet speciális indikátorral látták el amely jelzi a mintázat mélységét így műszerek nélkül is könnyedén ellenőrizhető a gumiabroncs állapota.";"Kitűnő stabilitás száraz felületen| Jó vizes tulajdonságok| Jó havas jeges tulajdonságok| Megnövelt aquaplanning védelem| Kiváló komfortosság| Mintázat mélység indikátor

VANIS

Vanis

A Barum Vanis a kisteherautók kisbuszok nyári gumiabroncsa. A gumi tervezése a Continental által felhalmozott ismeretanyagra alapozva körültekintő munkával történt. Az abroncs jó száraz tulajdonságai a futófelület sűrű mintázottságának és a szűk blokkok közötti csatornáknak köszönhető. A futófelülten hossz irányban három széles árok fut amelyek a víz kiszorításáért felelősek ennek köszönhetően a Vanis az aquaplanning tesztekben is jól teljesít. A javított gumi anyagkeveréknek és kiegyensúlyozott erős belső vázszerkezetnek köszönhetően az abroncs hosszú élettartamú és energia takarékos. Ne feledje a Barum Vanis nyári gumiabroncs ezért ezért ha hőmérséklet tartósan 7C alá csökken kérjük cserélje abroncsait téli gumikra.";"Nagyon jó száraz felületen| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Megnövelt kopásállóság.

ACTIVANWINTER

BFGoodrich Activan Winter Nagyon jó tulajdonságok havas jeges felületen| Megnövelt tartósság abroncsélettartam.

GFORCEWINTER

BFGoodrich a G-Force Winter téli gumiabroncs. A sportos vezetési élményre vágyó sofőrök gumiabroncsa. Kis módosítással ezt a gumiabroncsot a rally versenyzők is használják különböző adalék összetételekkel és különböző keménységekkel. Az utcai autókra szánt abroncsok közepes inkább a kemény tartományba hajlóak ennek köszönhetően valódi versenyélményt képesek nyújtani. A mintázat alapjában ferde sugaras ami kitűnő vízkiszorítást tesz lehetővé. Az abroncs vízre felúszás elleni védelme megfelelő. A középső folyamatos öv jelentősen csökkenti a gördülés zajt és a kopást egyenes futásnál. A megerősített vállblokkok pedig jelentősen növelik a kanyarstabilitást. A tesztek során a G-Force winter sorra nyeri a kopásállósági és az üzemanyag megtakarítást mérő teszteket. Szuper gazdaságos gumiabroncs.";"Kiváló tulajdonságok száraz úton| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Kiemelkedő kopásállóság| Kiemelkedő energiahatékonyság| Üzemanyag takarékos abroncs.

KRAWLER

BFGoodrich Krawler Versenyszerű használatra ajánlott| Kimondottan durva sziklás terepre| Négyszeresen erősített oldalfallal.

WINTERG

BFGoodrichA Winter G a BF Goodrich jelenleg is forgalomban lévő régebbi mintázata. A közép kategóriában ár/érték arányú termék. Viszonylag kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. A széles vízelvezető csatornáknak köszönhetően a vízre felúszás elleni védelme megfelelő. Az éles kontúroknak és hegyes sarkoknak köszönhetően precízen adagolható jól irányítható pontos az abroncs. A középső száraz felületen egymásba záródó öv jelentősen javítja a gumi egyenes futását ugyanakkor havas körülmények között szétnyílik és ezzel növeli a futófelület nagyságát és növeli a tapadást.";"Jó száraz tulajdonságok| Jó komfortosság| Kitűnő vásárlói elégedettség.

WINTERSLALOMKS

A BF Goodrich Winter Slalom KSI kiemelkedő teljesítményű téli abroncs az összkerékhajtású terepjárók SUV-k számára. Ajánlott olyan VAN-ok kisteherautókhoz is amivel erdei utakon vagy rossz útviszonyok között közlekednek. A futófelület legnagyobb újítása a mikro pórusos felület (micro-pores) ami jelentősen javítja a tapadási tényezőt és a kanyarodási biztonságot. Ezt az anyagkeveréket a gyártó (WRC Winter Regenerating Compound) téli-önjavító adaléknak nevezte el. A megnövelt stabilitású blokkszerkezetnek és az optimalizált lamella elosztásnak köszönhetően jelentősen javul az abroncs fékezhetősége nedves havas és jeges körülmények között illetve a csökkent igénybevételnek köszönhetően jelentősen nőhet az abroncs élettartama is. A nagy mélységű csatornák kitűnő vízelvezetést tesznek lehetővé és megakadályozzák az abroncs vízre történő felúszását. A legtöbb méretben a Winter Slalom SKI abroncsok az ETEC SYSTEM™ (equal tension containment) technológiával készülnek ami a teljesen bevágott lamelláknak köszönhetően megnöveli az abroncs útfelülettel érintkező részét ezért jobb tapadást kapaszkodást nagyobb biztonságot garantál.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Megnövelt kopásállóság| Jó energiahatékonyság.

LM20

A Bridgestone Blizzak LM-20 az utolsó mohikán a gyári téli abroncsai között. A legrégebbi fejlesztés ami még most is gyártásban van. Jelenleg már csak kis méretekben gyártják 155-195 profilszélességgel. Ebből adódóan leginkább a kisebb és alsó-középkategóriás autók prémium abroncsa. A mintázat lekerekített klasszikus blokkszerkezete - ahogy az LM-25-nél már részletesen leírtuk - kiváló vízre felúszás elleni védelmet nyújt és remek irányíthatóságot kölcsönöz az abroncsnak. Jelentős újítás a futófelület öves kidolgozása. A különböző övek anyag-összetétele eltérő így más-más felület körülmény esetén kapcsol be és javítja az abroncs menettulajdonságait. Ezek a fejlesztések egy az egyben mentek át az LM20 következő generációjába az LM25-be. Összességében az LM-20 a prémium kategória belépő modellje azonban ha valaki ennél alacsonyabb teljesítménnyel is megelégszik érdemes a Firestone vagy más közép-kategóriás termék például Falken Kléber irányába gondolkodni. A nagyobb teljesítményre vágyók számára pedig akik megszerették az LM20 kiváló tulajdonságait ajánlott az LM-25 vagy a legújabb gyöngyszem az LM-30 amelyet a Bridgestone nagyon széles méret tartományban forgalmaz.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Növelt energia hatékonyság| Kiváló kopásállóságú| Kitűnő komfortosság | Csendes futású| Megnövelt aquaplanning elleni védelem.

LM22

A Bridgestone Blizzak LM-22 a nagyméretű és a sportos limuzinok szedánok gumiabroncsa. Ennek megfelelően nagyobb méretekben és H vagy V sebességindexszel készül kimondottan a nagyobb sebességű igénybevételre tervezve. Ez a mintázat az egyik légrégebbi még most is gyártásban lévő fejlesztés a Bridgestone V mintázatú családjához tartozik tökéletes ellentéte az LM20 LM25 tervezési filozófiájának. Majd az LM32 lesz az ahol az öves tervezés és a V mintás irányzat összetalálkozik és egy nagyon korszerű minden körülmények között optimális viselkedésű elegyet hoz létre. Az LM-22 éles blokkjai kiváló irányíthatóságot a széles csatornák remek vízelvezetést garantálnak. A középső blokk-sáv eltolt cella-szerkezete pedig nagyszerű stabilitást eredményez. Ennél a terméknél a gyár végképp szakított a régebbi Multi cellás anyagkeverékkel és bevezette a silica összetevő használatát az előbbi ugyanis nem volt alkalmas a H-s (190 km/h) sebességű tartós használatra. Az újszerű mintázatnak és anyag-keveréknek köszönhetően az LM-22 jelentősen túlszárnyalta a korábbi termékek teljesítményét.";"Kiemelkedő havas jellemzők| Aquaplanning elleni védelem| Remek komfort zaj és rezgés csillapítás| Magas fokú kopásállóság| Extrém körülmények között is biztonságos.

LM25

A Blizzak LM-20 és LM-25 a két utolsó klasszikus mintázatú téli gumiabroncs a Bridgestone kínálatában. Szinte minden gyártó terméklistáján szerepel ehhez megtévesztően hasonló kinézetű gumiabroncs. A lekerekített blokk szerkezet komoly áttörésnek számított az egy generációval korábbi abroncsok esetében. A forgás irányba élés vonalak és az aztán ellágyuló lekerekített forma számos előnyös tulajdonságot kölcsönöz a gumiabroncsnak. Leginkább a vízre felúszás elleni védelem növelése érdekében alkalmazzák előszeretettel ezt a mintázatot de kiválóan irányíthatók az ilyen gumik száraz és nedves körülmények között egyaránt. A szögletben végződő blokkokkal szemben ez a felépítés nem hajalmos a rendellenes kopásra így jelentősen hosszabb élettartamot garantál. Az abroncs különböző övein elhelyezkedő blokkok lamellázása is eltérő a középső vonalon elhelyezkedők például száraz körülmények között zipzárként csukódnak ezzel tovább növelve a termék teljesítményét és kopásállóságát.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Növelt energia hatékonyság| Kiváló kopásállóságú| Kitűnő komfortosság | Csendes futású| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM254X4  

 A Blizzak LM-25 4x4 klasszikus mintázatú téli gumiabroncs a Bridgestonetól. Nagy teljesítményű biztonságos téli gumiabroncs öszkerék hajtású terepjárók SUV-k transporterek számára. Az LM-25 4x4 tartalmazza a Bridgestone legújabb UNI-T technológiáját. A futófelület mintázata is a legkorszerűbb ismeretek felhasználásával készül. A lekerekített blokk szerkezet komoly áttörésnek számított az LM25-nél. A forgás irányba élés kontúrok és az aztán ellágyuló lekerekített forma számos előnyös tulajdonságot kölcsönöz a gumiabroncsnak. A szögletben végződő blokkokkal szemben ez a felépítés nem hajalmos a rendellenes kopásra így jelentősen hosszabb élettartamot garantál. A középső öv megnövelt keménységű sávja felelős a kitűnő fékezhetőségért alacsony zajszintért és kiemelkedő fékezhetőségért. Nagyon hatékony kiemelkedő teljesítményt nyújt havas körülmények között. A zipzár szerűen összezáródó lamellák csökkentik az abroncs gördülési zaját és növelik stabilitását száraz és nedves felületen ugyanakkor havas felületen szétnyílnak és ezzel növelik a kapaszkodó felület nagyságát. A széles vízelvezető csatornáknak köszönhetően az gumi aquaplanning ellenállása is kitűnő.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő irányíthatóság nedves felületen is| Nagyon jó vásárlói visszajelzések.

LM30

Bridgestone LM-Magas szintű tapadás és biztonság a közép-európai viszonyokhoz igazodva! Hirdeti a Bridgestone reklámja az új Blizzak LM-30-as mintázattal kapcsolatban. Ez a téli gumi a közép kategóriás autók tulajdonosait próbálja megkörnyékezni és amit ígér nem is hangzik rosszul! Jelentősen korszerűsödött az abroncs az előző generációhoz képest. Komoly javulást értek el az energia takarékosság és a környezettudatosság tekintetében. A blokkokat addig tologatták míg az új futófelület tapadását nem sikerült 10%-kal növelni az elődhöz képest. Ugyanakkor a gördülési ellenállás mértékét is sikerült csökkenteni 16!%-kal ez a gyár számításai szerint egy áltagos autó esetében 2.5%-os fogyasztás csökkenést eredményez ez 4.5g/km-el kevesebb CO2 kibocsátást eredményez. Elismerésre méltó szép teljesítmény!";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Energia takarékos abroncs| Kiváló kopásállóságú| Kiváló komfortosság | Csendes futású| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM32

A Bridgestone Blizzak LM-32 a tél specialistája. A nagyméretű autók sportos limuzinok szedánok téli gumiabroncsa. Ennek megfelelően nagyobb méretekben és magas sebesség terhelhetőséggel készül. Az LM-22 mintázat továbbfejlesztett változata. A legújabb kutatási eredmények felhasználásával még optimálisabb még magasabb teljesítményt nyújt téli havas jeges körülmények között. Kiemelkedő havas tulajdonságokért cserébe a száraz tulajdonságok és a zajkomfort csak közepes színvonalú. A futófelület lamellái az ún. 3-D zigzag (3D zipzár) technológiának köszönhetően egyenes futásnál tökéletesen összezáródnak havas felületen pedig teljesen kinyílnak így növelik a tapadó felületet. A magas silica arány nagy hidegben is tökéletes rugalmasságot biztosít. A sugaras mintázatnak köszönhetően a gumi víz elvezetése optimális aquaplaning védelme kitűnő. Az ún. UNI-T technológia forradalmi újítása az a polimer bevonatú kettős acél öv amely az abroncs oldalfalát hivatott stabilizálni. Így nagyobb abroncsok esetében sem kell tartani az oldalfal elcsavarodásától és jelentősen nagyobb sebesség terhelést visel el az ilyen szerkezetű gumiabroncs.";"Páratlan havas jeges tulajdonságok| Magas kopásállóságú| Magas komfortosság | Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM35

Bridgestone  LM-35 Magas szintű tapadás és biztonság a közép-európai viszonyokhoz igazodva! Hirdeti a Bridgestone reklámja az új Blizzak LM-35-as mintázattal kapcsolatban. Ez a téli gumi a felső kategóriás autók abroncsa nagy sebességű használatra is ajánlott! Jelentősen korszerűsödött az abroncs az előző generációhoz képest. Komoly javulást értek el az energia takarékosság és a környezettudatosság tekintetében. A blokkokat addig tologatták míg az új futófelület tapadását nem sikerült 10%-kal növelni az elődhöz képest. Ugyanakkor a gördülési ellenállás mértékét is sikerült csökkenteni 14!%-kal ez akár 2%-os fogyasztás csökkenést és jelents káros anyag kibocsátást csökkenést eredményez. Elismerésre méltó szép teljesítmény!";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Energia takarékos abroncs| Kiváló kopásállóságú| Kiváló komfortosság | Csendes futású| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM60

Bridgestone LM-60";"7.6";"8.1";"7.6";"8.4";"8.4";"9.4";"8.8";"8.4";"8.2";"7.9";"8.1";"8";"9";"  TireRack - 4x4 Téli abroncsok: 10. helyezett.

DMV1

A Bridgestone Blizzak DM-V1 mindent tud amit jelen pillanatban egy gumiabroncs tudhat! A terepjáró 4x4 SUV kategória számára lett fejlesztve de ajánlott kisteherautóra transporterekre kisbuszokra is. A DMV1 fejlesztésének középpontjában a kiemelkedő téli viselkedés elérése állt. Havas-jeges tulajdonságai még a prémium kategóriában is kimagaslóak. A Blizzak DM-V1 futófelülete a szabadalmazott Multicell Z adalékot tartalmazza amely az anyagban mikroszkopikus buborékokat és hajszálcsöveket képez így segít - a leggyakrabban előforduló felületi vékony vízréteg elvezetésében ami a legnagyobb mértékben rontja a gumiabroncsok tapadását nedves latyakos havas úton. A téli hidegben is megőrzi rugalmasságát a továbbfejlesztett polimer-silica összetételnek köszönhetően ami jelentősen javítja a silica részecskék egyenletes eloszlását így homogénebb a gumi-anyag ez kiegyensúlyozottabb viselkedést eredményez. A futófelület mintázata is a legkorszerűbb ismeretek felhasználásával készül. A középső öv megnövelt keménységű sávja felelős a kitűnő fékezhetőségért alacsony zajszintért és kiemelkedő fékezhetőségért. A különböző szögekben egymással szembeforduló blokk bevágások és lamellák széles kanyarszög-tartományban képesek megakadályozni az abroncs oldal irányú kitörését és kiemelkedő tapadást eredményeznek. A DM-V1 továbbá használja a Bridgestone legújabb tapadás növelő technológiáját (3D Wash Board Z Sipe Technology) amely a három dimenzióban elforgatott lamelláknak köszönhetően úgy növeli az abroncs havas-jeges fékezhetőséget és tapadását hogy közben a blokkok rugalmassága sem romlik így nem romlik az irányíthatóság és a kanyarstabilitás sem. A Brigestone Blizzak DM-V1 a kompromisszumok nélküli téli abroncs terepjárók és SUV-k számára.

DMZ3

A Bridgestone Blizzak DM-Z3 sportosabbá teszi a telet. Ez a gumiabroncs a Terepjáró 4x4 SUV kategória számára lett fejlesztve de ajánlott a használata kisteherautó transporterek kisbuszok esetében is. Ezzel az abronccsal minden öszkerék hajtású jármű alkalmassá tehető a téli használatra. A DMZ3 forgásirányos gumiabroncs mintázata a legkorszerűbb ismeretek alapján lett tervezve. Nagyon hatékony kiemelkedő teljesítményt nyújt havas körülmények között. A zipzár szerűen összezáródó lamellák csökkentik az abroncs gördülési zaját és növelik stabilitását száraz és nedves felületen ugyanakkor havas felületen szétnyílnak és ezzel növelik a kapaszkodó felület nagyságát. A futófelület is igen különleges kialakítású az anyag 55% mélységig LMC (Link Multicell Compound) adalékolásúak ha ez lekopott a maradék 45% hagyományos magas silica tartalmú keverékből áll amit a többi téli abroncs alkalmaz. A DM-Z3 kitűnő komfortosságának és kiemelkedő téli tulajdonságainak köszönhetően a vásárlói elégedettség terén a vezető 4x4 abroncs.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Kiemelkedő aquaplanning védelem| Kitűnő nedves tulajdonságok| Kitűnő kopásállóság| Energia takarékos abroncs.

W800

A Bridgestone Blizzak W800 a kisteherautók ideális téli gumiabroncsa. Kitűnő irányíthatóságot és biztonságosságot nyújt havas-jeges latyakos vagy nedves körülmények között is. A továbbfejlesztett anyagkeveréknek köszönhetően jelentősen javult az abroncs irányíthatósága miközben a csökkent a futási zaj mértéke és a javult a termék komfortossága rezgéscsillapítása is. A Bridgestone Blizzak W800 kopásállósága jelentősen javult az elődhöz képest így még tovább használhatja megelégedetten ezt a téli abroncsot.";"Kitűnő tulajdonságok száraz felületen| Megnövelt kopásállóság| Megnövelt aquaplanning ellenállás.

WS70

BridgestoneTireRack - Téli abroncsok: 1. helyezett  A Bridgestone Blizzak WS70 a gyártó egyik legmodernebb téli gumiabroncsa. A legújabb fejlesztéseket vonultatja fel. A 3-D sipe fantázia név arra utal hogy egy újszerű lamellázási technikával a szokásos merőleges bevágásokon kívül a futófelület vonalával párhuzamos bemetszéseket is alkalmaz amelyek így sokkal összetettebb viselkedést tesznek lehetővé. Az anyag összetétele is a legmodernebb ún. multicell keveréket tartalmazza ami még hatékonyabb működést tesz lehetővé. A Blizzak WS70 a téli körülményekre optimalizált gumiabroncs havas és jeges körülmények között egészen kiemelkedő eredményt nyújt azonban ezért cserébe nyári körülmények között történő használatra egyáltalán nem ajánlott.";"Kiemelkedő teljesítmény havas jeges felületen| Megnövelt aquaplanning ellenállás.

D400

Bridgestone D400 Jó tapadás száraz úton| Jó irányíthatóság| Jó komfortosság.

D683

Bridgestone D683TireRack - Négyévszakos 4x4 abroncsok: 26. helyezett[/url]";"A Dueled H/L D683 4x4 újszerű mintázatú négyévszakos gumiabroncs a Bridgestonetól. Nagy teljesítményű biztonságos téli és nyári körülmények között is használható gumiabroncs öszkerék hajtású terepjárók SUV-k  transporterek számára. A Dueler D683 tartalmazza a Bridgestone legújabb UNI-T technológiáját. A futófelület tervezésekor számítógépes modellezést is alkalmaztak a tökéletes mintázat kialakításához. Az abroncs vázszerkezetének egyik újdonsága a szén-szál erősítésű gumi-anyag (L.L.Carbon) és az O-Bead technológia ami egy speciálisan kialakított kapcsolatot létesít a gumi és a felni között így csökkenti az itt fellépő vibráció mértékét ami az abroncs idő előtti elhasználódását is okozhatja. A futófelület mintázata is a legkorszerűbb ismeretek felhasználásával készül. A forgás irányba élés kontúrok és az aztán ellágyuló lekerekített forma számos előnyös tulajdonságot kölcsönöz a gumiabroncsnak. A szögletben végződő blokkokkal szemben ez a felépítés nem hajalmos a rendellenes kopásra így jelentősen hosszabb élettartamot garantál. A középső öv megnövelt keménységű sávja felelős a kitűnő fékezhetőségért alacsony zajszintért. Az abroncs habár döntően nyári körülményekre lett optimalizálva elfogadható teljesítményt nyújt havas körülmények között is. Az összezáródó lamellák csökkentik az abroncs gördülési zaját és növelik stabilitását száraz és nedves felületen. A széles vízelvezető csatornáknak köszönhetően az gumi aquaplanning ellenállása is itűnő.";"Nagyon jó fékezhetőség száraz felületen| Jó tulajdonságok vizes úton| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Csökkentett gördülési zaj és komfortosság.

D684

A Bridgestone Dueler H/L D684 négyévszakos gumiabroncs kimondottan 4x4 összkerékhajtású járművek terepjárók hobbi terepjárók és kisteherautók számára. A négy évszakos (All Season) gumiabroncs alkalmas nyári gumiként és téli gumiként történő használatra egyaránt. Az abroncs újdonsága hogy a egész évben biztonságos és komfortos autózást tesz lehetővé. A Dueler D684 a régebbi fejlesztésű abroncsok családjába tartozik. A futófelület szimmetrikus mintázatú blokkokra sűrűn tagolt. A gumi középső része övekre tagolódik amelyek szintén blokkokkal sűrűn tagoltak. A gumi belső szerkezete a legújabb technológiának megfelelően kettős nylon bevonatú acél betéttel merevített ez jelentősen növeli az abroncs stabilitását és csökkenti a deformációból származó energia veszteséget.";"Jó tapadás száraz felületen| Jó komfortosság| Megnövelt energia takarékosság.

D687

Bridgestone  D687 TireRack - Négyévszakos 4x4 országúti abroncsok: 48.

DSPORT

Bridgestone  Dueler H/P  Sport TireRack - Utcai/Sport kisteher abroncsok: 3. helyezett Kitűnő sportos vezetési élmény.

RE030

Bridgestone  RE030 Kitűnő tulajdonságok száraz úton| Sportos vezetési élmény.

RE031

Bridgestone RE031  Kitűnő tulajdonságok száraz úton| Sportos vezetési élmény.

RE040

Bridgestone  RE040  Jó tulajdonságok száraz úton| Sportos vezetési élmény.

RE050A

Bridgestone RE050A  Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Kitűnő komfortosság.

RE050

Bridgestone    RE050 Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem.

RE720

Bridgestone RE720  Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem.

S001

Bridgestone S001 Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Sportos vezetési érzet.

EL42

Bridgestone EL42 Autópályás használatra kitűnő.

ER300ECOPIA

A Bridgestone Turanza ER300 Ecopia korábbi ER300 tovább fejlesztett változata. Nyári gumiabroncs amely a környezet tudatos autó használók csoportját célozta meg. Kifejlesztésekor az előd kedvező energiatakérkossági jellemzőt még tovább tökéletesítették. A Mercedes-Benz élére állt a kutatásnak és szedánjainak jó részét ezzel abronccsal szereli gyárilag. A Turanza ER300 Ecopia a kiváló tapadású precízen irányítható és remek visszajelzést biztosító gumi nagyszerű példája. Az ER300 Ecopia gumi anyaga kimondottan nyári időjárási viszonyok közötti használatra lett optimalizálva. Asszimetrikus futófelületű korszerű megjelenésű gumi. Nagy méretű blokkok és széles csatornák kombinációja jellemzi a mintázatot. A vállblokkok sugár irányú csatornái kitűnő vízre felúszás elleni védelmet nyújtanak. A különböző övek eltérő szögben álló élei pedig nagy mértékben hozzájárulnak hogy a gumi kanyarodás közben is mindig tökéletesen tapadjon. A középvonal folyamatos öve jelentősen javítja az egyenes haladáskor fellépő nem kívánt rezgés mértékét és hozzájárul az abroncs energia hatékonyságához így az autó üzemanyag fogyasztása akár jelentősen csökkenhet. Az Ecopia ER300 abroncs rugalmasságáért felelős - a csak a felső kategóriában megszokott kettős nylon-acél belső vázszerkezet is amely szintén hozzájárul hogy a gumi mindig tökéletesen tapadjon az aszfalton. Ez a kialakítás lehetővé teszi hogy a gumiabroncsból akár extrém magas sebességet is elviseljen. A Bridgestone Turanza ER300 Ecopia nyári gumiabroncs ezért 7C alatti hőmérsékleten történő használata nem ajánlott.";"Kiemelkedő tapadás nedves felületen is| Kitűnő aquaplanning elleni védelem| Nagyszerű stabilitás és visszajelzés| Kiemelkedő energiatakarékosság| Kitűnő vásárlói értékelések.

ER300

A Bridgestone Turanza ER300 nyári gumiabroncs a környezet tudatos autó használók csoportját célozta meg. A fejlesztések középpontjában a minél gazdaságosabb energiatakarékos gumi abroncs állt. A projekt fő mentora a Mercedes-Benz amely szedánjainak jó részét ezzel abronccsal szereli gyárilag. A Turanza ER300 a kiváló tapadású precízen irányítható és remek visszajelzést biztosító gumi nagyszerű példája. Az ER300 gumi anyaga kimondottan nyári időjárási viszonyok közötti használatra lett optimalizálva. A futófelület mintázata aszimmetrikus korszerű megjelenésű. A nyári tesztek eredményei alapján a legideálisabb nagy méretű blokkok és széles csatornák kombinációja jellemzi a mintázatot. A vállblokkok sugár irányú csatornái kitűnő vízre felúszás elleni védelmet nyújtanak. A különböző övek eltérő szögben álló élei pedig nagy mértékben hozzájárulnak hogy a gumi kanyarodás közben is mindig tökéletesen tapadjon. A középvonal - nagyjából - folyamatos vonala jelentősen javítja az egyenes haladáskor fellépő nem kívánt rezgés mértékét és jelentősen hozzájárul az abroncs energia hatékonyságához amivel természetesen együtt jár az üzemanyag fogyasztás csökkenése. Ezt hivatott javítani a csak a felső kategóriában megszokott kettős nylon-acél belső vázszerkezet is amely szintén hozzájárul hogy a gumi mindig tökéletesen tapadjon az aszfalton. Ez a kialakítás lehetővé teszi hogy a gumiabroncsból akár extrém magas sebességet is elviseljen. Az ER300 abroncsokból létezik módosított anyag összetételű változat is Ecopia néven amely még alacsonyabb gördülési ellenállással rendelkezik így aktívan tesz a szén-dioxid kibocsátás csökkentése érdekében. A Bridgestone Turanza ER300 nyári gumiabroncs ezért 7C alatti hőmérsékleten történő használata nem ajánlott.";"Kiemelkedő tapadás nedves felületen is| Kitűnő aquaplanning elleni védelem| Nagyszerű stabilitás és visszajelzés| Kitűnő vásárlói értékelések| Kitűnő energiatakarékosság.

ER30

Bridgestone ER30 Nagyszerű vezetési elmény| Pontos irányíthatóság visszajelzés.

ER33

Bridgestone ER33  Jó tulajdonságok száraz felületen| Megfelelő tapadás nedves úton.

4X4CONTACT

A Conti4x4Contact a Continental terepjárók SUV-k kisteherautók számára ajánlott négy évszakos használatra fejlesztett gumiabroncsa. Különösen közkedvelt a nagy méretű városi hobbi terepjárók körében. Számos prémium autógyártó – BMW, Mercedes-Benz, Porsche - gyári szerelésként adja a 4x4 Contact abroncsokat autóival. A gumi legnagyobb verseny előnye hogy mérete alapján a termék a kisteherautók és terepjárók számára alkalmas ugyanakkor a futófelület megkapta a ContiTouringContact CH95 mintázatát ami kitűnő irányíthatóságot komfortosságot eredményez és akár egész évben történő használatra is alkalmassá teszi az abroncsot. A Conti 4x4 Contact innovatív technológiájának köszönhető használható téligumiként és nyárigumiként egyaránt. A megnövelt silica tartalmú gumi anyag nagy rugalmasságát kölcsönöz az abroncsnak még nagy hidegben is. Az asszimetrikus mintázat lehetővé teszi hogy az abroncsokat más pozícióba szereljék át így nagy mértékben növelhető az abroncsok élettartama. A 4x4 Contact az első abroncsok egyike amelyeket számítógépes programokkal terveztek hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a gördülési zaj és már nem kívánt tulajdonságok szintjét. Az abroncs kitűnő stabilitással rendelkezik belső szerkezet a legmodernebb elvárások szerint gyártott kettős nylon-acél betét merevítésű.";"Jó tapadás száraz felületen| Jó tapadás nedves felületen| Jó komfortosság.

4X4SPORTCONTACT

Continental 4x4SportContact Kitűnő irányíthatóság száraz úton| Kitűnő tapadás száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az útról.

4X4WINTERCONTACT

Continenta 4x4WinterContact  TireRack - Téli SUV abroncsok: 1. helyezett A tesztek alapján a 4x4 Winter Contact az SUV kategóriában magasan a legjobb teljesítményt elérő téli gumiabroncs. Kiváló tulajdonságokat mutat száraz és nedves felületen de havas és jeges körülmények között is torony magasan a legjobb téli-abroncs. Némelyest árnyalja a képet hogy számos tulajdonos nincs megelégedve az abroncsok kopásállóságával és többen panaszkodnak a használat közben fellépő zaj mértékére is. Magasabb perességű valamint kisebb méretű abroncsok esetében ilyen nem fordult elő.";"Szuper irányíthatóság| Biztonságos vezetési érzet| Páratlan téli jellemzők| Javított rezgéscsillapítás | Extrém csöndes futású.

CROSSCONTACT LX

Continental CrossContact  LX  TireRack - 4északos SUV abroncsok: 3. helyezett.

CROSSCONTACT UHP

Continental CrossContact  UHP TireRack - Nyári SUV abroncsok: 2. helyezett.

CROSSCONTACTWINTER

Continental a Cross Contact Winter speciális téli gumiabroncs gyors és nehéz terepjárókhoz. A továbbfejlesztett szilika összetételnek köszönhetően kiváló tapadással és fékezési teljesítménnyel rendelkezik. Az optimalizált fokozatosan szélesedő szinusz lamellázat kialakításnak köszönhetően a szilárd külső váll száraz körülmények között jelentősen növeli a teljesítményt. A széles körbefutó mintázati csatornák valamint a külső vállcsatornák optimalizált beosztása kimagasló aquaplaning elleni védelmet biztosít a gyors és hatékony vízkiszorítás következtében.";"Szuper irányíthatóság| Biztonságos vezetési érzet| Aquaplanning elleni védelem| Páratlan téli jellemzők| Szuper rezgéscsillapítás | Extrém csöndes futású.

ECO3

Continental EcoContact 3 ADAC Motorwelt 2008/3: Nagyon ajánlott Stiftung Warentest 2008/3: Nagyon ajánlott Kitűnő fékezési jellemzők| Kiemelkedő tapadás| Kitűnő kanyar stabilitás| Kitűnő kopásállóság| Energia takarékos abroncs.

ECOCONTACT5

Continental EcoContact  Csökkentett gördülési ellenállás| Kitűnő fékezhetőség| Kiemelkedő irányíthatóság.

ECOCONTACT EP

Continental EcoContact EP Kiemelkedő tapadás száraz felületen| Kitűnő kopásállóság| Kiemelkedő energia takarékosság.

SPORTCONTACT2

Continental SportContact  TireRack: Nyári abroncsok: 20 A Continental SportContact2 nyárigumi a nagy teljesítményű sport kocsik, coupék és szedánok számára lett fejlesztve a Conti legmagasabb teljesítményű kategóriájába tartozó abroncsa. Az anyagkeverék újdonsága a bionic* természetes alapanyagú adalék valamint az éles határvonalú blokk-szerkezet. Ezek együttesen jelentősen javítják az abroncs tapadását irányíthatóságát és fékezhetőségét. A Sport Contact 2 gumik anyaga bio adalékot is tartalmaz ez és az asszimetrikus kialakítású futófelület mintázat eredményezi hogy a Sport Contact 2 gumiabroncsokat kitűnő irányíthatóság jó fékezhetőség egyenletes természetes jó viselkedés jellemzi. Az abroncs folyamatosan kiváló visszajelzést ad az út felületről ennek köszönhetően jelentősen növeli a biztonságosságot. A futófelületen körbe futó folyamatos-övek nagy mértékben hozzájárulnak a gumi kitűnő zaj és rezgés csillapításához ugyanakkor a kereszt irányú csatornák csökkentik a vízen felúszás veszélyét. A futófelület egyik legújabb tulajdonsága a Continental (AMC Advanced Mold Contour) technológiája ami a terhelés változását figyelembe véve képes kis mértékben növelni vagy csökkenteni a gumi szélességét így nő a fékező hatás és csökken a fékút például vészfékezés esetén. A gumi-abroncs kiegyensúlyozott természetes viselkedését  irányíthatóságát a korszerű vázszerkezetnek köszönheti ami kettős nylon erősítésű acél-radiál betétet tartalmaz ez alkalmassá teszi az abroncsot nagy sebességű használatra is. Ne feledje: a Continental SportContact2 nyári gumiabroncs ezért fagypont körüli hőmérsékleten történő használatra nem ajánlott.";"Kitűnő irányíthatóság száraz úton| Kitűnő tapadás száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az útról.

SPORTCONTACT3

Continental SportContact 3 Auto Motor Sport 2010/7: Nagyon ajánlott Auto Zeitung 2010/3: Nagyon ajánlott  Auto Sport 2009/4: Ajánlott A Continental SportContact3 a nagy teljesítményű sport kocsik coupék és szedánok számára lett fejlesztve a Conti legmagasabb teljesítményű kategóriájába tartozó abroncs. A SportContact3 kiemelkedő fékezhetőséggel és páratlan irányíthatósággal rendelkező gumi. Az anyagkeverék természetes alapanyagú adalékot tartalmaz. A blokk határozott élet kontúruak. Jelentősen javítják az abroncs tapadását fékezhetőségét és irányíthatóságát. A Sport Contact 3 asszimetrikus kialakítású futófelület mintázata eredményezi hogy a gumiabroncs kitűnő irányíthatóságú jó fékezhetőségű egyenletes természetes jó viselkedésű. Az abroncs folyamatosan kiváló visszajelzést ad az út felületről ennek köszönhetően jelentősen növeli a biztonságosságot. A futófelületen körbe futó folyamatos-övek nagy mértékben hozzájárulnak a gumi kitűnő zaj és rezgés csillapításához ugyanakkor a kereszt irányú csatornák csökkentik a vízen felúszás veszélyét. A futófelület kialakítása (AMC Advanced Mold Contour) technológiát alkalmaz ami a terhelés változását figyelembe véve képes kis mértékben növelni vagy csökkenteni a futófelület szélességét így nő a fékező hatás és csökken a fékút például vészfékezés esetén. A gumiabroncs kiegyensúlyozott természetes viselkedését irányíthatóságát a korszerű vázszerkezetnek köszönheti ami kettős nylon erősítésű acél-radiál betétet tartalmaz ez alkalmassá teszi az abroncsot nagy sebességű használatra is. Ne feledje: a Continental SportContact2 nyári gumiabroncs ezért fagypont körüli hőmérsékleten történő használatra nem ajánlott.";"Kitűnő irányíthatóság száraz úton| Kiemelkedő tapadás száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az útról| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

SPORTCONTACT5

Continental SportContact 5 Megnövelt biztonságosság| Kitűnő tapadás száraz és nedves felületen| Megnövelt energia hatékonyság.

SPORTCONTACT5P

Continental SportContact 5P Sport auto 2010/05: Nagyon ajánlott[  AutoBild Sportscars 2010/04: Példamutató A Continental SportContact5P a gyártó legmagasabb igénybevételre és sportos használatra tervezett gumiabroncsa. A nagy presztízsű sport kocsik  luxus terepjárók és szedánok gumiabroncsa. A az Conti Sport Contact 5P méret választéka éppen ezért viszonylag szűk a nagy teljesítményű termékekre specializálódik. Kizárólag Y-os sebesség tűréssel 235-295mm profil szélességgel 30-40%-os oldalfal magasságig 18-21 coll átmérővel vásárolhatók meg. Az új technológiás felépítés kiemelkedő irányíthatóságot kanyar stabilitást páratlanul rövid fékutat eredményez száraz és nedves felületű úttest esetén is. Az abroncs titka a Black Chilli fedőnevű adalék. A fejlesztés alapkoncepcióját a verseny sportból importálták. Minden guminak létezik egy ideális hőmérséklet tartománya amelyen belül az abroncs a legoptimálisabb tulajdonságokat mutatja. Az anyagkeverék forradalmi újítása hogy nagyon gyorsan felmelegszik és eléri az optimális működési hőmérsékletet ahogyan például a Forma-1-ben láthatjuk. Ez az értékes szén-gyanta adalék eredményezi a SportContact5P gumiabroncsok kiemelkedő irányíthatóságát fékezhetőségét. A futófelület mintázata asszimetrikus elrendezésű középen egy vagy több folyamatos övvel ez javítja az abroncs kopásállóságát csendes futását. A futófelület szélein kisebb blokkok találhatók amelyek között sugár irányú csatornák futnak a megnövelt vízkiszorítás érdekében. A megerősített vállszerkezet kitűnő kanyarstabilitást eredményez. Az abroncs belső szerkezete a legújabb elvárásoknak megfelelően polimer bevonatú kettős acél övekből áll amelyeket a futófelületnél még egy kiegészítő borítással merevítenek. Ez a szuper rugalmas szerkezet jelentősen csökkenti az abroncs gördülési ellenállását és szerkezet mozgásaiból adódó energia veszteséget továbbá kitűnő természetes kiegyensúlyozott viselkedést biztosít annak révén hogy jelentősen csökkenti az abroncs kontrollálatlan kilengéseit. A Conti Prémium Contact 5P nyárigumi ezért 7C alatt használata nem ajánlott!";"Kiemelkedő irányíthatóság| Kiemelkedő tapadás szárazon felületen| Kiemelkedő tapadás nedves felületen| Kitűnő kanyarstabilitás.

PREMIUMCO

Continental PremiumContact  TireRack: Nyári abroncsok: 1.A Continental PremiumContact nevében hordozza a végzetét. A prémium kategórián belül is kiemelkedő dupla prémium minőségű termékről van szó ami nem csak a tulajdonságokban jellemzőkben jelenik meg hanem a kidolgozás minőségében a stílusban és a megjelenésben legalább annyira. Ez a nyári gumi kiemelkedő visszajelzést ad az út felületről és a számos csúcs technológiás fejlesztésnek köszönhetően minden körülmények között kiváló úttartást és tapadást biztosít. A Prémium Contact gumiabroncs a minőség és az elegancia kombinációja ezért is számos prémium gyártó kizárólag ezzel az abronccsal dobja piacra az igazán exkluzív autóit. A futófelület mintázata azon kívül hogy kényezteti a szemet technikai szempontból is az elérhető legmagasabb színvonalat képviseli. Az egyenes övek a gumi felületén és a félig V mintázat kombinációja révén kiemelkedő irányíthatóságú és nagyon biztonságos gumiabroncs a Prémium Contact. Ne feledje a Conti Premium Contact nyárigumi ezért 7C alatti hőmérsékleten használata nem ajánlott!";"Kiemelkedő irányíthatóság| Kiemelkedő tapadás szárazon felületen| Kiemelkedő tapadás nedves felületen| Kitűnő kanyarstabilitás.

PREMIUM2

Continental PremiumContact 2 ADAC 2010/02: Különösen ajánlott AutoBild 2010/10: Példamutató Stiftung Warentest 2010/01: Jó ACE Lenkrad 2010/03: Teszt győztes AutoZeitung 2010/05: Teszt győztes A Continental PremiumContact2 a prémium kategórián belül is kiemelkedő dupla prémium minőségű termék ami túlmutat a kategória győztes Premium Contact 1 abroncsok színvonalán is. Nem csak menet tulajdonságokban jellemzőkben jelenik meg a különbség az átlagos abroncsokhoz viszonyítva hanem a kidolgozás minőségében stílusában és a megjelenésben legalább annyira. Ez a nyári gumi páratlan visszajelzést ad az út felületről és a számos csúcs technológiás fejlesztésnek köszönhetően minden körülmények között kiváló úttartást és tapadást biztosít. A Prémium Contact 2 gumiabroncs a minőség és az elegancia kombinációja ezért is számos luxus gyártó kizárólag ezzel az abronccsal hozza ki új exkluzív autóit. A futófelület teljesen új kidolgozást kapott a korábbi mintázathoz képest. Az újdonságnak számító 3-D grove technológia lényege a mélységében is mintázott blokk-oldalfal technológia ami jelentősen javítja az abroncs fékezhetőségét vízre felúszás (ún. aquaplanning) elleni védelmét. A Premium Contact 1 félbevágott V mintázata is változott csak minden második sugár irányú csatornát tartották meg a PremiumContact2-ben. A három dimenziós futófelület szerkezet jelentősen javítja a vizes felületen mutatott jellemzőket és nagy mértékben csökkenti az abroncs deformitását is ami még tovább fokozza az útról érkező visszajelzés mértékét. Ne feledje a Conti Premium Contact nyárigumi ezért 7C alatti hőmérsékleten használata nem ajánlott!";"Kiemelkedő nedves és száraz felületen| Kiemelkedő aquaplanning védelem| Kitűnő stabilitás és irányíthatóság.

PROCONTACT

Continental ProContact  Kiemelkedő tapadás| Négyévszakos használatra is ajánlott| Kitűnő komfortosság .

TS760

Continental TS 760 Kiemelkedő téli jellemzők| Biztonságos vezetési érzet| Jó komfortosság.

TS780

Continental a TS780-as téli gumik tervezésekor egy olyan abroncsot kívántak megalkotni ami magas irányíthatóságot és komfortos vezetési érzetet garantál. A téli abroncsok között kiemelkedő vezetési tulajdonságát mutat. Határozott vonalainak köszönhetően jól irányítható de a lekerekített blokkok csökkentik a gördülési zajt. A TS780 a Contintel egyik legrégebbi gyártásban lévő mintázata a méhsejt formájú bevágások miatt ma már kissé divatjamúlt kinézetű az új fejlesztések kopásállóságban és komfortosságban is sokkal jobbak.";"Kiváló irányíthatóság| Biztonságos vezetési érzet| Kiemelkedő téli jellemzők| Javított rezgéscsillapítás | Kevesebb gördülési zaj| Jó ár/érték arány.

TS790

Continental  TS 790 Kiemelkedő irányíthatóság. Biztonságos vezetési érzet| Kiemelkedő téli jellemzők| Jó ár/érték arány. 

A többi Gyártó Gumiabroncs tipus leírását a Főoldal alján találják. 


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.13 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc