gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Gyakori kérdések
FIGYELEM 
       -  1-2-3 Darabos áruk is vannak készletünkben. Erről megrendelést követően  is tudunk felvilágositást adni.
       -  C megjelölésű gumiabroncsok szerepelnek árlistánkban.
       -  Árukereső oldalak 6-7 nap alatt töltik fel a termék listákat ez idő alatt a termékek árai és raktárkészlet változhat.  

Telephelyen történő áru átvétel:

0.- forint szállítási költség, ha szervizünkben veszi át gumiabroncsát.

 A telephelyen történő átvétel csak előzetes egyeztetés alapján történhet.
 Cím : 1106 Bp. Maglódi út 6. Carimpex KFT  www.carimpex.hu
 Elönyei : - Minőségi átvizsgálás a gumiabroncsokra
                - Nincs szállítási problémája a gumiszerelőhöz
                - Minöségi munkavégzés szakszervizünkben
                - Tájékoztatás a megérkezett áruról 
                - Nincs sorban állási idő előzetes bejelentkezésnél

Van -e garancia a termékeinkre és hogyan érvényesithető ?

A beszállitóink minden esetben termék garanciát vállalnak amit a számla vagy garancia levél ellenében lehet érvényesiteni. Gumi felni vásárlás esetén kizárólag szakmühelyben történő beszerelés esetén vállaljuk a garanciát. Ez alatt azon cégeket értjük, melyek rendelkeznek ISO besorolási rendszerrel. Emellett minden esetben gyártói garancia érvényes minden termékünkre. Áruházunkba kizárolagosan I. osztályu termékeket forgalmazunk.  

Szállítás és rendelés menete:
 
- Rendelés leadása / termék megrendelése, mindegyik rublika kitöltése /
- Visszaigazolás a termék megrendeléséről és feldolgozásáról
- Rendelés feldolgozása és raktárból történő áthozatal telephelyünkre 24-48 óra
- Telephelyünkön történő termék átvizsgálása /minöségi ellenörzés/
- Tájékoztatás a termék telephelyen történő átvételéről és futárszolgálatnak történő átadásáról
- A termék továbbitása, átadása a futárszolgálatnak és kiszállitása a megadott cimre 24-48 óra

Mikor gyártották a forgalmazott gumiabroncsokat ?

Az általunk forgalmazott gumiabroncsok 1 osztályu beépitésre kerülő termékek. 
A termékek forgalmazási, gyártási éve mindig az adott 1 éven belüli gyártás. 
Pl. 2016 évi téli gumi 2016 évi gyáron történő gyártásból származik. 
     2017 évi nyári gumi 2017 első felében gördülnek le a gyártósorról.   


Hogyan­ hosszabbíthatja­ meg ­gumiabroncsai­ élettartamát

 1 Mindenki csak akkor szeretne új gumit vásárolni, amikor már feltétlenül szükséges. Milyen jó lenne, ha meg tudnánk hosszabbítani gumiabroncsaink élettartamát! Alábbi cikkünkből megismerheti a hosszabb élettartam 8 titkát. 1. TIPP Tartsa be a megfelelő nyomást Rendszeresen ellenőrizze az abroncsnyomást. A túl alacsony nyomás nemcsak gyorsabb kopást, hanem magasabb üzemanyag­fogyasztást is eredményez.

2. TIPP Rendszeresen végezzen kerékkiegyensúlyozást A gumiabroncsok kiegyensúlyozásával megelőzheti az egyenetlen kopás okozta idő előtti deformálódást. Ha az abroncsok nincsenek kiegyensúlyozva, az feszültséget okoz a kerékben. Ha a nagyobb sebesség vibrációt okoz a járműben, például az autópályán, az a kiegyensúlyozás hibájára utal.

3. TIPP Legyen könnyedebb Ha felesleges súlyokat cipel magával az autóban, az háromszorosan is megbosszulja magát: gyorsabban kopnak a gumiabroncsok, nagyobb az üzemanyag­fogyasztás és erősebb a környezetszennyezés.

4. TIPP Rendszeresen forgassa a gumikat A legtöbb gépjármű esetében az egyik pár gumiabroncs gyorsabban kopik, mint a másik. Ennek klasszikus példái az elsőkerék­hajtású gépkocsik, amelyeknél a munka legnagyobb része a két első abroncsra hárul. Ha rendszeresen forgatja és cseréli a gumiabroncsait az első ás hátsó tengely között, egyenletesebben kopnak és tovább tartanak.

5. TIPP Finomítsa a beállítást Állíttassa be futóműveit, nemcsak a simább haladás érdekében, hanem azért is, mert a kerékösszetartás nem megfelelő beállítása idő előtti vagy ferde abroncskopáshoz is vezethet.

6. TIPP Az első a felfüggesztés Ellenőrizze a felfüggesztést. Az elöregedett lengéscsillapítók idő előtti abroncskopást és alacsonyabb fokú biztonságot eredményeznek. Ha gépjárműve haladás közben rázkódik, ellenőriztetnie kell a felfüggesztését.

7. TIPP Ellenőrizze a futófelület kopását Létfontosságú, hogy rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncs kopását; ezt minden gyártó speciális eszközökkel könnyíti meg. A MICHELIN gumiabroncsain például a kopásjelző egy MICHELIN Mester az abroncs vállrészén. Ha a futófelület a kopásjelzővel egy szintbe vagy annak közelébe kerül, le kell cserélni a gumiabroncsokat.

8. TIPP Vásároljon olyan abroncsot, amelyet hosszabb felhasználásra terveztek A gumiabroncsgyártók sok energiát fektetnek az abroncstervezésbe, és sok izgalmas ötletet valósítanak meg, így egyes modellek ma már gyártóik szerint akár 10 000 km­rel is hosszabb élettartamra képesek. Ha pedig hosszabb a gumi élettartama, akkor a pénzünk is tovább tart…Ez volt tehát az a 8 titok, amellyel meghosszabbíthatja gumiabroncsai élettartamát, ugyanakkor nagyobb fokú biztonságot, alacsonyabb üzemanyag fogyasztást és környezet barátiabb vezetést is megvalósíthat. Áldozzon egy kis időt gépjárművére és gumiabroncsaira, és cserébe simább vezetési élményt és hosszabb élettartamú gumikat kap. Ha pedig mégis csak le kell cserélnie az abroncsokat, keressen olyan márkákat, amelyeket kifejezetten hosszabb idejű használatra terveztek.

A gumiabroncs futófelülete kopásának ellenőrzése

Mivel a gépkocsinak csupán ez a része érintkezik a talajjal, a gumiabroncsok futófelületének mélysége nagyon fontos a gépkocsi biztonsága szempontjából. Emellett a gumiabroncs állapotát is jelzi. A kopott futófelület növeli a gumiabroncs esetleges meghibásodását, a vízen való felúszás kockázatát és csökkenti a teljesítményt téli időben. Télen a kopott futófelület súlyos mértékben csökkenti az úttartást és az irányíthatóságot. A jogszabályban előírt mélység be nem tartásáért bírság jár.


        
  
lépés: Hozzáférés a gumiabroncs futófelületéhez

 A futófelület mélysége ellenőrzésének első lépéseként jól hozzá kell férni az elülső kerekekhez.

– Parkoljon le egy vízszintes és sík területen.

– Rögzítse a gépkocsit a kézifékkel (automata váltó esetén) vagy az első sebességfokozattal (kézi váltó esetén).

 – Ezt követően forgassa el 45º ­kal a kormánykereket jobbra vagy balra, hogy szabadon látható legyen az a gumiabroncs, amellyel kezdeni szeretné a vizsgálatot. A hátsó kerekek esetében ez már kicsit nehezebb, de remélhetőleg itt is ésszerűen szabadon hozzá tud férni az ellenőrizni kívánt futófelülethez.

  

2. lépés: A futófelület ellenőrzése Most, hogy a jobb vagy bal elülső kerék futófelülete szabadon hozzáférhető, elkezdheti ellenőrizni a futófelület mélységét és a gumiabroncs állapotát. Ne hagyatkozzon becslésekre. Egy könnyen használható mélységmérővel könnyedén megmérheti a futófelület mélységét. Ezzel az egyszerű eszközzel nem nehéz megmérni a futófelület mélységét és csak néhány percig tart. A futófelület minimális mélysége 1,6 mm annak középső háromnegyedén a gumiabroncs teljes kerületén. Mindig több helyen ellenőrizze a futófelület mélységét. A gumiabroncsok barázdáiban kopásjelzők vannak elhelyezve. Ha a futófelület a kopásjelzőkkel azonos szintre kopik, a gumiabroncs elérte a jogszabályi határt, és ki kell cserélni.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Rotalla 255/35R20 W F105 XL Nyári abroncs
Rotalla 255/35R20 W F105 XL Nyári abroncs

bruttó 41.544 Ft
AKCIÓ! - 44%
bruttó 23.235 Ft

További akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.11 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc