gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Hankook Gumiabroncs Tipusok

H730

A Hankook H730 négyévszakos gumiabroncs. Átmeneti mintázatával mind téli mind nyári körülmények között jól teljesít. Száraz és nedves útfelületen is kiemelkedően teljesít a négyévszakos abroncsok között. A megnövelt silica tartalmú anyagkeveréknek köszönhetően az abroncs komfortossága is jelentősen javult. A H730 (Optimo 4S) mintázata a legszebb gumiabroncs futófelület díjáért is versenybe szállhatna. Az asszimetrikus blokk elrendezés feladata hogy a szélesedő csatorna irányba kivesse a havat így a külső stabilitásért felelős oldal mindig hó-mentes legyen így jelentősen növeli az abroncs biztonságosságát. A kiegyensúlyozott futófelületnek köszönhetően az abroncs érintkező felületen mutatott nyomás-eloszlása nagyon egyenletes ezért kevéssé hajlamos a kitörésre vagy az imbolygásra ez tovább fokozza a biztonságot.";"Kitűnően teljesít száraz és nedves úton is| Jó havas jeges tulajdonságok| Megnövelt aquaplanning védelem| Jól kiegyensúlyozott stabil abroncs.

K105

A Hankook Ventus Prime (K105) ultra magas teljesítményű ún. UHP (Ultra High Performance) nyári gumiabroncs. A felső-közép és felső kategóriás autók sport kocsik luxus szedánok gumija. A gyártótól már megszokott magas színvonalú esztétikai kidolgozás jellemzi ezt a terméket. A futófelület mintázata nemcsak praktikus de esztétikus is. Az oldalfal kialakítása is nagyon jó benyomást kelt korszerű kinézetű. Az optimalizált futófelütének és a nyomás hatására trapéz alakúvá változó abroncs kontúrnak (TCT Trapezoid Contour Theory) köszönhetően jelentősen javult a zaj rezgés csillapítás javult a gumi komfortossága. A Ventus Prime 1 (K105) kiemelkedő teljesítményt nyújt száraz felületen de köszönhetően a futófelület széles csatornáinak és a sugár irányú vízelvezetésnek aquaplning értéke egészen kimagasló és általánosságban is elmondható hogy nedves körülmények között is magas teljesítményt nyújt. A felhasznált gumi anyag is új fejlesztés és a Hankook folyamatos innovációjának köszönhetően a Ventus Prime K105 kiemelkedő komfortosságú gumiabroncs ugyanakkor kopásállósága és energiatakarékossága is kiemelkedő. A carcas gerince egy kettős acél öv amelyet nagy teherbírású folyamatos nylon szövettel vettek körbe. Az oldalfal keményebb gumi anyagból készül mint az abroncs többi része ezért a Ventus Prime K105 abroncsok nagy sebességnél és kanyarodásnál sem deformálódnak így jelentősen csökken a gumiabroncs energiavesztesége is. A Hankook Ventus Prime 1 K105 nyári gumiabroncs ezért 7C alatti hőmérsékleten használata nem javasolt. Kérjük a biztonságos közlekedés érdekében mindíg az évszaknak megfelelő gumiabronccsal közlekedjen.";"Kiemelkedő tulajdonságok száraz felületen| Kitűnő komfortosság| Kitűnő energiatakarékosság| Kitűnő kopásállóság.

K107

A HANKOOK Ventus S1 Evo K107 a legmagasabb tejlesítmény kategóriában induló Hankook nyári gumiabroncs. A tesztekben a legkomolyabb prémim gumiabroncs gyártók termékeivel kell hogy farkasszemet nézzen. Azonban az alacsonyabb eladási ár és kisebb költségek ellenére a Hankooknak nincs oka szégyenkezni a Ventus S1 Evo nagyszerűen megállja a helyét. A K107 közvetlen elődjének a Ventus V12 Evo (K110)-et tekinthetjük amely a legkritkusabb amerikai és nyugat-európai piacokon is megállta a helyét. A költségcsökkentő csapat kitűnő munkát végzett! Az S1 Evo jelentősen olcsóbb a V12 Evo-nál azonban teljesítményben tényleg csak egy hajszálnyival marad le mögötte. Rá is jellemző a kiemelkedő száraz nedves tapadás. Az K107 futófelülete nagyon esztétikus kinézetű a gumiabroncsra összességében is jellemző a Hankooktól már megszokott magas színvonalú kidolgozás. A K107 nyári gumiabroncsok belső szerkezete a legmodernebb technológiát alkalmazza. A carcas gerince egy kettős acél öv amelyet nagy teherbírású folyamatos nylon szövettel vettek körbe. Az oldalfal keményebb gumi anyagból készül mint az abroncs többi része ezért a Ventus K107 abroncsok nagy sebességnél és kanyarodásnál sem deformálódnak így jelentősen csökken a gumiabroncs energiavesztesége is. Ne feledje a Hankook Ventus S1 Evo K107 nyári gumiabroncs ezért tartós alacsony hőmérsékelet esetén használata nem javasolt kérjük a bizotnságos közlekedés érdekében mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot használjon.

K110

A Hankook Ventus V12 Evo K110 a gyártó legmagasabb teljesítményű autók számára fejlesztett gumija. A Nagy teljesítményű sport autók sedanok és luxus kategóriás járművek számára ajánlott. A Ventus W110 a komfortosság és a kiemelkedő irányíthatóság kombinációját nyújtja. A K110 kitűnő teljesítményű és minőségű nyári gumiabroncs amely száraz és nedves útviszonyok között is figyelemre méltó teljesítményt nyújt. A Ventus V12 Evo kiemelkedő teljesítménye az új HPSR (High Tg Polymer & Specific Resin) gumi adalék anyagnak köszönhető. A futófelület kialakítása is merőben újszerű a Hankook termékei között. A több teljesen szétválasztott elemből álló futófelület az MTR (Multiple Tread Radius) újdonságai a vállblokkok szokatlan bemetszése a teljesen külön választott közép blokkok és a folyamatos központi öv. A széles csatornáknak és a sugaras Y-formájú elrendezésnek köszönhetően a víz könnyedén távozhat a tapadásért felelős felületek alól. A Hankook Ventus V12 Evo vizes úton is nagy biztonságot szavatol. A 3D blokkok és az éles határvonalak pedig kiemelkedő irányíthatóságot biztosítanak és nagyszerű visszajelzést adnak az útfelületről. A K110 nyári gumiabroncsok belső szerkezete a legmodernebb technológiát alkalmazza. A carcas gerince egy kettős acél öv amelyet nagy teherbírású folyamatos nylon szövettel vettek körbe. Az oldalfal keményebb gumi anyagból készül mint az abroncs többi része ezért a Ventus K110 abroncsok még nagy sebességnél vagy kanyarodásnál sem deformálódnak így jelentősen csökken az abroncs energiavesztesége is. Kérjük ne feledje hogy a Hankook Ventus V12 Evo (K110) nyári gumiabroncs ezért fagypont közeli hőmérsékleten használata nem ajánlott. Ha az átlag hőmérsékelet 7C alá csökken kérjük használjon téligumit.";"Kiemelkedő tapadás nedves úton| Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő komfortosság.

RW06

A Hankook Winter RW06 kisteherautók és mikrobuszok Van-ok számára kifejlesztett téli gumi mintázat. A hosszirányú mintázati blokk eloszlás és az eltolt blokk szerkezet nagyon jó hatással van az abroncs komfortosságára. A vállrész széles és hosszan benyúló blokkjai jelentősen javítják a téligumi oldalstabilitását. Az éles blokk széleknek köszönhetően az irányíthatóság is kiváló mind száraz mind nedves útfelületen. Kimondottan a nedves tapadási tulajdonságok figyelemre méltóak ezt kevés rivális termék tudja az árkategóriában. A sűrű lamellázatnak és a megnövelt silica tartalmú anyagnak köszönhetően téli körülmények között is nagyszerű teljesítményt nyújt. A széles csatornáknak köszönhetően az RW06 vízre felúszás elleni védelme is kitűnő.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő vizes tulajdonságok| Kiváló komfortosság.

W300

Hankook IceBear W300  Motormobiles.de: Ajánlott  A Hankook IceBear W300 a nagy teljesítményű gumiabroncs nagy teljesítményű autók számára. A fejlesztés célja olyan téliabroncs piacra dobása volt  amely a téli körülmények között is alkalmas az Európai gyors autópályás forgalomban való biztonságos használatra. A W300 asszimetrikus mintázatú forgásirányos gumiabroncs. H és V sebességindexszel kerül gyártásra. Az új megnövelt silica-polimer tartalmú anyagkeveréknek köszönhetően az abroncs kiváló teljesítményt nyújt havas jeges körülmények között is. 196-265-ös profil szélességig gyártják ezt a mintázat így a nagy méretű SUV-k és terepjárók kedvelt abroncsa lehet. A nagyszerűen kiegyensúlyozott vázszerkezetnek köszönhetően - ami használja a Hankook legújabb irányíthatóság növelő technikáját az SCCT-t (Stiffness Control Contour Technology) az abroncs jól vezető könnyen irányítható.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Jó irányíthatóság vizes felületen| Megnövel aquaplannin ellenállás| Kiváló komfortosság| Korszerű megjelenésű abroncs.

W300A

Hankook  W300A  Kiváló havas jeges tulajdonságok| Jó irányíthatóság vizes felületen| Megnövel aquaplannin ellenállás| Kiváló komfortosság| Korszerű megjelenésű abroncs.

W310

A Hankook IceBear W310 a nagy teljesítményű gumiabroncs nagy teljesítményű autók számára. A fejlesztés célja olyan téliabroncs piacra dobása volt amely a téli körülmények között is alkalmas az Európai gyors autópályás forgalomban való biztonságos használatra. A W300 asszimetrikus mintázatú forgásirányos gumiabroncs. H és V sebességindexszel kerül gyártásra. Az új megnövelt silica-polimer tartalmú anyagkeveréknek köszönhetően az abroncs kiváló teljesítményt nyújt havas jeges körülmények között is. 196-265-ös profil szélességig gyártják ezt a mintázat így a nagy méretű SUV-k és terepjárók kedvelt abroncsa lehet. A nagyszerűen kiegyensúlyozott vázszerkezetnek köszönhetően - ami használja a Hankook legújabb irányíthatóság növelő technikáját az SCCT-t (Stiffness Control Contour Technology) az abroncs jól vezető könnyen irányítható.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Jó irányíthatóság vizes felületen| Megnövel aquaplannin ellenállás| Kiváló komfortosság| Korszerű megjelenésű abroncs.

W440

Hankook W440 Német ADAC 2009 Tél: Különösen ajánlott Német ADAC 2008 Tél: Ajánlott A Hankook IceBear W440 a kis és közép kategóriás autók téli gumiabroncsa. 135-től 215-ös 13-16 colig gyártják ezt a mintázatot. Az anyag összetétel a vázszerkezet és a futófelület mintázata is jól példázza a gyártó erőfeszítéseit a kutatás fejlesztés területén. Az abroncs szerkezete (karkasza) kiválóan kiegyensúlyozott ezt számos tesztben bizonyította is. Ezt az oldalfal merevítési eljárást a Hankook SCCT-nek (Stiffness Control Contour Theory - szabályozott merevségű kontúr teória) nevezte el. Az W440 téli-abroncs oldalfala és a futófelülete igen látványos megjelenésű nemcsak kiváló teljesítményt nyújt hanem jóval előbb már a gumiabroncs bemutató állványnál megpróbálja megnyerni a vásárlót. A futófelület alapjában véve V mintázatú ami a széles csatornákkal kombinálva remek vízelvezetés és felúszás elleni védelmet nyújt. A középső - folyamatos öv javítja az egyenes futási tulajdonságokat a szélső lekerekített vállblokkok pedig a kanyarstabilitást növelik.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Jó irányíthatóság vizes felületen| Megnövel aquaplannin ellenállás| Kiváló komfortosság| Korszerű megjelenésű abroncs.

 


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.13 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc