gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Matador Gumiabroncs Tipusok

MPS520

A Matador MPS520 Nordicca Van M+S kisteherautók transporterek és VAN-ok számára lett kifejlesztve. A futófelület mintázata is kimondottan erre a felhasználásra lett optimalizálva. A speciális kialakítású négy övből álló elrendezés illetve a forgás irányban nyíl szerűen előre mutató blokkok kimondottan a kisteher téli abroncsokra jellemzők. A széles csatornáknak köszönhetően az abroncs még nagyobb vízréteg esetén is biztonságos marad nem hajlamos a felúszásra. A blokkszerkezet kialakítása a legmodernebb 3D modellezési technológia segítségével történt. Az éles körvanlú blokkok kitűnő irányíthatóságot ereményeznek. Az eltérő szögben bevágott lamellák pedig kanyarodásnál is nagyfokú stabilitást eredményeznek. A bevágások kialakítása is speciális mivel az abroncsokat nagyobb terhelésre szánják ezért a hagyományos lamellázást egy speciális 3D eljárással helyettesítették ami nagyobb terhelés esetén sem hagyja hogy a lamellák szétnyíljanak ha azt a felület nem kívánja meg.";"Kitűnő kopásállóság| Energia takarékos abroncs| Jó vásárlói elégedettség.

MPS320

Matador MPS320 Kitűnő kopásállóság| Megnövelt abroncs élettartam| Nagyon jó irányíthatóság.

MP44

A Matador MP-44 Elite 3 egy magas teljesítményű felhasználásra szánt nyári gumi amelyet kimondottan a közép és felső kategóriás autók igényeihez fejlesztett a gyártó. Ez a méret választékból is jól látható az abroncsok 185-225 mm profil szélességgel 15-16 coll átmérővel és T-től (190 km/h) W-ig (270 km/h) sebességtűréssel készülnek. Az MP44 újdonsága az aszimmetrikus futófelület mintázat amely nem csak sokkal esztétikusabb a szimmetrikus mintázatoknál de sokkal korszerűbb és jelentősen magasabb teljesítményt nyújt mint a korábbi Elite - MP 42 és MP 43 mintázatok. A futófelület sugár irányú csatornázottsága nagy mértékben javítja a gumiabroncs tapadását és irányíthatóságát nedves és száraz útfelület esetén egyaránt. A Matador MP 44 gumik jelentősen javultak irányíthatóság tapadás és biztonság tekintetében az elődökhöz képest. Az új gumi anyagnak köszönhetően a sokkal jobb lett a gumi kopásállósága élettartama és üzemanyag fogyasztása is.";"Kitűnő tapadás még nedves felületen is| Megnövelt kopásállóság| Energia takarékos gumiabroncs| Jól kiegyensúlyozott abroncs.

MP46

Matador MP46  AutoMotoSport 2007/4: Ajánlott UHP magas teljesítményű abroncs.

MP52

Matador MP52  175_65_R14 Német ADAC 2008 Tél: Ajánlott  Az MP52 a kis és alsó-közép kategóriás autók téli gumija. A termék megtervezésekor a Közép-Európai és az Alpokban szokásos téli időjárási viszonyokat vették alapul. A futófelület mintázata alapvetően V elrendeződésű és forgásirányos. A széles csatornáknak köszönhetően a gumi kitűnően vezeti el a vizet latyakot havat. Vízre felúszás elleni védelme is megfelelő. A vállrészen elhelyezkedő masszív hosszú blokkok jelentősen javítják a kanyarodási tényezőket. A középső öv pedig az egyenes futási tényező optimalizálása érdekében összefüggő nem tagolódik blokkokra viszonylag keskeny így nem rontja a kanyarstabilitást sem. A 3D lamella bevágások mindig az útfelületnek megfelelően viselkednek a maximális biztonság érdekében. A legújabb elvárások szerint a futófelületen elhelyeztek négy TWI (Tread Wear Indicator) indikátort amelyekről könnyedén leolvasható ha az abroncs cseréje szükségessé válik. A gondoskodás jegyében az MP52 Nordicca Basic abroncsok oldalfalára elhelyeztek egy ún. kilométer jelzőt ennek segítségével az abroncs leszerelésekor megjelölhető mennyit futott a gumi. A pozíció jelző segítségével pedig megjelölhető hogy melyik tengelyre volt felszerelve így a következő szezonban könnyen eldönthető az új pozíció.";"Nagyon jó havas jeges tulajdonságok| Kiemelkedő energiatakarékosság| Nagyon jó tulajdonságok száraz útfelületen| Nagyon jó aquaplanning védelem| Kitűnő vásárlói elégedettség.

MP58

A Matador MP 58 Silika M+S gumiabroncsok a közép és felső kategóriás autók számára készülnek de létezik kisteherautók transporterek VAN-ok számára gyártott C-s erősített szerkezetű változat is. Az MP58 a korábban gyártott MP55 Silika és MP56 Silica továbbfejlesztett változata új generációja. Első látásra szembetűnik a szokványostól eltérő hálós lamella szerkezet és a jól bevált sugaras mintázat kombinációja. Ezzel a párosítással nagyszerű fékezhetőséget és kitűnő irányíthatóságot ér el az MP58 még havas latyakos körülmények között is. A középső fűrészfogra emlékeztető mintázatú öv jelentősen közrejátszik a nagyobb vonóerő átadásban és a kapaszkodó képességet is növeli. Ugyanakkor nem rontja jelentős mértékben az abroncs oldalirányú stabilitását ami növeli a kanyarodás biztonságát. Az érintkező felület nagysága a speciális kialakításnak köszönhetően 4%-al nagyobb mint az MP56 esetében. Ez és a megnövelt silica tartalmú anyagkeverék jelentősen javítja a tapadást. Az éles blokk-kontúroknak köszönhetően a gumi irányíthatósága kiváló még havas-jeges latyakos útviszonyok esetén is.";"Nagyon jó havas jeges tulajdonságok| Nagyon jó irányíthatóság| Kiemelkedő energiatakarékosság.

MP59

Matador MP59  205_55_R16 MP59 test Auto Motor Sport 2005/11: Ajánlott A Matador MP59 Nordicca kategóriájában kiválóan teljesít száraz körülmények között. A megnövelt silica tartalomnak köszönhetően nagy hidegben sem veszíti el rugalmasságát így nagyfokú biztonságosságot kölcsönöz. Jól irányítható és nagyon csendes köszönhetően az aszimmetrikus eltolt blokk és a blokkok közötti kis hézagoknak. Az öves elrendezés és a keskeny - futás-irányra merőleges - vízelvezető csatornák negatív hatása azonban jelentkezik a vízre felúszási tesztekben. Havas és jeges felületen is jól teljesít. Megfizethető árért cserébe magas értéket nyújt ez a téligumi.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Kiváló tulajdonságok száraz felületen| Nagyon csendes futású| Jó kopásállóság.

MP91

A Matador MP 91 Nordicca 4x4 SUV M+S olyan terepjáró abroncs ami téli és nyári körülmények között egyaránt használható ún. négy évszakos gumiabroncs. Karakterisztikája alapján döntően országúti használatra ajánlott. A nagy blokkokból álló felület jelentősen jobb tapadást biztosít mivel az érintkező felületek mérete nagyobb így több mozgásteret ad a tervezők számára a lamellák optimális elhelyezésére. Ezek főleg a váll részeken helyezkednek el ami nagy mértékben javítja a kanyarstabilitást. A középső öv fűrészfogas szerkezete jelentősen javítja a kanyarodási tulajdonságokat jobb kapaszkodást eredményez oldal irányban az egyenes vonalú övvel szemben. Továbbá egyenes futásnál átveszi a terhelést az oldalsó blokkokról és így csökkenti a gumi rendellenes kopásra való hajlamát. Az asszimetrikus mintázat és a sugár irányban elhelyezett csatornák növelik a vízkiszorítást így csökken a vízre felúszás veszélye. Az abroncs még vastagabb vízréteget is biztonságosan elvezet a tapadásért felelős blokkok alól. A futás irányra különböző szöget bezáró lamellák feladata hogy minden manőver közben a maximális kapaszkodó hatást fejtsék ki.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Nagyon jó viselkedés száraz felületen| Megnövelt aquaplanning ellenállás.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Nankang 195/45R16 V N-607+ XL Négyévszakos
Nankang 195/45R16 V N-607+ XL Négyévszakos

bruttó 28.680 Ft
AKCIÓ! - 46%
bruttó 15.589 Ft

További akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.1 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc