gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Pirelli Gumiabroncs Tipusok

P1 CINTURATO

Pirelli Cinturato P1  Német ADAC 2011 Nyári: Ajánlott  A Pirelli P1 Cinturato az olasz gyártó legújabb fejlesztésű nyári gumiabroncsa. A márka nem titkolt célkitűzése volt hogy választ adjon a gazdasági válság és a növekvő üzemanyag árak miatt átrendeződött piaci helyzetre. A megoldást mint számos más pérmium gyártó a Pirelli is az energia takarékos abroncs struktúra kifejlesztésében látja. A P1 Cinturato futófelület asszimetrikus mintázatú (erősen viseli a konkurens Energy E3A jellemző vonásait) A középvonal lekerekített élei pozitív hatással vannak az abroncs komfortosságára. A középvonal folyamatos öve illetve a nagyszerűen kiegyensúlyozott belső szerkzet ügyüttesen kitűnő egyenesfutási jellemzőket biztosítanak. A blokkok egy-egy szolid lamellát is kaptak ez hozzájárul hogy a P1 Cinturato nedves tapadása jelentősen javult. A széles csatornák és az optimalizál ív vezetés kitűnő aquaplaning elleni védelmet biztosítanak. Az első tesztek során kiderült hogy az abroncs komoly előrelépést jelent az energia megtakarítás terén. Gödülési ellenállása bizonyos referencai abroncsokhoz képest akár 25%-al kisebb ami 4% környéki üzemanyag megtakarítást eredményezhet. Az abroncsokat kézbe véve azonnal érezhető hogy kisebb tömegűek az elődöknél ami szintén jelentősen hozzájárulhat az energia vesztés megelőzéséhez. Az új anyag keverék magas silica tartalmú összetvővel is gazdagodot ami jelentősen javítja a nedves felületen mutatott jellemzőket és növeli a gumi élettartamát. A tesztelés során egészen kiemelkedő kopásállóságot mértek a Pirelli P1 Cinturato gumik esetében.

P7 CINTURATO

Pirelli Cinturato P7 Megnövelt energiahatékonyság.

P6 ALLROAD

PirelliP6 Allroad  Első generációs négyévszakos gumi| Jó tulajdonságok száraz útfelületen.

P2500

A Pirelli P2500 (Euro) a közepes teljesítményű gépkocsik számára kifejlesztett négy-évszakos gumiabroncs. Az M+S jelölés (Mud and Snow azaz sár és hó) bizonyítja hogy a termék egész éves használatra alkalmas. Optimális választás ha négy évszakos teljesítményt és komfortszintet keresünk. A forgásirányos mintázat széles hosszirányú csatornái kitűnő vízelvezetést tesznek lehetővé ez és a V-alakú sugaras csatorna elrendezés nagyban növeli az abroncs biztonságosságát. A futófelület többszörösen lamellált blokkból áll ezek hóban szétnyílnak és javítják az abroncs kapaszkodó képességét és stabilitását. A szilika-alapú gumikeverék még nagy hidegben is rugalmas marad. A P2500 nagy mennyiségben környezetkímélő adalék anyagokat tartalmaz. A gyártó különösen büszke az olaszosan esztétikus mintázatra és a kidolgozott oldalfal kialakításra ami állításuk szerint autója dísze lesz.";"Nagyon jó tulajdonságok száraz úton| Megnövelt aquaplanning védelem| Megnövelt komfortosság| Megnövelt kopásállóság.

P3000E

Pirelli P3000E Kiváló tapadás száraz felületen| Jó tulajdonságok nedves úton| Kitűnő tartósságú gumi.

P6000

Pirelli P6000 iváló tapadás száraz felületen| Jó tulajdonságok nedves úton.

PZERO

Pirelli Pzero  Kiváló tulajdonságok száraz úton| Nedves úton is biztonságos| Nagyon jó komfortosság| Csendes futású gumi.

PZEROROS

A Pirelli PZero Rosso a szenvedély és a latin életérzés megtestesülése <i>(Rosso az olasz ro'so összetételből pirosat jelent)</i>. Amíg piros sportkocsik kaphatók ennek a guminak lesz létjogosultsága a boltok polcain. A PZero Rosso nyári gumiabroncs a Pirelli magas teljesítményű szériájának tagja a száguldás szerelmesei számára ideális kellék. A PZero Rosso futófelülete aszimmetrikus forgásirányos mintázatú. Minden részletében a nagy teljesítményre van kihegyezve. Az apró mintázati blokkok és a sűrű csatorna hálózat még nedves felületen is biztonságos. A lekerekített kontúr vonalak és a lágy formák élek valamit a nagyon puha komfortos anyag keverék kitűnően csillapítja az út egyenetlenségeiből származó rezgéseket és a zajt. A gumiabroncs övszerkezete kitűnően optimalizált a középső folyamatos öv és a blokkok közötti kis árkok lehetővé teszik hogy nagy sebesség mellet is csendes és biztonságos maradhasson a gumi. A Pzero Rosso gumi anyag is tartalmaz silica összetevőt ami jelentősen javítja az energia hatékonyságot. A Pirelli PZero Rosso nyári gumiabroncs ezért tartós hidegben használatát nem javasoljuk! Kérjük használjon mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot.";"Kitűnő tapadás főleg száraz felületen| Nagyon jó tulajdonságok nedves felületen| Megnövelt energia hatékonyság.

SCORPION ICE

Pirelli Scorpion Ice&Snow  TireRack - Téli SUV abroncsok: 3. helyezett  A Scorpion Ice&Snow a felső kategóriás luxus terepjárók SUV-k és nagy teljesítményű sportautók gumiabroncsa 215-től 275-ös profil szélességig és 16 colltól 22 collig a kategóriában minden autóra létezik szerelhető méret. Ez a téli gumiabroncs kombinálja a kiemelkedő havas jeges tulajdonságokat és kiváló irányíthatóságot vezethetőséget még szélsőségesen hideg időjárási körülmények között is. Az anyagkeverék a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő silica-polimer kombináció ami a jelenleg elérhető legmodernebb technológia. Jelentősen javítja az abroncs rugalmasságát még extrém hidegben is illetve a kiváló felület követésnek köszönhetően vizes tesztekben is kiemelkedően teljesít. A rugalmasabb anyag jobban kiszorítja a vizet a futófelület és az aszfalt közül növeli a fékezhetőséget tapadást így nagyobb biztonságot szavatol. A Scorpion Ice And Snow mintázata asszimetrikus öves elrendezésű. Jól látható hogy a futófelület blokkjai élesen határoltak. Az egyenes blokkszélek kitűnő irányíthatóságot és pontosabb visszajelzést eredményeznek az útviszonyokról. A lecsapott végű blokk-hegyek csökkentik a gördülési zajt és a rendellenes kopásra való hajlamot. A futófelület lamellázása is a legkorszerűbb eredmények alapján készül az egymással szögben elforgatott vágatok minden kanyarszögnél növelik az abroncs stabilitását.";"Kiemelkedő havas-jeges tulajdonságok| Kiemelkedő irányíthatóság még nedves felületen is| Kitűnő aquaplanning elleni védelem| Kitűnő vásárlói elégedettség.

SCORPION VERDE

Pirelli Scorpion Verde  Négyévszakos használatra is megfelelő| Megnövelt energiahatékonyság.

SCORPION ATR

Pirelli "Scorpion ATR  Terepes használatra is ideális| Kitűnő magas teljesítmény szint| Egyenletes jó tulajdonságok minden tesztelt jellemző terén.

SCORPION STR

Pirelli Scorpion STR  Országúti használatra| Négyévszakos használatra is megfelelő| Kitűnő tapadás száraz felületen| Nedves úton is biztonságos| Kitűnő komfortosság.

SCORPION ZERO

Pirelli Scorpion Zero  Kitűnő tapadás száraz úton| Nedves úton is biztonságos| Komfortos gumi.

SCORPION ZERO A

Pirelli  Scorpion Zero Assimetrico Kiemelkedő tapadás száraz úton| Nedves felületen is biztos tapadás| Kitűnő komfortosság| Precíz visszajelzés| Sportos vezetési érzet.

SNOWCONTROL

Pirelli SnowControl 195_65_R15 Német ADAC 2008 Tél: Ajánlott[  A Pirelli SnowControl (160 190) a kis autók minik mini-egyterűek téli gumiabroncsa. Tudásában a kitűnő havas-jeges tulajdonságokat ötvözték a száraz felületen is megbízható viselkedéssel. A Snow Controll futófelülete forgásirányos mintázata lekerekített élő blokkokból áll. Az oldal irányba összefüggő csatornák elrendezése sugár irányú így jó vízelvezetést kölcsönöz a guminak. Az anyagkeverék magas silica tartalmú összetevőkből áll ezért még nagy hidegben is megőrzi rugalmasságát és tapadását. A gumiabroncs belső szerkezete kettős acél bélelésű nylon szalag erősítéssel ami nagy sebességű használatot is lehetővé tesz.";"Kiváló havas-jeges tulajdonságok| Nagyszerűen kiegyensúlyozott abroncs| Nagyon energiatakarékos abroncs.

SNOWCONTROL2

Pirelli SnowControl Auto Zeitung 2007/10: Nagyon ajánlott  A Pirelli SnowControl serié II abroncsok a legkorszerűbb irányelvek szerint készülnek. A futófelület a legújabb technológia szerinti több övből áll a különböző összetételű sávok más-más útfelület esetén lépnek működésbe. A váll-övben található stabilizáló gyűrű megnövelt silica tartalma a magyarázata az abroncs havas körülmények között mutatott egyenletes jó tulajdonságainak. Száraz körülmények között pedig a középső öv biztosítja a legnagyobb tapadást ami súrlódás csökkentő adalékot tartalmaz így az abroncs gördülési ellenállása és így energia megtakarítása is jelentősen javult. A gumiabroncs belső szerkezete karkasza kettős acél-nylon erősítésű ami nagy sebességű használatot is lehetővé tesz.";"Kiváló havas-jeges tulajdonságok| Kiváló száraz út felületen| Csöndes futású komfortos| Energiatakarékos abroncs.

SOTTOZERO

Pirelli SottoZero  TireRack - Téli abroncsok: 3. helyezett  A Sotto Zero (Winter W210) a Pirelli dual-season két-évszakos abroncsa. Olyan abroncsot szeretett volna bevezetni a gyártó ami túl mutat a csak téli körülmények között használható termékeken. A Sotto Zero késő ősztől kora tavaszig ajánlott. Ennek a téli guminak tényleg két arca van. A futófelület két komponensből tevődik össze. A felső réteg (cap) ami az úttal érintkezik a legújabb generációs szilán technológiával készül silica és polimer kombinációjából áll. Ez a réteg adja az abroncs kivételes stabilitását nedves és száraz felületen egyaránt. Míg az alsó réteg alumínium-szilikátokat tartalmaz ez jelentősen növeli az abroncs irányíthatóságát nyomás irányú stabilitását. A futófelület asszimetrikus kialakítású a legkorszerűbb elvárások szerint. A gumiabroncs belső szerkezete iker-acél bélelésű nylon bevonat erősítéssel. Ez a technológia nagy sebességű használatra is alkalmas. Kiemelkedő teljesítményű gumiabroncs.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Energiatakarékos abroncs| Széles opció választék| Kiváló kopásállóság| Kiemelkedő komfortosság | Szuper csendes futású.

SOTTOZERO2

Pirelli SottoZero 2  225_45_R17 Német ADAC 2010 Tél: Ajánlott 205_55_R16 Német ADAC 2009 Tél: Ajánlott  A Sotto Zero 2 (Winter W210 serie II) a Pirelli dual-season két-évszakos abroncsa. A Pirelli olyan abroncsot szeretett volna piacra dobni ami túlmutat a csak téli körülmények között használható termékeken. A Sotto Zero 2 késő ősztől kora tavaszig ajánlott. Ennek a téli guminak tényleg két arca van. A futófelület két komponensből tevődik össze. A felső réteg (cap) ami az úttal érintkezik a legújabb generációs szilán technológiával készül ún. TDC (Temperature Dynamic Compound) silica és polimer kombinációjából áll. Ez a réteg adja az abroncs kivételes stabilitását nedves és száraz felületen egyaránt. Míg az alsó réteg alumínium-szilikátokat tartalmaz ez jelentősen növeli az abroncs irányíthatóságát ez jelentősen növeli az abroncs irányíthatóságát a legkorszerűbb elvárások szerint egyszerre hatékony és látványos. Itt is alkalmazták a SnowControl2-nél is alkalmazott tégla falra emlékeztető lamella szerkezet (IBS - Interactive Brickwork Siping) ami növeli az irányíthatóságot. A három széles hosszanti csatorna gátolja hogy a víz a futófelület alá szoruljon így növeli a biztonságot. A SottoZero Serie II környezetvédelmi szempontból is megteszi a tőle telhetőt. A használt anyagkeverék nem tartalmaz káros aromás összetevőket ún. AOF (Aromatic Oil Free). A gumiabroncs belső szerkezete kettős acél bélelésű nylon szalag erősítéssel ez nagy sebességű használatra is alkalmas. Az abroncs továbbá energiatakarékos is ezért csökkenti az üzemanyag felhasználást és a CO2 kibocsátást.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Energiatakarékos abroncs| Széles opció választék| Kiváló kopásállóság| Kiemelkedő komfortosság | Szuper csendes futású.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.11 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc