gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Sava Gumiabroncs Tipusok

ADAPTO

A Sava Adapto HP olyan négy évszakos gumiabroncs amely olyan felhasználók számára lett kifejlesztve akik éves szinten keveset vezetnek (10.000 km alatt)  illetve többnyire városi körülmények között autóznak szélsőséges időjárási körülmények esetén más utazási módot választani vagy nem indulnak útnak. A gumiabroncs rendelkezik az M+S jelöléssel így téli- és nyári-abroncsnak egyaránt alkalmas. A Sava Adapto mintázata megegyezik a Goodyear Vector 3-al. Az anyacég fejlesztési tapasztalataira támaszkodva jelentős fejlesztési költséget takarítottak meg így a négy évszakos abroncsával szemben kisebb elvárásokat támasztó felhasználó számára ideális választás lehet. Ha valaki ennél többet akar válassza az újabb fejlesztéseket az AdaptoHP VecotorFourSeason vagy a Vector 5+ kiváló lehet számára. A széles blokk-közi csatornáknak köszönhetően a mintázat jó vízre felúszás elleni védelemmel rendelkezik. Ésszerű kompromisszum a vékony pénztárcájú autótulajdonosok számára azonban az alacsony ár és a négy-évszakos használat kompromisszumokkal is jár főleg száraz úton a tesztek szerint is gyenge stabilitással rendelkezik.";"Jó tulajdonságok vizes úton| Jó tulajdonságok havas jeges körülmények között| Csökkentett gördülési zaj.

ADAPTO HP

Sava Adapto HP  175-65 R14 Auto Bild 2009/38: Jó  A Sava Adapto HP négyévszakos gumiabroncs olyan felhasználók számára lett kifejlesztve akik éves szinten keveset használják az autójukat (10.000 km alatt) illetve leginkább városi körülmények között autóznak így nem kell számítaniuk szélsőséges időjárási körülményekre például mély hóban való haladásra. A gumiabroncs rendelkezik az M+S jelöléssel így téli- és nyári-abroncsnak egyaránt alkalmas. A Sava Adapto mintázata megegyezik a Goodyear Vector 3-al. Az Adapto HP az előbbi minta továbbfejlesztett változata jelentősen javítottak az anyagkeverék minőségén és a második öv szembefordításával egy csapásra V-mintássá alakították a terméket. Ezzel a viszonylag kicsi változtatással sikerül komoly teljesítmény növekedést elérni a havas jeges és a nedves felületen mutatott tulajdonságok tekintetében. A széles csatornázottság és a remekül kiegyensúlyozott mintázatnak köszönhetően drámaian javult a termék vízre felúszás elleni védelme.";"Jó tulajdonságok vizes úton| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Jó tulajdonságok havas jeges körülmények között| Csökkentett gördülési zaj.

ESKIMO ICE

Sava Eskimo Ice  Észak-Európai időjárási viszonyokhoz fejlesztve.

ESKIMO S3

Sava Eskimo S3  Német ADAC 2008 Tél: Ajánlott  Sava eskimo s3+ a téli gumi egy kis plusszal - hangzik a szlogen. Az Eskimo S3+ ahogy a neve is sugallja a régebbi S3 abroncsok továbbfejlesztett változata olyan téligumi amely a kis és közép kategóriás autók számára készül. Kitűnően teljesít havas és jeges körülmények között és jelentősen javítottak a nedves és száraz körülmények között tanúsított jellemzőkön is. Az abroncs anyag keveréke is jelentősen fejlődött a még magasabb mennyiségű silica-polimer kombinációval az abroncsok hidegtűrése jelentősen javult. Az Eskimo S3+ a gazdaságosság jegyében tett kicsi lépések összessége. A környezet védelmében csökkentették a gumikeverék aromás-olaj tartalmát így kiérdemelte a Low PCA Oil jelzést.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Remek komfortosság| Növelt kopásállóság.

ESKIMO S3 PLUS

Sava Eskimo S3+  Német ADAC 2008 Tél: Ajánlott  Sava eskimo s3+ a téli gumi egy kis plusszal - hangzik a szlogen. Az Eskimo S3+ ahogy a neve is sugallja a régebbi S3 abroncsok továbbfejlesztett változata olyan téligumi amely a kis és közép kategóriás autók számára készül. Kitűnően teljesít havas és jeges körülmények között és jelentősen javítottak a nedves és száraz körülmények között tanúsított jellemzőkön is. Az abroncs anyag keveréke is jelentősen fejlődött a még magasabb mennyiségű silica-polimer kombinációval az abroncsok hidegtűrése jelentősen javult. Az Eskimo S3+ a gazdaságosság jegyében tett kicsi lépések összessége. A környezet védelmében csökkentették a gumikeverék aromás-olaj tartalmát így kiérdemelte a Low PCA Oil jelzést.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Remek komfortosság| Növelt kopásállóság.

ESKIMO HP

Az Eskimo HP újdonság a Sava kínálatában ennek megfelelően a legújabb gyártási eljárásokkal a legmodernebb ismeretanyag alapján tervezett téligumi. Ez az abroncs nagy teljesítményű autók számára ajánlott ennek megfelelően 15-18 coll átmérőben és 195-225 mm profil szélességig készülnek. Az Eskimo HP minden téli úton biztonságos irányíthatóságot és fékezhetőséget garantál. Az optimalizált forgásirányos mintázatnak köszönhetően kitűnő az abroncs irányíthatósága a megnövelt silica adaléknak köszönhetően pedig a gumi-anyag rugalmassága még nagy hidegben is megmarad. Biztos tapadást és jó vonóerő átadást biztosít. A határozott kontúrú blokkok kitűnő irányíthatóságot eredményeznek. A futófelület terhelés elosztása a téli útviszonyokhoz optimalizált. A vázszerkezet úttesttel érintkező része egy testből készül és plusz merevítést kapott így kitűnően fékezhető nem hajlamos az oldal irányú kitörésre illetve a támadási pontoktól mentes érintkező felület megóvja a gumit a rendellenes kopásoktól is. Összességében kategóriájában kitűnő egyenletes jó teljesítményű téli gumiabroncs az EskimoHP.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Jó száraz nedves tulajdonságok| Nagyon jó aquaplanning elleni védelem| Nagyon jó komfortosság.

PERFECTA

A Sava Perfecta az alsó és alsó-közép kategóriás személyautók számára kifejlesztett nyári gumiabroncs. 135-195mm profilszélességgel 13-15coll átmérővel és kizárólag T (190 km/h) sebességtűréssel kerülnek gyártásra ezek az abroncsok. A Perfecta gumik esetében is a Goodyear anyacég nagy tapasztalatára alapozva kezdték meg a termék fejlesztését amelynek alapjául részben korábbi Goodyear abroncsok szolgáltak részben pedig a legkorszerűbb technológiákat és kutatási eredményeket alkalmazták a teljesítmény növelése érdekében. A futófelület négy hosszanti övre tagolódik amelyek között viszonylag keskenyebb vízelvezető csatornák vannak ezért a nagy gumi felület miatt az abroncs tapadása kitűnő főleg száraz útfelületen. Az éles blokk kontúrnak köszönhetően a Sava Perfecta gumi abroncsok irányíthatósága kitűnő kiváló visszajelzést ad az útfelületről. A jó nyomás eloszlásnak köszönhetően a gumi kopásállósága kiváló zaj és rezgés csillapítás nagyon jó. Nagyon energiatakarékos gumi. Ne feledje a Sava Perfecta nyári gumiabroncs! Kérjük használjon mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot.";"Kitünő tapadás száraz felületen| Megnövelt kopásállóság| Kitűnő energiatakarékosság.

INTENSA

Sava Intensa ahogy a nevéből is kiolvasható az intenzívebb használatban lévő autók nyári gumiabroncsa.";"Kitánő tapadás száraz felületen| Megnövelt kopásállóság| Kitűnő energiatakarékosság.

INTENSA HP

A Sava Intensa HP ahogy a nevéből is kiolvasható az intenzívebb használatban lévő autók nyári gumiabroncsa.";"Nagy teljesítményű abroncs| Kitünő tapadás száraz felületen| Megnövelt kopásállóság| Kitűnő energiatakarékosság.

Trenta MS

A Sava Trenta M+S gumiabroncs a kisteherautók számára fejlesztett téli gumiabroncs. Jó tapadást irányíthatóságot és hosszú élettartamot garantál a vásárlónak. Ez a kisteher gumiabroncs jó teljesítményt nyújt száraz felületen és nedves körülménye között is megfelelően biztonságos. A mintázat hosszanti övekből áll ami jó hatással van az oldalstabilitásra. A kontúros mintázati blokkok növelik az irányíthatóságot így a gumi precízebben adagolható pontosabb visszajelzést ad az út minőségéről. Havas jeges körülmények között is elfogadhatóan teljesít. A továbbfejlesztett anyag keveréknek köszönhetően a termék kopásállósága jelentősen javult.";"Jó irányíthatóság száraz felületen| Jó viselkedés nedves úton| Megnövelt kopásállóság.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.1 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc