gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Üzletszabályzat
Az áruházunkban feltuntetett árak forintban értendök. Az árak az áfát tartalmazzák.
A Webáruház az árváltozás jogát fenntartja.
Akcióink visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényesek. 
A webáruház rendszerében és adatbázisból adódó rossz árakért illetve képekért, leirásokért / pl. számjegy elmaradás / felelősséget nem vállalunk. 

Az alábbiakban ezen az oldalon részletesen az áruházhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja meg.
A gumiwebshop.bolthely.hu gumi és jármüalkatrészek gépjármüipari termékek áruházának használatára, megrendelések leadására és létre jövő adásvételi szerzödésre vonatkozó az Általános Szerzödési Feltételek / ÁSZF/ törvény irányadója. 

Az elektronikus visszaigazolás nem jelenti azt hogy az eladó elfogatta a megrendelésüket és a termék leszállitására kötelezetséget vállal.

A email annyit igazol, hogy a megrendelés az eladóhoz megérkezett. Ez még nem jelenti a szerzödés létre jöttét. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállitására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.

Mikor tekinthető létrejöttnek a szerzödés ?

A szerzödés akkor jön létre,ha a kereskedő egy ujabb visszaigazolást követöen emailbenértesiti a fogyasztót a megrendelés teljesitéséről, a termék postára adásáról vagy az üzlehelységben történő átvehetőségéről.  aa szerzödés akkor is létrejön, ha a visszaigazolás utána kereskedő  a megrendelt árut leszállitja a a fogyasztó részére.

Árak

Az oldalon feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, amely az ÁFÁT tartalmazzák. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelöséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. Az akciós árak csak a raktáron lévő termékek és a készlet erejéig vagy visszavonásáig érvényesek. 

Vevőszolgálati nyitvatartás ideje

Áruházunk a rendeléseket rögziti nyitvatartás időn túl is de telefonon csak ebben az időben vagyunk elérhetők. Emailben feltettt kérdésekre munkaidőben vagy 24 órán belül válaszolunk.

Megrendelés elküldése 

Megrendelést a gumiwebshop.bolthely.hu áruházban minden esetben interneten keresztül fogadunk el. Telefonon a termékéről illetve termékeinkről tudunk kérdéseire válaszolni, információt szolgáltatni. A megrendelés nem minősűl irásban foglalt szerzödésnek. 

Elállási jog 

A csomag átvételkor kérjük, ellenörizze a a csomag sértetlenségét,illetve tartalmát. Amenyiben a megrendelt áru hibás, hogy kérnénk mihamarabb jelezze ügyfélszolgálatunkon. A megrendelést követöen Őn élhet a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet a távolévők között kötött szerzödésekről rögzitett feltétel nélküli elállás jogával. Az áru átvételét követő 8 napon belül élhet indoklás nélküli, feltétel nélküli elálás jogával. Ez esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetettteljes összeget haladéktalanul, de legkésöbb az elállást, illetve az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatériteni.  A Vevő terheli a ellálási jog gyakorlása miattaz árú visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek. Eladó az árú nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megfizetését követelheti a vevőtől. Fontos !  Csak is kizárolagosan sértetlen eredeti csomagolásban lévő terméket tudunk vissza venni. Karcos kopott bármi más modon sérült terméket nem áll modunkba visszavenni. A terméket abban az állapotban tudjuk vissza vennni amilyen állapotba elküldtük ! Vásárlásnál kérjük ezek figyelembe vételét.
Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Rotalla 135/70R15 T RH02 Nyári abroncs
Rotalla 135/70R15 T RH02 Nyári abroncs

bruttó 16.586 Ft
AKCIÓ! - 36%
bruttó 10.535 Ft

További akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.13 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc