hajosbolt webáruház, webshop
Vevőszolgálat
Cégnév:
Mediter-Ker Kft.
Cím:
8200, Veszprém Mártírok útja 13.
Tel.:
0670-332-8505
E-mail címe:
hajosbolt@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.hajos-bolt.hu
Adószám:
25819393-2-19
Cégjegyzékszám:
19-06-507762
Bankszámlaszám:
10300002-10633004-49020015
Kapcsolattartó neve:
Doma Kornél
Tel.:
0670-332-8505;0620-223-3133
E-mail címe:
hajosbolt@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
Lassan tíz éve foglalkozunk már hajóépítéssel, hajó-tervezéssel, és mindennel ami a hajózásról szól.
Most 2010-ben úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy web-áruházat, ahol mindent meg lehet venni, amire a hajóhoz, csónakhoz szüksége lehet.
Megpróbáltuk, megpróbáljuk a termékpalettánkat úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja az igényeinek szükséges megoldást.
Folyamatosan töltjük fel termékeinket, úgyhogy ha van olyan termék, amit nem talál meg a kínálatunkban, kérjük írásban, vagy telefonon jelezze felénk, és mi beszerezzük!
Azon leszünk hogy pont olyan precízen, pontosan szolgáljuk ki vásárlóinkat, ahogy tettük ezt az elmúlt 10 évben a rendelőinkel.

JÓ BÖNGÉSZÉST ÉS JÓ VÁSÁRLÁST!

Hajósbolt Internetes áruház
Üzemeltető: Mediter-Ker Kft.
Képviseli: Doma Kornél ügyvezető
Telefonszám: 06/70-332-8505
Postacím: 8200, Veszprém Mártírok útja 13.

Cégjegyzékszám: 19-06-507762
Bejegyezve: Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság Cím: 8200 Veszprém Vár u. 19.
Bejegyzés dátuma: 2004/06/25
Adószám: 25819393-2-19
Bankszámlaszám: 10300002-10633004-49020015

3. Fizetési és szállítási információk

3.1 Fizetési információk

A vásárló az Interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti, illetve lehetőség van banki átutalással előre fizetni is. (Az utóbbi esetben a megjegyzés rovatba kell feltüntetni az előre utalásos fizetési szándékot és e-mailen, vagy faxon küldjük az utalásos számla másolatát. Az eredetit pedig a termékkel együtt) A vételár mindig a megrendelt áru mellett feltüntetett fogyasztói ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is.

A megrendelt termékek értékén felül a vevő felé a következő szállítási költségek kerülnek felszámításra:
- 1-5 kg-ig: 1.990,- Ft/cím

- 5-20 kg-ig: 2.990,- Ft/cím

- 20-100 kg-ig: 5.990,- Ft/cím

- 100 kg-nál nehezebb termékek: 9.060,- Ft/raklap/cím

200.000 forint feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!

A fenti árak szintén tartalmazzák az ÁFA-t!

Az árak egy és több darabos megrendelésre egységesen érvényesek.
Az árak az egész ország területére érvényesek.
Amennyiben két különböző termékcsoportból áll össze a rendelés, abban az esetben a magasabb szállítási költséggel rendelkező termékcsoport árai a mérvadóak.

3.2. Szállítási információk

A szállítási határidőt a vásárló mindig az adott termék leírásában, a szállítási feltételek rovatban olvashatja. Az esetlegesen ettől eltérő szállítási határidőről, a rendelés beérkezésekor a vásárló azonnali értesítést kap e-mailen, vagy telefonon.

A megrendelt árut a GLS csomagküldő szolgálat kézbesíti munkanapon 8 és 16 óra között. (lehetőség van szombati kézbesítés kérésére is, ebben az esetben ezt a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni) A kézbesítést megelőző napon a vásárló értesítést kap az eladótól telefonon vagy e-mail formájában. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy, és másnap (munkanap) megkísérli az ismételt kézbesítést. Amennyiben a második kézbesítés is sikertelen lesz, az árut visszaszállítják nekünk. Újbóli kézbesítés esetén ismét felszámításra kerül a szállítási díj.


Lehetőség van a megrendelt termék személyes átvételére is az üzletünkben, (Laguna fürdőszoba szalon, 8200 Veszprém, mártírok útja 13.) ebben az esetben a megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel ez irányú szándékát.

Előfordulhat, hogy a szállító nem találja meg a megadott címet, vagy a címzettnek váratlanul el kellett utaznia, esetleg nem kapott értesítőt stb. Ilyen esetekben, amennyiben ezt ügyfélszolgálatunkon jelzi a megrendelő, a postaköltség újbóli felszámításával újra kipostázzuk a csomagot. Amennyiben egy címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, fenntartjuk a jogot, hogy automatikusan töröljük a további megrendeléseit, illetve arra a címre csak előre fizetés (átutalás) esetén szállítunk.

Amennyiben a megrendelt termékeket több csomagban szállítjuk, Ön csak egy csomagra fizet szállítási költséget. Amennyiben a megrendelt termékek elfogynak, úgy Önt erről tájékoztatjuk.

A küldemény átvételekor még a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot vagy vegyenek fel kárfelvételi jegyzőkönyvet. Az áru átvétele után a termék sérülésére vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük, ossza meg velünk véleményét, észrevételét, hogy ezzel is növelni tudjuk munkánk hatékonyságát és vevőink elégedettségét. Minden beérkezett véleményre reagálunk és minden általunk, illetve szállítóink által elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal vásárlóink érdekeit szem előtt tartva járunk el.

A szállítás kizárólag Magyarország területén vehető igénybe, külföldi megrendelések teljesítésével kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Megoldjuk.

4. Elállás joga, áruk cseréje, visszavétele

Amennyiben vásárlónk rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a hibás rendelés leadást követően ügyfélszolgálatunkon még postázás előtt minden következmény nélkül lemondhatja.

A megrendelés során a vevő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Kérjük kiemelten vegye figyelembe a következőket:
- A vevő a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
- Az elállásra illetve reklamálásra vonatkozó igényét e-mailben, telefonon vagy a telefaxon indíthatja el a vásárló.
- A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
- A postán keresztül visszaküldött áru sértetlenségét munkatársunk személyesen ellenőrzi és ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül eljuttatjuk a vevő címére, illetve átutaljuk az általa megadott bankszámlaszámra.
- Ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni áruházunk részére, akkor nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, saját költségére.

5. Hibás teljesítéssel kapcsolatos információk

Hibás teljesítés esetén szavatosságra, jótállásra vonatkozó igényét a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak szerint kezeljük.

Garancia igény: garancia igény a számla és a garancia papír bemutatásával érvényesíthető. Ennek legegyszerűbb módja, ha a garancia papíron található módon, közvetlenül a gyárral veszi fel a kapcsolatot. Amennyiben a termék gyártója ragaszkodik a kereskedői közvetítéshez, ennek intézése az hajos-bolt áruházat terheli.

6. Megrendelés követés

Áruházunkban minden megrendelés útját végigkísérjük. A megrendelést a leadástól a termék(ek) átvételéig nyomon követjük. A www.hajos-bolt.hu cím alatt, az - egyedi bejelentkezést követően - személyes adatlapja menüpontja alatt találja teljes körű információt rendelésállományával kapcsolatban. Ezen adatokat a megrendelés visszaigazolásakor küldjük el szöveges üzenetben, ezért kérjük, őrizze meg azt.

7. Ügyfélszolgálat

A rendelések feldolgozása és postára adása, vevőszolgálati feladatok végzése munkanapokon, hétfőtől-péntekig 9-17.00 óra között, szombaton 9-12.00 között történik. Vasárnap és munkaszüneti napokon megrendeléseket nem dolgozunk fel. Ezen idő alatt beérkezett megrendelések feldolgozása a következő munkanapon történik.

A Hajos-bolt internetes áruház ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

Cím: 8200 Veszprém, mártírok útja 13.
Tel.: 06-70-332-8505
Fax: 88/404-794
E-mail.: hajosbolt@gmail.com

8. Jogi információk

Változtatás joga
A weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát a Mediter-Ker Kft. fenntartja. A Mediter-Ker Kft. nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot, ugyanakkor törekszik rá, hogy a weboldalakon elérhető információ napra kész legyen, továbbá, hogy az itt nyújtott információk és adatok határozott és teljes leírását képezik a társaság akár teljes, akár részbeni üzletének, szolgáltatásának illetve tevékenységének.
Az itt található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a cég tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, előfizetői magatartások tanúsítására. Az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.
A Mediter-Ker Kft. fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, a Mediter-Ker Kft-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

Információk gyűjtése és felhasználása
A weboldal látogatója tudomásul veszi, a weboldal és az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével kifejezetten elfogadja, hogy ennek során és ebben a vonatkozásban a Medter-Ker Kft. ügyfelének tekintendő akkor is, ha egyébként a cég szolgáltatásainak nem előfizetője. A Mediter-Ker Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a weboldal több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás megrendeléséhez, igénybevételéhez regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatok megadása is szükséges lehet. A Mediter-KER Kft.. ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás (elsősorban postai- illetve futárszolgáltatás) teljesítéséhez, illetve saját marketingtevékenységéhez piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Biztonság
A Mediter-Ker Kft. minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje. 1992. évi LXIII. törvény szövege a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról a következő oldalon elérhető: http://www.complex.hu/kzldat/t9200063.htm/t9200063.htm

Regisztráció
Az internetes áruházban történő vásárláshoz, meghatározott szolgáltatások igénybevételéhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A regisztráció során a felhasználó elérhetőségeit is igényelhetjük.

Felelősség korlátozása
Az ügyfelek a weboldalakat kizárólag saját felelősségükre használhatják. Figyelemmel a weboldal szolgáltatás ingyenes, tájékozódást könnyítő voltára, a Mediter-Ker Kft. az életben, testi épségben és egészségben sérülésekért, illetőleg szándékosan vagy súlyos gondatlanságával okozott, a jelen weboldal használata során az ügyfélnél felmerülő károkért való felelőssége kivételével kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

Jogviták
A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, a Veszprém Megyei Bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. A szerződés nyelve magyar.

9. Fogyasztóvédelem
A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján elérhetők.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak. A szerződés nyelve magyar.
Fizetési, szállítási lehetőségek
Kedves vásárlónk! Üzletünk a GLS Futárszolgálattal szállíttatja a megrendelt termékeket, melynek díja a következő: 0-5 kg 1.990,- Ft 5-20 kg 2.990,- Ft 20kg felett 4.990,- Ft A fenti árak tartalmazzák az utánvét díját is.
Átutalás előre
A rendelt termékről és a kiszállítási díjról egy utalásos számlát küldünk az e-mail címére. A számlán található bankszámlaszámra kell az összeget átutalni.
Az eredeti számlát a termékkel küldjük.

1 kg felett: 1.990 Ft
5 kg felett: 2.990 Ft
20 kg felett: 4.900 Ft
Személyesen, készpénz
futárszolgálat, utánvét
A termék ellenértékét a futárnál kell készpénzben rendezni.
0 kg felett: 1.990 Ft
5.000 kg felett: 2.990 Ft
20.000 kg felett: 4.900 Ft
200.000 Ft rendelés felett ingyenes!
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

GyártóWebáruház bérlés és készítés

0.14 mp