hegesztestechnika webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós termékek

Termék ajánló

Kategóriák

MINDEN, AMI HEGESZTÉS


· HEGESZTŐ BERENDEZÉSEK
· LÁNGHEGSZTÉS ÉS VÁGÁS
· VÉDŐFELSZERELÉSEK
· VÍZHŰTŐKÖRÖK
· Alkatrészek
· HEGESZTÉSI FÜST ELSZÍVÓK
· Felületkezelés
· Szimulátorok

REDUKTOROK, NYOMÁSSZABÁLYOZÓK



REDUKTOROK


· Argon reduktorok
· Acetilén reduktorok
· CO2 reduktorok
· Formáló gáz red.
· Hélium reduktorok
· Hidrogén reduktorok
· Levegő reduktorok
· Nitrogén reduktorok
· Oxigén reduktorok
· Pb reduktorok
· Hálózati reduktorok
· HASZNÁLT REDUKTOROK

Kemikáliák



ELEKTRÓDÁK


· BEVONATOS ELEKTRÓDÁK
· HUZAL ELEKTRÓDÁK
· WOLFRAM AWI ELEKTRÓDÁK
· WOLFRAM KÖSZÖRÜLÉS
· PORBELES HUZAL ELEKTRÓDÁK

HEGESZTŐ PÁLCÁK



AWI HEGESZTŐ PÁLCÁK


· Korrózióálló pálcák
· Szénacél pálcák
· Átmeneti pálcák
· Alumínium pálcák

LÁNGHEGESZTÉS


· Gépi lángvágó eszközök
· Kézi Hegesztő-vágó rendszerek
· Kézi vágópisztolyok
· Melegítő fejek
· Gépi vágófúvókák
· Kézi vágófúvókák
· Visszaégésgátló patronok
· Segédeszközök

PONTHEGESZTŐK



Ponthegesztő / Karosszériás tartozékok



HASZNÁLT, FELÚJÍTOTT GÉPEK


· AWI, MIG-MAG, MMA HEGESZTŐ GÉPEK
· PONTHEGESZTŐK
· HEGESZTŐ DINAMÓK
· HEGESZTŐ AGGREGÁTOR
· PLAZMAVÁGÓK
· Tolóegységek

SZOLGÁLTATÁSOK


· FELÜLVIZSGÁLAT

KÁBELEK - PISZTOLYOK


· MUNKAKÁBELEK
· TESTKÁBELEK
· HASZNÁLT MUNKAKÁBELEK
· Mig/Mag pisztolyok
· Awi pisztolyok
· Elektródafogós MMA munkakábelek

TARTOZÉKOK


· Elektródafogók
· Testcsipeszek
· Áramátadók
· Egyéb tartozékok
· Hegesztőkocsik
· Közdarabok
· Gázelosztó / diffúzor
· Gázterelők
· Pisztolynyakak
· Pisztolynyak markolattal
· Huzalvezetők
· MIG/MAG alkatrészek
· AWI kerámiák
· AWI gázlencsék
· Wolfram szorító házak
· Wolfram szorító patronok
· Wolframvédő sapkák
· AWI alkatrészek
· Csatlakozó dugók,-aljzatok
· Kábelek, tömlők

MULTIFUNKCIÓS HEGESZTŐKÉSZÜLÉKEK



TÉGLAVÁGÓ BERENDEZÉS



KÉZI KAROSSZÉRIA JAVÍTÓ BERENDEZÉSEK



HIDRAULIKUS KAROSSZÉRIA JAVÍTÓ BERENDEZÉSEK



HŐLÉGBEFÚVÓK



AKKUMULÁTOR TÖLTŐK ÉS INDÍTÓK



CSISZOLÁSTECHNIKA



MUNKAVÉDELEM



MŰANYAG HEGESZTŐ



FŰRÉSZLAP HEGESZTŐK



PLAZMA VONALHEGESZTŐ



A THERMANIT LÁNDZSA



Iparigázok és töltetek


· Ipari gázzal töltött palackok
· Iparigáz töltetek
· Üres palackok, palacktestek
· Klímagázok
· Aluline gázok

FÉMIPARI GÉPEK


· Köszörű gépek
· Fúrógépek
· Szalagfűrészek
· Esztergagépek
· Kiegészítők
· Présgépek
· Csiszológépek
· Egyéb gépek
· Darabológépek

ESAB HEGESZTŐGÉPEK



FRONIUS HEGESZTŐGÉPEK


· MIG/MAG (CO)
· TIG/AWI
· MMA( elektródás)
· PLAZMAVÁGÓ

ERGUS HEGESZTŐGÉPEK


· Invert sorozat
· E és C sorozat
· WIG sorozat
· WIG AC/DC sorozat
· Többfunkciós sorozat

GYS HEGESZTŐGÉPEK


· MIG/MAG
· TIG
· MMA

STAHLWERK HEGESZTŐGÉPEK


· WIG/TIG (AWI) hegesztőgépek
· Bevont elektródás hegesztőgépek
· Plazmavágó gépek
· Kombi hegesztőgépek

GÁZKEVERŐ SZELEP



SZERSZÁMOK


· Szerszám készletek
· Proxxon készülékek
· Proxxon racsnis hajtókarok
· Proxxon dugókulcsok
· Proxxon gyertyakulcsok
· Proxxon hosszabbítószárak
· Proxxon kardáncsuklók
· Proxxon adapterek
· Proxxon nyomatékkulcsok
· Proxxon csillag-villáskulcsok
· Proxxon csillagkulcsok
· Proxxon racsnis csillag-villáskulcsok
· Proxxon racsnis csillagkulcsok
· Proxxon villáskulcsok
· Proxxon állítható villáskulcsok
· Proxxon lapos csavarhúzók
· Proxxon kereszthornyú csavarhúzók
· Proxxon imbusz csavarhúzók
· Proxxon torx csavarhúzók
· Csavarhúzó, imbusz, torx dugófejek
· Derékszögek
· Szorítók

BAZÁR-érdekességek



ELEKTRÓDA SZÁRÍTÓ



PALACKSZÁLLÍTÓ KOCSIK



Saválló anyagok tisztítása



LÁGY ÉS KEMÉNYFORRASZTÁS


· Lágyforrasztás
· Keményforrasztás
· Iweld UNIPRO termékek

FÉNYEZÉS-FESTÉS TECHNIKAI ESZKÖZÖK



AFI HEGESZTŐGÉPEK



WELDAS MUNKAVÉDELMI ESZKÖZÖK


· Weldas hegesztőkesztyűk
· Weldas munkakesztyűk
· Weldas ruházat
· Weldas hegesztő párna
· Weldas kábeltakarások
· LAVAshield hegesztőfüggönyök és keretek

ELADÓ ÉS KÖLCSÖNÖZHETŐ AUTÓK



PLAZMAVÁGÓ PISZTOLY FOGYÓ-KOPÓ ALKATRÉSZEK


· AG-60
· PT-31
· TP-80
· TRAFIMET A-80
· TRAFIMET A-141
· TRAFIMET A-151
· UNI-TORCH P60
· PT 100
· PT 80
· PT 40
· Multiplaz 3500
· P80

Különleges minősítések



Fémszórás



MASTROWELD HEGESZTŐGÉPEK


· MMA HEGESZTŐ INVERTEREK
· TIG-DC INVERTERES EGYENÁRAMÚ AWI HEG
· PLAZMAVÁGÓ BERENDEZÉSEK

Tűzvédelem


· Használt oltó készülékek
· Tűzoltó készülékek

Orbitális hegesztőautomaták


· Használt hegesztőautomaták

KOMPRESSZOR


· HASZNÁLT KOMPRESSZOROK
· ÚJ KOMPRESSZOROK

VÍZ ALATTI BERENDEZÉSEK, ESZKÖZÖK



HEGESZTŐROBOT ALK.



Műanyag hegesztés


· Kézi hegesztőgépek
· Tartozékok
· Hegesztőanyagok

Mérőműszerek



Pneumatikus gépek és tartozékok


· Pneumatikus gépek
· Pneumatikus tartozékok
Adatvédelmi nyilatkozat

 

 

Adatkezelő neve, elérhetőségei

Az adatkezelő megnevezése: Plazma-Ív Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő)

Az adatkezelő levelezési címe: 2120 Dunakeszi, Márton Áron u. 4/a

Az adatkezelő e-mail címe: info@hegesztescentrum.hu

Az adatkezelő telefonszáma: +36 20/955-6928

Honlap: http://bolthely.hu/hegesztestechnika/

 

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama

A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás

Mi az a cookie?

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet az Ön eszköze tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül számítógépén.

 

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

A működéshez szigorúan szükséges cookie-k: Ezek a cookie-k a weboldal használatához nélkülözhetetlenek, és lehetővé teszik a weboldal alapvető funkcióinak használatát. Ezek hiányába az oldal számos funkciója nem lesz elérhető az Ön számára. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

Alkalmazott cookie-k:

• Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k az Érintett látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Szolgáltató Honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.

• Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a Szolgáltató a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy az Érintett az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.

• Jelszóval védett munkamenethez használt cookie.
• Bevásárlókosárhoz szükséges cookie.

• Biztonsági cookie.

 

A felhasználói élmény javítását szolgáló cookie-k:

Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználó weboldalhasználatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a weboldal teljesítményének javítására használjuk. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

Külső szerverek segítik a Honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics). A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani az Érintett részére.

Elérhetőségük: http://www.google.com/analytics

Amennyiben az Érintett nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség" funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

• hogyan lehet letiltani a cookie-kat,

• hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy

• hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy

• hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

 

Google Adwords konverziókövetés használata

1. A „Google AdWords” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).

2. Amikor Felhasználó egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.

3. Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.

4. Minden Google AdWords ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az AdWords ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.

5. Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az AdWords konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.

6. Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.

7. További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el: www.google.de/policies/privacy/

 

 

A Google Analytics alkalmazása

1. Ez a honlap a Google Analytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.

2. A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.

3. A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.

4. A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

 

Közösségi oldalak

1. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) bekezdése alapján, meg kell határozni a közösségi oldalak adatkezelése körében a következőket:

a) az adatgyűjtés ténye,
b) az érintettek köre,
c) az adatgyűjtés célja,
d) az adatkezelés időtartama,
e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,
f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése.

2. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre: Facebook/ Google+/ Twitter/ Pinterest/ Youtube/ Instagram stb. közösségi oldalakon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános profilképe.

3. Az érintettek köre: Valamennyi érintett, aki regisztrált a Facebook/ Google+/ Twitter/ Pinterest/ Youtube/ Instagram stb. közösségi oldalakon, és „lájkolta” a weboldalt.

4. Az adatgyűjtés célja: A közösségi oldalakon, a weboldal egyes tartalmi elemeinek, termékeinek, akcióinak vagy magának a weboldalnak a megosztása, illetve „lájkolása”, népszerűsítése.

5. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje, az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye és az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az adatok forrásáról, azok kezeléséről, illetve az átadás módjáról, és jogalapjáról az adott közösségi oldalon tájékozódhat az érintett. Az adatkezelés a közösségi oldalakon valósul meg, így az adatkezelés időtartamára, módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire az adott közösségi oldal szabályozása vonatkozik.

 

6. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása személyes adatai kezeléséhez a közösségi oldalakon.

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

A megrendeléssel és a számlázással kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6. § (5) bekezdése a) pontja alapján az Adatkezelőt terhelő, Sztv-ben megfogalmazott jogi kötelezettség teljesítése.

Az adatkezelés célja:

A jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.

A kezelt adatok köre:

Felhasználónév, Név, Számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), Szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni. Tájékoztatjuk arról, hogy amennyiben a számla kiállításához adott hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bekezdés a) pontja alapján jogosult a számla kiállítása során megismert személyes adatait 8 évig megőrizni.

 

Az áruszállításhoz kapcsolódó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. §

(1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az Ön igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk az Ön számára.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

 

A hírlevél-küldéssel kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy értesüljön a legfrissebb és legjobb ajánlatokról, akciókról. Tájékoztatjuk arról, hogy a hírlevélben nem csak az Adatkezelő, hanem más gazdasági társaságok reklámjait is elhelyezzük, azonban számukra az Ön személyes adatait nem adjuk át, nem továbbítjuk.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

Az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

 

A regisztrációval együtt járó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni)

A kezelt adatok köre:

Az adatkezelés során az Adatkezelő az Ön nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét, a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját kezeli.

Az adatkezelés időtartama:

A hozzájárulásának visszavonásáig.

További adatkezelések

Amennyiben az Adatkezelő további adatkezelést kíván végezni, akkor előzetes tájékoztatást nyújt az adatkezelés lényeges körülményeiről (adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja, az adatkezelés célja, a kezelt adatok köre, az adatkezelés időtartama).

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a hatóságok törvényi felhatalmazáson alapuló, írásbeli adatkéréseit az Adatkezelőnek teljesítenie kell. Az Adatkezelő az adattovábbításokról az Info tv.

15. § (2)-(3) bekezdésével összhangban nyilvántartást vezet (mely hatóságnak, milyen személyes adatot, milyen jogalapon, mikor továbbított az Adatkezelő), amelynek tartalmáról kérésére az Adatkezelő tájékoztatást nyújt, kivéve, ha a tájékoztatását törvény kizárja.

 

Könyvelési tevékenyég igénybevételéről és az adatkezeléshez kapcsolódó tevékenységükről

Az adatfeldolgozó megnevezése: Euro Marge Conto Kft.

Az adatfeldolgozó elérhetőségei:

Telefonszám: +36 1 886-9217

E-mail cím: euromargeconto@euromargeconto.hu

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a Szolgáltató könyvelését végzi.

 

Az áruszállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

Az adatfeldolgozó megnevezése: Magyar Posta ZRT.

Az adatfeldolgozó székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36-1/333-7777

Az adatfeldolgozó e-mail címe: ugyfelszolgalat@posta.hu

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

 

Az tárhelyszolgáltatással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

Az adatfeldolgozó megnevezése: Bolthely.hu Kft. 

Az adatfeldolgozó székhelye: 3300 Eger, Pacsirta út 10/b

Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@bolthely.hu

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

 

Adatbiztonsági intézkedések

Az Adatkezelő kijelenti, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy a személyes adatok védje a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

 

Az adatkezelés során Önt megillető jogok

Az adatkezelés időtartamán belül Önt megilleti:

  • a tájékoztatáshoz való jog,
  • az adatok helyesbítéséhez való jog,
  • az adatok törléséhez való jog,
  • az adatok zárolásához való jog,
  • a tiltakozás joga.

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Ön az adatkezelés időtartamán belül kérheti, hogy az Adatkezelő a személyes adatait helyesbítse. A kérésének az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz.

Önnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni, amelynek az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz. A törlés joga nem terjed ki arra, ha az Adatkezelőt törvény kötelezi az adatok további tárolására, illetve arra az esetre, sem ha az Infotv. 6. § (5) bekezdésével összhangban az Adatkezelő jogosult a személyes adatok további kezelésére (így például a számlázással összefüggésben).

Ön kérheti, hogy az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az adatok végleges törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az a cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,

  • ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén és az Infotv. 6. § (5) bekezdésében foglalt esetben;
  • ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása – az Ön hozzájárulása nélkül – közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik.

Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről Önt írásban tájékoztatja. Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban vagy az érintett hozzájárulásával elektronikus úton közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

 

Jogorvoslati lehetőségek

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat.

 

Adatkezelési tájékoztató módosítása

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót.

Fogyasztói tájékoztató a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján

 


Különleges minősítések

ELADÓ ÉS BÉRELHETŐ

HUZALELEKTRÓDA



    
   Disztribúciós joggal

FRONIUS, A JÖVÖ EREJE

30Bar NI reduktor

AZ INTELLIGENS PAJZS!

Bevásárlókosár



Webáruház bérlés és készítés

0.11 mp



webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   --------------------    Az árak az Áfa-t tartalmazzák!    --------------------
lábléc