hidromasszazs webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hírlevél

Érdekes látványosságok

Kattintson a lenti hivatkozások
egyikére és egy rövid videóbemutatót 
láthat az akril kádak gyártásáról :
  
http://www.youtube.com/watch?v=5dXMGDRWpqg 

http://www.youtube.com/watch?v=T1f97vvxBUs

Magyarország egyik csodálatos víztározója. 
Épült : 1871-ben !
Máig tökéletesen Működik a magyar anyagokból, Olasz mesterek segítségével készült épület


http://www.digicart.hu/vs_photos/krpano/kobanya-vizmu.html

Adatkezelési szabályzat
Adatkezelési Szabályzat

Az adatkezelő adatai:
Az adatkezelő neve: EnergoPlastic Bt.
Az adatkezelő székhelyének címe: Budapest 1119 Andor u. 21/C fszt.
Elérhetőség: bathman@t-online.hu vagy bathmanj@gmail.com
Az adatkezelés megnevezése: Az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján a regisztrált felhasználók illetve az oldalt regisztráció nélkül használó felhasználók esetében
Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása

1. A kezelt adatok köre:

1.1. A felhasználó által a regisztráció során kötelezően megadott adatok:
- felhasználónév
- jelszó
- e-mail cím
- telefonszám 
- teljes név

1.2. A felhasználó által a rendeléshez és kiszállításhoz, számlázáshoz kötelezően megadandó további adatok:
- Szállítási/számlázási cím
- magánszemélyek esetében a törvényi szabályozásnak megfelelő összeghatár felett adószám
- cégek esetében vásárlási értékhatártól függetlenül adószám
 
1.3. A vásárlástól való elállás esetén a vételár visszatérítés módjától függően szükséges további adatok 
- Bankszámlaszám/hitelkártyaszám (az elállási jog gyakorlása esetén kizárólag visszautalás esetére) 

1.4. A felhasználó által önkéntes tevékenységének következtében a weboldalon megjelenő adatok:
- Termékértékelések
- Árucikkek adatlapjain tett kommentek
- A regisztráció időpontja, illetve az ezen aktivitásokkor használt IP cím kerül automatikusan naplózásra.

2. Az adatkezelés célja:
2.1. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása és a vásárlás biztosítása. A felhasználó által a rendeléshez és kiszállításhoz kötelezően megadandó adatok célja a felhasználó által leadott rendelésének teljesítéséhez szükséges adatok biztosítása. A felhasználó önkéntes tevékenysége következtében a termékek profiloldalin megjelenő adatok esetében a cél az egyes termékekről és szolgáltatásokról a visszajelzések gyűjtése a belső internetes közösség (vásárlók) számára. A http://www.bolthely.hu/hidromasszazs oldal használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása, felhasználása kizárólag technikai célokra (szerverek biztonságos működésének elemzésére, utólagos ellenőrzésre) illetve statisztikai célokra tárolja. Az anonim látogatóazonosító, mint jelsorozat (cookie, süti) önmagában semmilyen módon nem képes az ügyfelet, azaz a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. A felhasználónak módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedi azonosító jel elhelyezését a felhasználó gépére (böngészőtől függően általában az eszközök menüben a beállítások/internet beállítások pontban). Ebben az esetben a felhasználó a szolgáltatás jelentős részét ugyanúgy igénybe veheti, de bizonyos esetekben (például a testreszabott megoldások esetében) a szolgáltatás egyes funkcióit a felhasználó nem tudja a legteljesebb mértékben használni.

3. Az adatkezelés időtartama:
3.1. A felhasználó által bármilyen célból kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó regisztrált tagja a web áruháznak, illetve amíg a vonatkozó jogszabályok az esetleges vásárlással kapcsolatban kötelezővé teszik az adatok tárolását (számlák, nyugták, bizonylatok).

3.2. A felhasználó által a rendeléshez és kiszállításhoz kötelezően megadandó adatok tárolásának időtartama: amíg a vonatkozó jogszabályok kötelezővé teszik az adatok tárolását. A felhasználó önkéntes tevékenység kapcsán megjelenő adatok esetében, amíg a felhasználó döntése alapján azokat a web áruházban a termékek profiloldalain megjeleníti, illetve amíg a felhasználó regisztrált tagja a web áruháznak. A http://www.bolthely.hu/hidromasszazs oldal látogatása során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok, amíg a felhasználó regisztrált tagja a közösségnek.

4. Egyéb adathasználat:
4.1. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja, azonban jogosult azokat az Adatkezelő által kezelt más adatbázisokkal összekapcsolni. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra, adatszolgáltatásra (számlák könyvelési szolgáltató részére való továbbítása, csomagok és egyéb termékek kiszállítása esetén a szállítást végző szolgáltató részére a szállítási adatok és utánvét esetén a csomag ellenértékének beszedéséhez szükséges adatok).

5. Személyre szabott reklámok:
5.1. A Felhasználók érdeklődési körének megfelelően a szolgáltató személyre szabott reklámokat jeleníthet meg a honlap látogatása során letöltött oldalakon, amelyek egyben számára hasznosabb, érdekesebb információkkal szolgálnak.

Az 1. pontban található adatokat a szolgáltató felhasználja arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok jelenjenek meg. A hirdetési csíkok kiosztása gép által történik. A http://www.bolthely.hu/hidromasszazs fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján a Felhasználónak célzott reklám leveleket, valamint a levél végén található reklámot küldjön. Az ilyen célú adatok felhasználását a Felhasználó leiratkozással vagy e-mailben küldött nyilatkozatban megtilthatja.  


6. A személyes adatok törlése:
6.1. A felhasználó profilját jelszó megadásával profiloldalán törölheti, vagy a bathman@t-online.hu illetve a bathmanj@gmail.com e-mail címre küldött levelével töröltetheti.

7. Adatbiztonsági intézkedések:
7.1. A személyes adatokat Magyarország területén www.bolthely.hu/hidromasszázs oldalt üzemeltető EnergoPlastic Bt. és a bolthely.hu oldalak szolgáltatója mint Adatfeldolgozó kezeli.

8. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:
8.1. Az EnergoPlastic Bt. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

9. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
9.1. Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben a bathman@t-online.hu illetve a bathmanj@gmail.com címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

10. Jogérvényesítési lehetőségek:
10.1. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát a vojo@t-online.hu illetve a bathmanj@gmail.com e-mail címen.

Bevásárlókosár

Termék ajánló

Akciós termékek

Artic Spa "Big Bear" kezelő egység (Gecko)
Artic Spa "Big Bear" kezelő egység (Gecko)

bruttó 178.000 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 160.000 Ft

További akciós termékek


Webáruház bérlés és készítés

0.04 mp



webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc