hidromasszazs webáruház, webshop

Kategóriák

Hírlevél

Érdekes látványosságok

Kattintson a lenti hivatkozások
egyikére és egy rövid videóbemutatót 
láthat az akril kádak gyártásáról :
  
http://www.youtube.com/watch?v=5dXMGDRWpqg 

http://www.youtube.com/watch?v=T1f97vvxBUs

Magyarország egyik csodálatos víztározója. 
Épült : 1871-ben !
Máig tökéletesen Működik a magyar anyagokból, Olasz mesterek segítségével készült épület


http://www.digicart.hu/vs_photos/krpano/kobanya-vizmu.html

Trükkök - tippek
Ebben a rovatunkban néhány hasznos ötlettel, tanáccsal szeretnénk kedves vásárlóink segítségére lenni (konkurenciáink nagy bánatára)

Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően az akril kádak felületén található fóliát akár hónapok, vagy évek múltán is el tudjuk távolítani. Gyakran előfordul, hogy a túlságosan korán megvásárolt kádakat hosszú ideig tárolják és a felületen található vékony UV érzékeny fólia szinte "ráég" a kád felületére. ennek oka, hogy a védőfólia környezetbarát biológiailag elbomló anyagból készül és a nap fénye, valamint a nedvesség hatására elkezd lebomlani. Sok esetben még hosszas kapargatás és kitartó próbálkozás ellenére sem lehet megfelelően eltávolítani.
Legújabb technológiánkkal ezt a problémát információink szerint egyedülálló módon tudjuk megoldani és a kádat az eredeti elvárásoknak megfelelő állapotban tudjuk visszaadni a megrendelőnek. A folyamat a körülményektől függően 1-2 munkanapot vesz igénybe és az esetek 90%-ában tökéletes végeredményt biztosít.
A költségek mérettől és anyagminőségtől függően 10.000 - 20.000 Ft körüli összeget jelentenek.

Hidromasszázs kádakkal kapcsolatos tudnivalók :

Hibák, trükkök

Ha a szivattyú bekapcsolásakor nem indul be, de halk búgó hangot hallani, amely kikapcsoláskor elhallgat, akkor a szivattyú kondenzátora ment tönkre. Kérjük ilyen hiba esetén ne fogadják el a "dörzsölt" szerelők által elsőre felajánlott szivattyú cserét, mert egy kondenzátor cseréje csak pár ezer forintba kerül, egy olcsó és kétes minőségű szivattyút azonban nem fognak megúszni 25.000 Ft-os ár alatt. A „készséges” szerelő pedig kedvesen felajánlja, hogy elviszi a régi, "használhatatlan" szivattyút, hogy ne kelljen Önnek a szemétbe dobnia, majd pár nap múlva megjavítva más gyanútlan megrendelőnek borsos áron újra eladja.
 
A hidromasszázs kádakat rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell!
Ezalatt nem a kád felületének tisztítását kell érteni. A tisztító-fertőtlenítő szert be kell juttatni a masszázsrendszer csőhálózatába és a szivattyúba is, különben nem sokat ér a takarításba fektetett energia. Erre a célra a legjobb a speciálisan kifejlesztett fertőtlenítő adalékok használata, de végszükség esetén megteszi az Ecet, vagy a klór granulátum is.

A hidromasszázs használatának optimális ideje 20-30 perc.
Minden szervezet másképp reagál a hidromasszázs hatásaira, van akinek 15 perc is éppen elég, vannak akik akár órákat is eltöltenek a kádban.
A masszírozó hatás azonban huzamosabb ideig használva a hajszálerekben károsodást is okozhat.

A hidromasszázs kádakhoz használt szivattyúk centrifugál szivattyúk. Ez a szivattyútípus nem önfelszívó, vagyis ha túl alacson a kád vízszintje, akkor a szivattyú ugyan elindul, de nem szállít vizet, csak zörög és szürcsög. Ilyenkor meg kell próbálni több vizet engedni a kádba és többször egymás után ki-be kapcsolni a szivattyút. Ha buborékolás látható, akkor jó úton jár. Hamarosan el fog indulni a vízforgatás. 


Hidromasszázs kád tisztítása :  
A kádat célszerű hetente legalább egyszer beindítani. Szóval használni kell, nem dísznek megvásárolni. A ritkán használt hidromasszázs káddal sokkal több gond lesz, mint a rendszeresen használt társaival pl. intenzívebben fog vízkövesedni, hamar "pocsolya" szagot fog árasztani a pangó víz miatt, rendszeres használat mellett a hidromasszázs gépészete nagyrészt öntisztuló, de amennyiben csak ritkán van beindítva az algák és baktériumok masszív kis tanyát fognak verni a csőhálózat eldugott zugaiban. Ebből alakulhat ki később az úgynevezett "biofilm" mely barnás, feketés nyálkás réteget képez a csőfalakon és egy kósza ötlet folytán beindított hidromasszázs fürdőzésnél visszataszító "trutyi" fog keveredni a bizsergető vízsugárhoz. Ez aztán mégjobban elveszi az ember kedvét, hogy beindítsa legközelebb a masszázst a kádba, szóval ezzel is az generáljuk majd, hogy mégritkábban használjuk a drága pénzen megvett hidromasszázs kádunkat.
Ezért mi az alábbiakat javasoljuk :
- Rendszeresen használja a kádjában a hidromasszázs funkciót is /legalább havonta 1-2 alkalommal/
- Havonta minimum egy alkalommal mossa át a masszázsrendszert is NEM elég csak a kád és a fúvókák belső felületét!!
Fel kell tölteni a kádat meleg (37-40C°) vízzel úgy, hogy  a fúvókákat ellepje a víz és a vízbe 100%-os citromlevet, ezüst kolloid oldatot, vagy erős fertőtlenítő szert (klór, domestos, hypo, stb.) kell önteni, majd beindítani a masszázsrendszert és járni hagyni 5-10 percig, majd állni hagyni és 10-15 perc után újra 5-10 percig járatni a rendszert.
  /keverési arány : citromlé, vagy ezüst kolloid 1liter - 100 liter vízhez,  egyéb fertőtlenítő hatású szer esetében a flakonon feltüntetett adagolást célszerű követni/
- Ezt évente egyszer kétszer érdemes Ecettel is elvégezni, mert így elkerülhetjük a nagymértékű vízkövesedést is. (100liter víz - 2-3 liter ecet)
- Ne használjunk a masszázskádban fürdő és aroma olajokat, zsíros-olajos szappanokat, tusfürdőket
- A hidromasszázs használata előtt zuhanyozzunk le !! Ne a masszázskád vizébe mossuk le a testápolót, parfümöt, púdert, stb. !
- Egy - két évente nézessük át szakemberrel a hidromasszázs kád gépészetét és nyugodtan kérjünk tanácsot mielőtt késő lenne.
  Igényesebb és magukra valamit is adó szerviz cégeknél egy kiszállási díj fejében sok hasznos és gazdaságos tanácsot kaphatunk hidromasszázs kádunkkal
  kapcsolatban, továbbá néhány előre látható meghibásodát esetleg korai stádiumban gazdaságosabban elkerülhetünk, mint amikor már megvan a baj.

Kérdéseikkel keressenek minket nyugodt szívvel, közel 20 éves szakmai tapasztalatunk alapján a legtöbb esetben hasznos információkkal láthatjuk el Önt is ! 
Forródrót : 06-209447923   vagy 06-209451490    e-mail : bathman@t-online.hu   vagy  bathmanj@gmail.com 

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Elektromos hőcserélő (vízfűtés) 2000W
Elektromos hőcserélő (vízfűtés) 2000W

74.000 Ft
AKCIÓ! - 19%
59.900 Ft

További akciós termékek


Webáruház bérlés és készítés

0.12 mp