Webáruház bérlés, webáruházak készítése

„Egyre több megrendelésünk van, szinte az ország minden részéről, sőt még határokon túlról is ...” - Zombori József        
WebáruházA webáruház előnyeiWebáruház vélemények ügyfeleinktőlWebáruház készítés ingyen. Próbálja ki!Webáruház árainkMibe kerül Önnek a webáruház bérlése? Számolja ki árkalkulátorunkkal!Webáruház referenciákWebáruház készítés megrendeléseKérdése van webáruház ügyben? Írjon nekünk!Webáruház készítés elérhetőségeink

Webáruház és egyéb online kereskedelmi megoldásaink Megoldásaink

Bolthely Webáruház WebÁruház
· kiskereskedelem
· nagykereskedelem
· kis- és nagykereskedelem
· offline kliens

Webáruház - webkatalógus WebKatalógus
Webáruház éttermek részére WebÉtelfutár
Webáruház ingatlanügynökségeknek WebIngatlan
Webáruház ingyen Demo, teszt Árkalkulátor - webáruházak bérlése Árkalkulátor

Rólunk mondták:

„Ha valami gondom van pár órán belül megoldják ... Örülök, hogy önöket választottam ...”

Partnereink

Magyar Posta

OTP

arukereso.hu

vatera.hu

ÁrKözPont termékkereső

www.argep.hu - az árösszehasonlító oldal

olcso.hu

Akcios.eu
akciós termékek gyűjteménye


NLG-System
webtárhely szolgáltatások


Miért sikeresek a Bolthely.hu-t használó webáruházak?

Egy jól működő, profitot termelő webáruházhoz nem elegendő a megfelelő termékkínálat, komoly technikai és szakmai tudásnak kell mögötte lennie. Az alábbi pár pont ismertetésével szeretnénk megmutatni, miért is tud egy bolthely.hu rendszerrel működő webáruház a többinél sikeresebb lenni.

Biztonság
Szolgáltatás
Cégünk nem csupán szoftvert forgalmaz, hanem egy komplett szolgáltatást nyújt. A szerződés teljes időtartama alatt felelőséggel tartozunk a webáruház szoftver helyes működéséért és fejlődéséért.

Ügyfélszolgálat
Online ügyfélszolgálatunk gyakran az esti órákban és hétvégén is mindent megtesz a kérdések minél gyorsabb megválaszolásáért.

Adatvédelem
Az adatokról naponta több alkalommal készül biztonsági mentés.

Vásárlók, érdeklődők eljuttatása a webáruházra
Gyors bekerülés a keresőkbe - keresőoptimalizált szoftver
A webáruházak statisztikái szerint a webáruházakra érkező látogatók több, mint 70%-át a Google kereső közvetíti, ez összességében havonta több millió látogató. Szoftverünk tökéletesen keresőoptimalizált, melynek sikerességét ügyfeleink véleményei is bizonyítják.

Egyszerű megjelenés az összes hazai termékkereső portálon
Önnek csak regisztrálnia szükséges, az áruházból bármely portál számára készíthető a számukra tökéletesen megfelelő xml vagy csv árlista fájl.

Konkrét érdeklődők közvetítése, google helyezés javítása
Akcios.eu és TobbetOlcsobbAron.hu címen elérhető keresőinkben több száz forgalmazó termékei közül válogathat a napi többezer látogató. Sikeresen közvetít érdeklődőket a webáruházra, valamint igénybevételével javulnak a keresőkben elért találati helyezések is. Eredményessége garantált, részletes statisztikán, hónapokra lebontva nyomonkövethető.

Tanácsadás
Megrendelését követően szerződése mellé egy több pontból álló javaslat csomagot postázunk, mely hasznos kezdeti tanácsokkal látja el, ill. tapasztalatokról számol be.


Termékek karbantartása
Kiforrott adminisztrációs felület
A webáruház szerkesztői felületét 8 éve, heti több alkalommal folyamatosan csiszoljuk, fejlesztjük. Ennek köszönhetően magától értetődő a rendszer, nehéz olyan igényt találni mely nem lenne megoldható.

Windows-ra telepíthető kliens program
Ezen program segítségével rendkívül gyorsan importálhat termékeket excel fájlból, továbbá rengeteg csoportos termékszerkesztési lehetőséget kínál ( pl. összes vagy kijelölt termékek átárazása, akciózása, árfolyam váltás, stb ).


Vásárlók, érdeklődők nyomonkövetése
Hogyan talált ránk? Mennyien és mikor?
Adminisztrációs felületének Látogatók eredete menüpontja alatt részletes statiszikákon követheti nyomon, mely kulcsszavakra kerestek rá mellyel eljutottak Önhöz, mely weboldalakon keresztül, ill. mely reklámkampányai voltak sikeresek. A látogatottságot beépített diagramokon kersztül követheti figyelemmel.
Google Analytics, AdWords, Webmastertools kódok, ill. bármilyen meta tag elhelyezési lehetősége.

Mit keresett? Talált?
A termékek nézettségén túl keresési statisztikákat is felhasználva következtethet mit szeretnének vásárolni Öntől, és megtalálták-e azt.


Kapcsolat a látogatókkal
Ne legyen megválaszolatlan kérdés
Minden információt a látogatók rendelkezésére tud bocsájtani. Saját aloldalakat, menüpontokat, oldalsó dobozokat, üdvözlő üzeneteket, hírleveleket hozhat létre!

Egyszerű tömeges kommunikáció
Szoftverünk teljes értékű hírlevél-küldő alkalmazást is tartalmaz.Saját webáruház


A weboldalon feltüntetett szolgáltatások árai nettó összegek.