kertibutor webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

12 Blaster 2000 Automata Szűrőmosó berendezés
12 Blaster 2000 Automata Szűrőmosó berendezés

bruttó 69.000 Ft
AKCIÓ! - 14%
bruttó 59.000 Ft

További akciós termékek
AquaFinesse

 

HOGYAN TARTSUK TISZTÁN A JAKUZZINKAT?


A masszázsmedence használata kellemes, frissítő és lazító. Sok olyan szó van még a szótárban, amivel ezt az igen praktikus wellness eszközt jellemezhetnénk. Na, de hogyan tartsuk olyan állapotban a vizét, hogy szívesen is használjuk?

A masszázsmedence vizét nagyon egyszerű karbantartani: kell hozzá egy kis klór, meg még egy kis klór, na meg még egy kis klór!

Gondolhatnánk így is, és ezzel a módszerrel valóban szép, tiszta és átlátszó vizet kapnánk.  Viszont képzeljük el, hogy ilyen mennyiségű klórbevitel miatt milyen hatások érnék a bőrünket?

A masszázsmedence gyártás háttéripara sok-sok éve azon dolgozik, hogy hogyan lehet minél kevesebb klór használatával kristálytiszta és élvezhető vizet tartani a medencénkben? Kiket érint ez a kérdés?

Több, mint 4 millió embert világszerte! A tudósok minden létező eszközzel kísérleteztek már. Klórral, brómmal, aktív oxigénnel, ezüsttel, ózonnal, enzimmel.

Sok elégséges megoldás létezik a jakuzzik vizének karbantartására, de egy dologban megegyeznek: minden módszer sok időt és vegyszert igényel. 

Él egy kutató Hollandiában (a nevét titoktartási okokból nem említhetem), aki nem sokkal ezelőttig még más területeken jeleskedett.

Egyszer megkérték, hogy találjon ki valamit a szomszéd kislány akváriumának tisztítására. Volt egy elmélete, amely szerint a baktériumok védőrétege, a biofilm egy bizonyos ásványi só keverékkel felbontható. 

Csodabogárnak nézték, és azt mondták neki: Amit te keresel, az nem létezik. Jan-nak igaza lett. A találmánnyal forradalmasította a víz tisztítását. Tettével nem csak a szomszéd kislány akváriumának a kérdését oldotta meg, hanem a Föld ipari hűtővizeinek a tisztítását, ivóvíz készletének megőrzését, és persze az úszó- és masszázsmedencék vizének karbantartását isJan a találmányát AquaFinesse-nek nevezte el, mellyel gondoskodott arról, hogy baktériumoktól mentes, lágy és tiszta vízben töltsük el felüdülésünk perceit.

CSINÁLD EZT: 

 

HETENTE EGYSZER ÖNTS EGY POHÁRAQUAFINESSE-T A MASSZÁZSMEDENCÉD VIZÉBE, ÉS TEGYÉL EGY FERTŐTLENÍTŐTABLETTÁT A SZŰRŐHÁZBA. A VÍZ KRISTÁLYTISZTA LESZ.