kertibutor webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Bemutatkozás
Köszönjük, hogy ellátogatott webáruházunkba, és reméljük, hogy bizalmat szavaz nekünk. Azért vagyunk rendhagyóak, mert internetes felületünk mögött egy valódi kereskedelmi cég áll. Kollegáimmal együtt folyamatosan azon munkálkodunk, hogy ön a megfelelő terméket válassza, és a megvásárolt termékkel teljesen elégedett legyen. Az interneten történő vásárlás nálunk nem automatikus termék postázást jelent, hanem egy tanácsadó értékesítőnk átnézi az Ön rendelését, és megállapítja, hogy megfelelő terméket választott -e. Ha úgy látjuk, hogy konzultációra van szükség, akkor felhívjuk, és megbeszéljük a részleteket.

VEZSE ROLAND

ügyvezető

E-mail:
roland.vezse@spatrend.hu
A SpaTrend alapítójaként én vagyok a cég egyik legoszloposabb tagja. Pályafutásom a masszázsmedencékkel kezdődött 2003-ban. Egy barátom ajánlott nekem egyet. Szerelem lett az első látásra. Gyors növekedésünk valószínüleg azon alapult hogy mindig is törekvésem volt az ügyfeleink valódi igényének feltárása, és annak kiszolgálása. Az ügyfeleink igényei hozták életünkbe ezután a kerti bútorok, a kerti grillek és a szaunák világát is. Az elsők között vállaltuk azt, hogy igazán minőségi kerti bútorokat képviselünk magyarországon. A HotSpring masszázsmedencék 2010-ben kerültek a cégünk palettájára. Inenntől kezdve a jakuzzik igen meghatározó szerepet töltenek be életünkben.SERES ISTVÁN

vezető értékesítő
Telefon: +36 30 932 6857

E-mail:
istvan.seres@spatrend.hu
A grillezés nagy rajongója vagyok. Pályámat a SpaTrendnél mégsem ezzel kezdtem, hanem kül és beltéri padlóburkolatok témakörében segítettem az embereknek eligazodni. A jakuzzikkal és a kerti bútorokkal való kapcsolatom ezután elmélyült, és most már ezek tekintetében is igen tapasztaltnak számítok. Szeretem az embereket. Az ügyfeleim nagy részével baráti kapcsolatot ápolok. Számomra a legfontosabb, hogy a kiválasztott termékekkel kapcsolatosan mindenki hosszú távon is tökéletesen meg legyen elégedve.

 

HORVÁTH ISTVÁN

vezető értékesítő
Telefon: +36 30 821 5545

E-mail:
istvan.horvath@spatrend.hu

Csaknem egy évtizede foglalkozom masszázsmedencék, szaunák, kerti bútorok és grillezők értékesítésével. Talán nincs is olyan kérdés ebben a témakörben, amit ne érintettem volna. Hívjanak bizalommal, ha bármilyen vízkezesléssel kapcsolatos kérdésük felmerül. Magánszemélyként is nagyon kedvelem a jakuzzikat, és napi szinten használom is. Szívesen grillezek együtt a családommal, mivel a gasztronómia nagy rajongója vagyok. A telefonom mindig be van kapcsolva az Ön számára.


Bevásárlókosár

Partnereink

Hírlevél

GyártóWebáruház bérlés és készítés

0.06 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc