kertibutor webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Spa Vac medence porszívó
Spa Vac medence porszívó

bruttó 25.000 Ft
AKCIÓ! - 8%
bruttó 23.000 Ft

További akciós termékek

001. AquaFinesse vízkezelő csomag (2 doboz) + ajándék SpaDeluxe + ajándék szállítás

Vízkezelés / Masszázsmedencékhez / Azonosító: 04158

bruttó 95.800 Ft
AKCIÓ! - 17%
bruttó 79.800 Ft
db
AquaFinesse ajándék csomagunk haladó felhasználóknak!
Rendeljen most 2 doboz AquaFinesse-t és ajándékba kap tőlünk egy 16 000 Ft értékű SpaDeluxe illataroma csomagot, továbbá ingyenes kiszállítást az ország egész területén.

Az AquaFinesse talán a ma ismert leghatékonyabb módja a masszázsmedence vizének tisztítására. Használata igen egyszerű, mindössze heti néhány percet vesz igénybe, amiért kristálytiszta vizet kapunk cserébe.


Nincsenek a szokásos kemikáliák, csupán a kristálytiszta vizet ígérő környezetbarát, modern adalék. Az AquaFinesse egy pofonegyszerűen használható termék, amelynek használata csupán heti egyszeri alkalommal néhány perces művelet.

Az AquaFinesse segít abban, hogy időt takarítson meg, és ne költse pénzét feleslegesen a masszázsmedence vegyszerek különböző formáinak folyamatos tesztelésével. Meggyőződésünk, hogy az AquaFinesse az egyetlen igazán egyszerű megoldás a jakuzzik vízkezelésében. A szokásos napi szintű odafigyelés helyett elegendő hetente egy alkalommal foglalkoznia a medencevíz karbantartásával, és folyamatosan kellemes, kristálytiszta vízben fürdőzhet. Az AquaFinesse™ használata a medencevíz fertőtlenítő szer igényét jelentősen csökkenti, így elegendő csupán a lassan oldódó fertőtlenítő (triklór) tabletta használata.

Az AquaFinesse-ről írták:
Miért nem tiszta a jakuzzim vize, és hogyan védekezhetek ellene?
Hogyan tartsuk tisztán masszázsmedencénket?

Megtekintve: 29408KAPCSOLAT

   +36 26 550 177
   2096 Üröm, Kőbányai út 16.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL