kertibutor webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
AquaFinesse - holttengeri só szett
bruttó 51.900 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 46.800 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
AquaFinesse - holttengeri só szett
Az AquaFinesse Holt-tengeri só hihetetlen hatással lesz bőrére. Tapasztalja meg a Holt-tenger erejét.
Ha úgy dönt, hogy kipróbálja AquaFinesse Holt-tengeri sót, akkor a legfinomabb gyógyvizet költözteti be az otthonába. A Holt-tengeri a készlet tartalmaz egy speciális só keveréket és ásványi anyagokat, amelyek kellemes élvezeti forrást jelentenek és jótékony hatással van az érzékeny bőrre. Az AquaFinesse vízkezelési technológia és a Holt-tengeri fürdőzés terápiás hatása ezúttal egyszerűen egy dobozban található, így saját masszázsmedencénkben egyszerre tapasztalhatunk egészségjavító és vízkezelő hatást. Az AquaFinesse-szel nap mint nap élvezhető a lágy, finom kellemes és végtelenül tiszta gyógyvizet. Ön is létrehozhat egy felhasználóbarát, időtakarékos és környezetbarát masszázsmedence adalékot:minden, amire szüksége van a tiszta víz fenntartása érdekében, benne van a dobozban.
 
Jótékony hatással van az érzékeny bőrre
Példátlanul tiszt víz
Biztosítja tökéletes kényelmet
időt takarít meg
nem veszélyes

Mik az előnyei a Aqua Finesse Holt-tengeri sónat tapasztalataink szerint?
 
AquaFinesse azelőtt soha nem látott tiszta, világos és szagmentes vizet biztosít. Emellett AquaFinesse mész lerakódását jelentkezik fűtés, szivattyúk és sima falak. Az eredmény a végső puha gyógyvíz, amely nem csak jó a bőre, de ez is csökkenti az élet a spa alkatrészeket. Sós víz maró hatású. Mivel a só tartalma sokkal alacsonyabb, mint a tengervíz és minden spa elemek vannak elhelyezve a víz alatt, a korrózió veszélye alacsony. Részben azért, mert a AquaFinesse formula megakadályozza a korróziót. Ön nincs pH termékek, derítőszerek vagy egyéb hagyományos termékre van szükség. Egy egyszerű használat, amelyek szintén időt takarít meg. AquaFinesse mindössze 1 perc hetente.
 
Miért AquaFinesse?
 
A spa szennyezett naponta sok baktérium. Ezek a baktériumok folyamatosan próbál, hogy készítsen egy nem áteresztő réteg (biofilm), amely biztosítja a védelmet a klór és egyéb fertőtlenítőszerek. A biofilm érzi, ragadós, nyálkás, és megtalálható a nedves felületeken, mint a falak, csövek, fedezet, vagy a fúvókák. Felismerhető?
 
Ellentétben a hagyományos fertőtlenítőszerek AquaFinesse vannak abban a helyzetben, hogy teljesen nyitott a biofilm a baktériumok és lazítani. Amikor ez megtörténik, a baktériumok ki vannak téve a "külvilággal", és ezek rendkívül sebezhető. A minimális mennyiségű fertőtlenítőszert már elegendő, hogy elpusztítsa a baktériumokat. Új baktériumok még nem is a lehetőséget, hogy tapadnak, ezek a pelyhek össze egy rövid ideig, majd öblítsük ki a szűrő rendszer, amelyben kis mennyiségű fertőtlenítőszert ismét elegendő, hogy elpusztítsák őket.
 
 
Hogyan kell használni AquaFinesse?
 
Biztosítva a pihentető víz tiszta, világos és szagmentes, hogy a heti hozzá az előírt mennyiségű AquaFinesse a gyógyvíz .. Ezután adjuk hozzá a tasak 6 kg holt-tengeri só a fürdő. A só aljára süllyednek és rögzíti után egy ideig a vízben. Az utolsó lépés a túl egy kanál granulátum klór a vízben. Meg kell hozzá egy kanál kristálycukrot klórt fürdés után, és egy kanál a héten, amikor a fürdő nincs használatban.
 
Mi van a AquaFinesse Holt-tengeri só csomag?
 
Minden beállított AquaFinesse tart a 3 és 6 hónapos Ez természetesen függ a méret a fürdő. A Holt-tengeri só AquaFinesse csomag mindent tartalmaz, amire szükség van a vizek kezelésére -és karbantartás. A csomag tartalma:
 
2 x 2 liter folyadék AquaFinesse
1 mérőpohár skálával
6 kg AquaFinesse holt tengeri só
1 üveg klór granulátum és mérőpohár (gombóc)
üzemeltetési utasítások


Megtekintve: 581
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Bevásárlókosár

Partnereink

Hírlevél

GyártóWebáruház bérlés és készítés

0.06 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc