kertiporteka webáruház, webshop

Termékcsoportok

Gyártóink

Ipae-Progardenhttp://ipae-progarden.com/
Minőségi olasz műanyag kerti bútor gyár!
PDF Nyomtatás E-mail

Bear CountyA természet tervezte...


bear_country
A medvék a természettel összhangban élnek és a környezetükkel, területükkel tisztelettel bánnak. A környezet és a természet az emberek életében is egyre nagyobb szerepet játszanak. A számunkra rendelkezésre álló helyet jól és minél ésszerübben akarjuk kihasználni. A termékek tervezésekor a jövőre is gondolunk és felismerjük, hogy a jövő az utánunk jövő generációk számára is fontos. A Bear County logó a minőség, gondos előállítás névjegye, amely kialakításánál az egyszerűség és minőség adják az alapot. A medvék sokszínűségükkel, ősi erejükkel, impozáns megjelenésükkel folymataosan inspirálják a Bear County-t.

 

100% kiváló minőség


Ha a Bear County-t választja, akkor 100%-osan kiváló minőségű Holland terméket választ. A Bear County logó a gondos előállítás névjegye. Az új termékek kifejlesztésekor a gyártó nagy gondal választja ki és teszteli az alapanyag beszállítóit, a termékek konstukcióját, biztonságosságát, tartósságát.Ez a biztosíték arra, hogy esztétikus és stabil, biztonságos terméket választ.

Bear County garancia


A Bear County garantálja termékei minőségét és tartósságát, valamint szavatosságot vállal a szerkezeti és gyártási hibára. Terméktípusoktól függően 2 évtől 10 év terjedő garancia időt vállal a gyártó a Bear County termékekre.

Környezettudat


A tudatos környezetvédelem a Bear County filozófiájának egyik alapja. Ha Ön Bear County terméket választ, akkor biztos lehet abban, hogy környezetbarát árucikket kap. A Bear Caunty kerti bútorok és játékok rendelkeznek FSC, a kerti faeszközök pedig PEFC minősítéssel, amely tanusítja, hogy az alapanyagok szigorúan ellenőrzött erdőgazdaságokból származnak.
www.bearcounty.eu

Jungle-gym


 

Biztonságos


jungle_gym
1995 óta a Jungle Gym lakossági fa játszótéri eszközöket tervez és gyárt. A Jungle Gym jó hírnevét a tartósságáról a biztonságosságáról és precizitásáról érdemelte ki. A részletek odafigyelésére szakképzet tervező csapat figyel. A gyártó számára a biztonság elsődleges szempont, éppen ezért az összes játék megfelel az EN 71-2, 71-2, 71-3, 71-8, 71-9 szabványoknak.

Egyszerű


A Jungle Gym játékok összeszerelése nem igényel szaktudást csak egy kis kézügyességet. Minden csomag egyértelmű, lépésről-lépésre szóló utmutatót tartalmaz, összeállított szerelőkészlettel, a szerzámok kivételével mindent tartalmaz.

Vidám


Minden játék bővíthető, egyedivé tehető a tartozékok és kiegészítők széles választékával. A változtathatóság segítségével a játékok együtt nőhetnek a gyerekekkel, nincs szükség a megunt mászóka lecserélésére. A vidámságot olyan kiegészítők biztosítják, minta a kormánykerék, csőtelefon, zászló, mászókötél, periszkóp, stb.
www.junglegym.info

Universo


universo

Universo faházak

Az összes faház Skandináv erdőből kitermelt első osztályú lucfenyőből készül, ahol is a klíma gondoskodik a fák rövid növekedési idejéről. Ezáltal speciális fastruktúra keletkezik, mely extrém tartósságot szavatol. A faházak három falvastagságban kaphatók: 15, 19 és 28 mm. A faházcsomag egy jól áttekinthető felépítési rajzzal van ellátva. Nem kell ezermesternek lennie ahhoz, hogy Universo Consumer Products faházat felépítsen, és semmilyen nehezebb eljárást sem kíván.

www.kuhnholding.eu

Hy-land


 

Erőteljes és tartós


hy_land
A Hy-Land széles termékskálát nyújt ahhoz, hogy a rendelkezésre álló területet egységes és kalandot jelentő játszótérré változtassa. A Hy-Land legnagyobb felépítményein egyszerre, egy időben akár 12 gyerek is játszhat.

Minőség


A Hy-Land tartozékok és alkatrészek megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi előírásoknak. Alapos teszteléseken estek át megbízhatóság, biztonság és tartósság szempontjából. Minden összetevő időtálló alkatrészből készűlt.

Érték és biztonság


A gondos tervezésnek köszönhetően, minden felépítmény rendelkezik a német TÜV Rheinland közterületi játszóterekre vonatkozó EN-1176 minősítéssel, valamint az ehhez tartozó EN-1177-es biztonságtechnikai, ütéscsillapítási és rögzítéstechnikai előírásnak megfelelő minösítéssel. SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!Magyar termék a Haro design-tól


Aki igazán szép, és kényelmes fa bútort, kerti kellékeket szeretne udvarába, keresse a már bizonyított Haro design termékeket az oldalunkon. Tapasztal hazai szakemberek igényes, és megbízható termékei, most akciós áron elérhetők a 2011-es nyári szezonban!
Egyedi rendelésre is, akár felár nélkül! TerméklistaKAPCSOLAT

   +3630 641 1141
   7400 Kaposvár, Kőrösi Cs. S. u. 12.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL