kertiporteka webáruház, webshop

Termékcsoportok

Gyártóink

Ipae-Progardenhttp://ipae-progarden.com/
Minőségi olasz műanyag kerti bútor gyár!
PDF Nyomtatás E-mail

Bear CountyA természet tervezte...


bear_country
A medvék a természettel összhangban élnek és a környezetükkel, területükkel tisztelettel bánnak. A környezet és a természet az emberek életében is egyre nagyobb szerepet játszanak. A számunkra rendelkezésre álló helyet jól és minél ésszerübben akarjuk kihasználni. A termékek tervezésekor a jövőre is gondolunk és felismerjük, hogy a jövő az utánunk jövő generációk számára is fontos. A Bear County logó a minőség, gondos előállítás névjegye, amely kialakításánál az egyszerűség és minőség adják az alapot. A medvék sokszínűségükkel, ősi erejükkel, impozáns megjelenésükkel folymataosan inspirálják a Bear County-t.

 

100% kiváló minőség


Ha a Bear County-t választja, akkor 100%-osan kiváló minőségű Holland terméket választ. A Bear County logó a gondos előállítás névjegye. Az új termékek kifejlesztésekor a gyártó nagy gondal választja ki és teszteli az alapanyag beszállítóit, a termékek konstukcióját, biztonságosságát, tartósságát.Ez a biztosíték arra, hogy esztétikus és stabil, biztonságos terméket választ.

Bear County garancia


A Bear County garantálja termékei minőségét és tartósságát, valamint szavatosságot vállal a szerkezeti és gyártási hibára. Terméktípusoktól függően 2 évtől 10 év terjedő garancia időt vállal a gyártó a Bear County termékekre.

Környezettudat


A tudatos környezetvédelem a Bear County filozófiájának egyik alapja. Ha Ön Bear County terméket választ, akkor biztos lehet abban, hogy környezetbarát árucikket kap. A Bear Caunty kerti bútorok és játékok rendelkeznek FSC, a kerti faeszközök pedig PEFC minősítéssel, amely tanusítja, hogy az alapanyagok szigorúan ellenőrzött erdőgazdaságokból származnak.
www.bearcounty.eu

Jungle-gym


 

Biztonságos


jungle_gym
1995 óta a Jungle Gym lakossági fa játszótéri eszközöket tervez és gyárt. A Jungle Gym jó hírnevét a tartósságáról a biztonságosságáról és precizitásáról érdemelte ki. A részletek odafigyelésére szakképzet tervező csapat figyel. A gyártó számára a biztonság elsődleges szempont, éppen ezért az összes játék megfelel az EN 71-2, 71-2, 71-3, 71-8, 71-9 szabványoknak.

Egyszerű


A Jungle Gym játékok összeszerelése nem igényel szaktudást csak egy kis kézügyességet. Minden csomag egyértelmű, lépésről-lépésre szóló utmutatót tartalmaz, összeállított szerelőkészlettel, a szerzámok kivételével mindent tartalmaz.

Vidám


Minden játék bővíthető, egyedivé tehető a tartozékok és kiegészítők széles választékával. A változtathatóság segítségével a játékok együtt nőhetnek a gyerekekkel, nincs szükség a megunt mászóka lecserélésére. A vidámságot olyan kiegészítők biztosítják, minta a kormánykerék, csőtelefon, zászló, mászókötél, periszkóp, stb.
www.junglegym.info

Universo


universo

Universo faházak

Az összes faház Skandináv erdőből kitermelt első osztályú lucfenyőből készül, ahol is a klíma gondoskodik a fák rövid növekedési idejéről. Ezáltal speciális fastruktúra keletkezik, mely extrém tartósságot szavatol. A faházak három falvastagságban kaphatók: 15, 19 és 28 mm. A faházcsomag egy jól áttekinthető felépítési rajzzal van ellátva. Nem kell ezermesternek lennie ahhoz, hogy Universo Consumer Products faházat felépítsen, és semmilyen nehezebb eljárást sem kíván.

www.kuhnholding.eu

Hy-land


 

Erőteljes és tartós


hy_land
A Hy-Land széles termékskálát nyújt ahhoz, hogy a rendelkezésre álló területet egységes és kalandot jelentő játszótérré változtassa. A Hy-Land legnagyobb felépítményein egyszerre, egy időben akár 12 gyerek is játszhat.

Minőség


A Hy-Land tartozékok és alkatrészek megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi előírásoknak. Alapos teszteléseken estek át megbízhatóság, biztonság és tartósság szempontjából. Minden összetevő időtálló alkatrészből készűlt.

Érték és biztonság


A gondos tervezésnek köszönhetően, minden felépítmény rendelkezik a német TÜV Rheinland közterületi játszóterekre vonatkozó EN-1176 minősítéssel, valamint az ehhez tartozó EN-1177-es biztonságtechnikai, ütéscsillapítási és rögzítéstechnikai előírásnak megfelelő minösítéssel. SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!Magyar termék a Haro design-tól


Aki igazán szép, és kényelmes fa bútort, kerti kellékeket szeretne udvarába, keresse a már bizonyított Haro design termékeket az oldalunkon. Tapasztal hazai szakemberek igényes, és megbízható termékei, most akciós áron elérhetők a 2011-es nyári szezonban!
Egyedi rendelésre is, akár felár nélkül! Terméklista


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

KING mokka barna asztal 79x79cm
KING mokka barna asztal 79x79cm

bruttó 9.990 Ft
AKCIÓ! - 5%
bruttó 9.490 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.09 mp