kertiporteka webáruház, webshop

Termékcsoportok

Vendéglátó egységek


Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik kerti bútorok forgalmazásával. Az újonnan épült kaposújlaki telephelyünk immáron lehetővé teszi, hogy nem csak a lakossági igényeket, hanem viszonteladókat, és vendéglátó egységeket is kiszolgáljuk. Termékkínálatunk a helyszínen berendezett, több száz m2-es nyitott bemutatótéren is megtekinthető, többek között kerti felszerelések, fa gyerekjátékok, tornyok és faházak mellett. Célunk az általunk forgalmazott kiváló minőségű hazai és olasz kerti bútorok népszerűsítése. Legyen akár fa, akár műanyag kerti bútorról szó, termékeink piacképes árakon, és minőségben elérhetők az év nagy részén. A sikeres vendéglátásnak két titka van. A megfelelő kiszolgálás, és a hely hangulata. Mi ez utóbbiban tudunk segíteni. Garantáljuk, hogy az általunk forgalmazott termékek elnyerik vendégeik tetszését. Nyugat Európában már elfogadott dolog, hogy a stílusnak és az eleganciának nem kell kompromisszumot kötni az árakkal. A tőlünk vásárolt termékek kitűnő ár-érték arányát tükrözi a folyamatosan bővülő, elégedett ügyfélkörünk. Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez. Ismerkedjen meg termékeinkkel, és válassza ki, a vendéglátó egysége stílusának leginkább megfelelőt.

Termékeinkről

            Vendéglátó egységek számára az ülőgarnitúrák népszerűsítését tartjuk szem előtt, hisz ezen termékeink azonosulnak az iparág szükségleteivel. Műanyag és fa termékek is megtalálhatók a termékpalettánkon, a különböző igényeknek megfelelően.

Műanyag termékeink egytől-egyig kiváló, minőségi olasz gyártmányok. Európa piacvezető gyárainak minősített termékei, melyek megfelelnek a legmagasabb szakmai és stílusbeli elvárásoknak is. Igyekszünk elhatárolódni az áruházakban kapható tömegtermékektől, hogy minél egyedibb bútorral rendezhesse be a vendéglátója belső helységét, vagy teraszát. Mindemellett szem előtt tartjuk a hazai értékrendet, és ennek megfelelően alakítjuk termékeink árszintjét. Így biztosíthatjuk az ügyfeleinket, hogy jó minőségű termékeket kaphassanak megfelelő árakon. Fontosnak tartjuk a változatosságot is, nemcsak a székek, asztalok, hanem a hozzájuk tartozó kiegészítők területén is, hogy még egyedibbé tehesse a bútorait.

            Az általunk forgalmazott fa bútorok magyar mesteremberek által gyártott igényes mintadarabok. A legtöbb egyedi, kézzel gyártott termék, így természetesen ezekből nem tartunk raktárkészletet, megrendelésre készülnek, az Ön által megadott méret és stílusbeli paraméterek alapján. Ezen katalógusban található fotók értelemszerűen csak bemutató darabok, melyek mérete és stílusa igény szerint megváltoztatható.

            Bárhogy is döntsön, biztosak vagyunk benne, hogy termékeinkkel meg lesz elégedve. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, látogasson el weboldalunkra, vagy lépjen kapcsolatba kollégánkkal az alábbi elérhetőségeink egyik!

KERTI PORTÉKA Kaposújlak, Kanizsai út 6. (610-es Főút)     www.kertiporteka.hu                    kertiporteka@gmail.com        06/30 641-1141

                 


 

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

SENNA zöld asztal 180x100cm
SENNA zöld asztal 180x100cm

bruttó 19.450 Ft
AKCIÓ! - 5%
bruttó 18.560 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.1 mp