kertiporteka webáruház, webshop

Termékcsoportok

Üzlet szabályzat

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
A Webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.
ÁSZF célja
A Kerti portéka Általános Szerződési Feltételeit továbbiakban ÁSZF, azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webáruház szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit, és egyéb, a Webáruház szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
Az ÁSZF az Eladó és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vevő között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően az Eladó Webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos Magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvény könyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.
Az ÁSZF közzététele
Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a Webáruház szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló az Eladó Webáruháza által nyújtott szolgáltatásokat igénybe veszi, azaz regisztrálja magát. Akár új regisztrált felhasználóról, akár visszatérő felhasználóról van szó a megrendelés során, felhívjuk figyelmét az ÁSZF elolvasására, mert esetlegesen annak tartalma időközben módosulhatott.
Jelen ÁSZF a DÁTUM napjától határozatlan ideig hatályos.
Az ÁSZF hatálya
A Kerti portéka fenntartja a jogot, hogy az Eladó Webáruháza az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az eladó Webáruházának ÁSZF-ei és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Kerti portéka  ÁSZF-ei mindaddig hatályban maradnak, amíg az Eladó Webáruháza által nyújtott szolgáltatásokat a Kerti portéka biztosítja.
A létrejövő szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül a fogyasztó eljuttatja az eladóhoz.
Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben vagy telefonon is visszaigazoljuk (max. 48 órán belül). Amennyiben ez a visszaigazolás nem érkezik meg Önhöz 48 órán belül, úgy Önnek mint fogyasztónak a megrendelésből fakadó ajánlati kötöttsége megszűnik. Az áruházi rendszer által küldött automata megrendelés-másolat nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.
A szerződés, webáruházban történő megrendelés esetén a rendelés visszaigazolásakor (megerősítés) jön létre, a teljesítés időpontja pedig webáruházban történt megrendelés esetén a termék vásárló által történő átvétele.
A szerződés telefonos megrendelés esetén a megrendeléskor jön létre, a teljesítés időpontja pedig telefonos megrendelés esetén a termék vásárló által történő átvétele.
A megrendelés telefonos, szóbeli, vagy e-mailben történő megerősítést követően minősül csak valós vásárlásnak.
A fentiek alapján létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a szerződéseket iktatjuk, a szerződések bármikor hozzáférhetőek.
A "Vevőszolgálat" menüpontban a fogyasztó megtalálja elérhetőségi adatainkat. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, esetleges panaszait, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy internetes áruházunkban kötött elektronikus szerződése az interneten-kattintással- ráutaló magatartással valósul meg. Áruházunkban az elektronikus úton szerződést rögzítő maradandó elektronikus eszköz (szoftver) nyelve a magyar. Tehát a szerződés megkötésének, és a szerződésnek valamint a későbbi kapcsolattartás során használt nyelve is magyar. A termékoldalakon található termék leírások nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a termék gyártói minden esetben fenntartják a termék és azok tulajdonságainak, szolgáltatásainak, funkcióinak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatását.
A feltüntetett vételár mindig bruttó ár az Általános Forgalmi Adót (ÁFA-t) tartalmazza, és magyar forintban értendő.
Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a Webáruház valamely termékére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentosen eltéro, esetleg rendszerhiba miatt megjeleno "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történo szállítást, vagy a megrendelo elállhat vásárlási szándékától.
 
Az esetleges elírásokból, téves műszaki adatokból eredő károkért az eladó nem vállal felelősséget.

A honlapon található információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. Sem a Pálfi Nyílászáró  Kft., sem a Pálfi Nyílászáró Kft. dolgozói nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a Pálfi Nyílászáró Kft. honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek. A  Pálfi Nyílászáró Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Adatkezelés-Jogi nyilatkozat:
Regisztráció vagy megrendelés alkalmával kizárólag olyan személyes és/vagy céges adatok, információk megadását kérjük látogatóinktól, vásárlóinktól, melyek a megrendelés teljesítéséhez minimálisan szükségesek.
Az adatokat adatbázisban rögzítve tároljuk. Ezen adatokat harmadik fél részére, kizárólag a megrendelés teljesítéséhez szükséges kiszállításhoz adjuk ki. (általunk megbízott szállító cég részére). Szállító cég az általunk átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Adataik kezelésekor az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően járunk el.

Távszerződés:

A szerződés tárgya a Kerti portéka internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.
Ha még van kérdése termékekkel kapcsolatosan, küldjön e-mailt a kertiporteka@gmail.com-ra.

Adataink:

Üzlet megnevezése:Kerti portéka
Cégnév: Pálfi Nyílászáró Kft
Székhely: 7400 Kaposvár, Kőrösi Cs. S. u. 12.
Telephely: 7522 Kaposújlak, Kanizsai u. 095/6.hrsz.
Adószám: 11484493-214

A nyilvántartásba vevő hatóság neve: Somogy Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Bankszámlaszám: 12072514-01400373-00100003
Levelezési cím: 7400 Kaposvár, Kőrösi Cs. S. u. 12.

Ügyfélszolgálat
:
Telefonos ügyfélszolgálat 06 30 641 1141 számon érhető el ill. a kertiporteka@gmail.com e-mail címen szívesen állunk rendelkezésükre.
Elektronikus ügyfélszolgálat: kertiporteka@gmail.com Webáruházunk címe: www.kertiporteka.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.12 mp