kiralystudio webáruház, webshop

Kategóriák

Partnereink

Focusrite Scarlett Studio

Hangkártyák / Azonosító: 02448

69.900 Ft
db
 A Focusrite megkönnyítve a zenélni vágyók vagy zenével foglalkozó amatőrök választását, Scarlett Studio néven egy komplett eszközparkot biztosít zenei ötleteik megvalósítására.

A Scarlett 2i2 méltán az egyik legnépszerűbb hangkártyánk a belépő szintű interfészek között. A Focusrite megkönnyítve a zenélni vágyók vagy zenével foglalkozó amatőrök választását, Scarlett Studio néven egy komplett eszközparkot biztosít zenei ötleteik megvalósítására. Dobozból kicsomagolva rögtön egy Scarlett 2i2 hangkártyával, egy CM25 névre hallgató kondenzátor mikrofonnal és egy HP60-ra keresztelt fejhallgatóval leszünk gazdagabbak. A csomag mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy azonnal bele is vághassunk a zenekészítésbe és rögzítésbe. A nélkülözhetetlen XLR és USB kábelek szintén megtalálhatóak benne, akárcsak a szükséges szoftverek mint a Cubase 6 LE, a Novation Bass Station szoftverszintetizátor, a Focusrite RED effekt pluginjei valamit a Loopmasters 1GB-nyi dobminta gyűjteménye.

A Scarlett 2i2 hangkártya a legkisebb interfész a Focusrite USB-s hangkártya családjából. Az előlapi két kombinált bemenet egyaránt alkalmas vonali/hangszer/mikrofon szintű jelek csatlakoztatására. A kondenzátor mikrofonokhoz szükséges +48V fantomtáp természetesen megtalálható rajta, csakúgy mint a késésmentes monitorozás funkció, a direkt monitor. A fejhallgató és master kimenet külön-külön állítható az előlapról, így nincs szükségünk külön hangerőszabályozóra a monitor hangfalaink elé. A működéséhez szükséges tápot az USB kábelről kapja, így mobil felhasználásra is alkalmas.Masszív alumínium házával és kategóriájában kivételes előfokaival méltán kimagaslik a mezőnyből.

A CM25 kondenzátor mikrofon tökéletes belépőszintet biztosít azok számára, akik nem rendelkeznek még megfelelő mikrofonnal. Nagymembrános volta miatt alkalmas ének, mikrofonozott gitár vagy szintetizátor felvételére. A csatlakoztatáshoz kellő XLR kábel tartozékként azonnal rendelkezésre áll.

Főbb tulajdonságok:

  • Focusrite Scarlett 2i2 hangkártya a gyártó kitűnő előfokaival
  • CM25 kondenzáor mikrofon
  • Scarlett Studio HP60 fejhallgató
  • 96kHz/24 bites felvétel és visszajátszás
  • Steinberg Cubase 6 LE szekvenszer program
  • Novation Bass Station szoftver szintetizátor
  • Focusrite Scarlett pluginek (kompresszor, zengető, EQ)
  • Loopmaster hangminta kollekció
  • XLR és USB kábel a csatlakoztatáshoz
Támogatott platform Windows , Mac
Támogatott operációs rendszerek Windows 7, Windows 8, OS-X 10.7, OS-X 10.8
Interfész típusa USB 2.0
Analóg bemenetek 

2
Analóg kimenetek 

2
Mikrofon bemenetek 

2
48V Fantom táp 

Igen
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 96kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
MIDI csatlakozók Nincs
Bus Powered 

Igen

Word Clock Nem
Nettó súly 3.8 Kg
Bruttó súly 4.5 Kg
Megtekintve: 512

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.11 mp
KAPCSOLAT

   06-20-567-29-33
   2600 Vác Csatamező u. 10-12.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL