kiralystudio webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

INVOLIGHT - LEDARCH360T kültéri
INVOLIGHT - LEDARCH360T kültéri

71.000 Ft
AKCIÓ!
56.000 Ft

További akciós termékek

Partnereink

Focusrite Saffire Pro 24 DSP

Hangkártyák / Azonosító: 02452

86.500 Ft
db
A Saffire Pro 24 DSP tulajdonképp a korábbi Saffire-ok (az Le és az eredeti, jelölés nélküli) leszármazottja, jobb hanggal, és atomstabil működéssel, extra csatornákkal (4 analóg be, 6 analóg ki, de van rajta ADAT bejárat, S/PDIF) valamint DSP effektekkel a bejövő csatornákon.

A Focusrite legújabb hangkártyája, mellyel újradefiniálják az ár/teljesítmény, hangminőség, használhatóság és MEGBÍZHATÓSÁG mérőfokát.

Egy alapjaiban újratervezett Saffire. Az új DICE2 firewire chip meghozta az áttörést: másodpercek alatt települ akár Windows, akár OS-X rendszerek alatt, teljesen hotplug, és sziklaszilárd működés. 

A Saffire Pro 24 DSP (nem összekeverendő a korábbi Saffire Pro 26-tal :) ) tulajdonképp a korábbi Saffire-ok (az Le és az eredeti, jelölés nélküli) leszármazottja, jobb hanggal, és atomstabil működéssel, extra csatornákkal (4 analóg be, 6 analóg ki, de van rajta ADAT BEJÁRAT! és persze S/PDIF) megőrizve az eredeti kompakt design-t.

A DSP-s verzió újdonsága a VRM(Virtual Room Monitoring) aminek a segítségével szoba hangot lehet a fülhallgató jelére tenni. Ez hasznos amikor az énekes saját magát hallgatja vissza fejhallgatóban, vagy csupán a meglévő hangszerünk hangját próbáljuk meg térben elképzelni. A VRM magában a hardverbe van integrálva, így szinte késés nélküli, valósidejű zengető effektet kapunk.

Új kezelőszoftver jár hozzá: szép, átlátható. Az előlapon bargraph LED-ekkel ellenőrizhetjük a szinteket. A berendezés mechanikai és esztétikai kidolgozása ugyancsak példás, a hozzájáró szoftvercsomag bőséges.(Ableton Live Lite, Bass Station, Mike The Drummer és 1GB sample library)
Támogatott platform Windows , Mac
Támogatott operációs rendszerek Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, OS-X 10.6, OS-X 10.7, OS-X 10.8
Interfész típusa Stand-alone mód, MIDI, Firewire 400
Analóg bemenetek 

4
Analóg kimenetek 

6
Mikrofon bemenetek 

2
48V Fantom táp 

Igen
Fejhallgató kimenetek 2

DSP effektek Monitoringhoz

Digitális bemenet S/PDIF (RCA)

 ADAT

Digitális Kimenet S/PDIF (RCA)

Max. Mintavételi frekvencia 96kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
MIDI csatlakozók 1x MIDI In, 1x MIDI Out
Bus Powered 

Igen

Word Clock Nem
Nettó súly 1.6 Kg
Bruttó súly 2.5 Kg
Megtekintve: 387


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.29 mp