kiralystudio webáruház, webshop

Kategóriák

Partnereink

Focusrite Scarlett 18i20

Hangkártyák / Azonosító: 02457

148.900 Ft
db
Focusrite Scarlett 18i20
 Összesen 18 bemenettel és 20 kimenettel rendelkezik, amik között megtalálhatóak az analóg ki és bejáratokon kívül ADAT optikai és S/PDIF coax csatlakozók is, USB interfésze OSX,Win és iOS kompatibilis.

A Scarlett 18i20 hangkártyával szinte teljessé vált a Focusrite USB-s interfész palettája. A korábbi Scarlett-ek sikerét meglovagolva megjelent  a Saffire Pro 40 USB-s változatának tekinthető 18i20. 8 kíváló mikrofon előfokával és 8+2 kimenetével tökéletes alternatívája a FireWire csatolóval rendelkező testvérének. Természetesen, mint minden mostanában megjelent USB-s Focusrite hangkártya, ez is iPad kompatibilis. Végre elérhető árú, több csatornás interfészt használhatunk mobil eszközünkön felvételre vagy bejátszásra egyaránt.

Összesen 18 bemenettel és 20 kimenettel rendelkezik, amik között megtalálhatóak az analóg ki és bejáratokon kívül ADAT optikai és S/PDIF coax csatlakozók is. Maximális felbontása 96kHz/24 bit. Mind a 8 bemenete kombinált XLR-Jack aljzat, így szabadon dönthetünk, hogy az adott bemenetet vonali vagy mikrofon céljára szeretnénk használni. Két fejhallgató kimenetének segítségével külön-külön mixeket tudunk készíteni, pl. az énekes teljesen más arányokat kaphat, mint a felvételt végző személy. A monitor hangfalakhoz külön sztereó kimenet biztosított, külön álló hangerőszabályzóval és Dim lehetőséggel.

Kompatiblis PC-vel, Mac-kel és iPad-del egyaránt. Szoftvercsomagja a korábbi hangkártyáknál megszokott Xcite+ Pack, ami tartalmazza az Ableton Live 8 Lite verzióját, a Novation saját basszus szintetizátor pluginjét, a Novation Bas Station-t, a Focusrite Scarlett pluginjeit valamint a Loopmasters 1GB terjedelmű hangmintakönyvtárát.

Főbb jellemzők:

  • 8x analóg bemenet Inst/Mic/Line
  • 10x analóg kimenet (2 monitor)
  • 8x optikai ADAI I/O
  • 1x S/PDIF I/O
  • MIDI bemenet és MIDI kimenet
  • Word clock kimenet
  • 2x független fejhallgató kimenet
  • Xcite+ szoftvercsomag (Ableton Live Lite, Novation Bass Station, Focusrite Scarlett plugins, 1GB Loopmasters kollekció)
  • PC, Mac és iPad kompatibilis
Támogatott platform Windows , Mac, iPad
Támogatott operációs rendszerek Windows 7, Windows 8, OS-X 10.7, OS-X 10.8, Apple iOS
Interfész típusa USB 2.0, MIDI
Analóg bemenetek 

8
Analóg kimenetek 

10
Mikrofon bemenetek 

8
48V Fantom táp 

Igen
Fejhallgató kimenetek 2

DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet ADAT

Digitális Kimenet ADAT

Max. Mintavételi frekvencia 96kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
MIDI csatlakozók 1x MIDI In, 1x MIDI Out
Bus Powered 

Nem. A tápegység tartozéka

Word Clock Nem
Nettó súly 3kg / 6.6Ibs
Bruttó súly 4kg
Megtekintve: 348

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.15 mp