kiralystudio webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Soundking SB400B hangfalállvány szett
Soundking SB400B hangfalállvány szett

16.900 Ft
AKCIÓ!
11.900 Ft

További akciós termékek

Partnereink

Allen & Heath SQ 5 digitális keverőpult + AJÁNDÉK KONTÉNER! Van raktáron!

Digitális keverők / Allen & Heath / Azonosító: 03353

869.000 Ft
db
 16 beépített előerősítő, 16+1 faders, 48 csatorna / 36 bus mix, rackbe építhető, 96 hozzárendelhető channel strips Allen&Heath SQ-5 digitális keverőpult 16 beépített előerősítő, 

16+1 faders,
48 csatorna / 36 bus mix,
rackbe építhető,
96 hozzárendelhető channel strips

Újabb keverőpultok érkeztek az Allen & Heath digitális portfóliójába, sőt a dLive technológia átszivárgásával azonnal egy új sorozat is született, íme az SQ keverőpultok!

Az SQ-5 és SQ-6 keverőpultok a forradalmian korszerű XCVI 96kHz FPGA architektúrát emelik át az ultra-kompakt kategóriába, 96kHz-s mintavételezést és egyedülálló <0.7ms késleltetést kínálva. Mindkét típus 48 csatornányi bemenetet kezel, az SQ-5 16db mikrofonbemenettel rendelkezik 19" rack méretben, az SQ-6 24 mikrofont képes lokálisan fogadni. A bemeneteket tovább bővíteni digitális stageboxokkal illetve bővítőkártyákkal lehet Dante, Waves és egyéb szabványokon. A bővítőkártyákkal egyszerűen oldható meg a sokcsatornás felvételkészítés és/vagy FoH / monitor osztás is.


 Az SQ sorozat érdekessége a beépített SQ-Drive, mellyel nagyfelbontású 96kHz-s soksávos felvétel készíthető közvetlenül USB memóriára. Az SQ pultok USB-n hangkártyaként is használhatók, Core Audio és ASIO eszközként bármilyen audio szoftverben megjelennek 32x32 interfészként

Az SQ sorozat processzálása is tartalmazza az Allen & Heath DEEP modellezésű pluginjeit, több legendás hangzású kompresszor és előfok modell választható akár mindegyik csatornára anélkül, hogy növekedne a késleltetés, illetve, hogy inzert pontot foglalna el a rendszerben. Megtalálható továbbá a teljesen integrált automata keverő alkalmazás is, megkönnyítve a beszédcélú hangosításokat (konferenciák, TV talk-show, stb.)


Az SQ kezelőfelület ideális ötvözete a kapacitív érintőképernyő és színkódolt tekerős kontrollereknek, a színek és a programozható nyomógombokkal átlátható munkafelület hozható létre. A nagy rendszerekhez hasonlóan a húzók teljesen szabadon konfigurálhatók, mindegyik csatorna saját kijelzővel rendelkezik, a csatornák elnevezhetők és színkódolhatók.
Hasonló alapossággal épül az SQ sorozat köré a kiegészítők, stageboxok, bővítők, alkalmazások és szoftverek köre is, érdekes megoldással a rendszer SLink nevű portján keresztül képes a QU-sorozat AR és AB típusú bővítőivel 48kHz-n, a dLive DX bővítőivel pedig 96kHz-n dolgozni. Így akár a jelenlegi QU és GLD rendszerek ideális továbblépési lehetősége, míg a dLive rendszerek nagyon hasznos kompakt kiegészítője is lehet az új SQ. Ezt a leírást az AUDMAX Kft. készítette.
Gyári weboldal:

www.allen-heath.comMegtekintve: 1295


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.13 mp
KAPCSOLAT

   06-20-567-29-33
   2600 Vác Csatamező u. 10-12.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL