kolibricsonakok webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós termékek

kolibricsonakok 00119
Storm Sto-300T evezős gumicsónak

bruttó 120.000 Ft
AKCIÓ! - 4%
bruttó 115.000 Ft

További akciós termékek

Szállítási információk

 

A nálunk vásárolt termékeket 100.000 Ft érték felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Apróhírdetések


Bemutató, teljesen új, még vizre nem tett hajóinkról árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken. Bemutató hajóink, esetenként jóval kedvezőbb árakon vásárolhatók meg.

Amiben biztos lehet

Hajóink CE minősítéssel rendelkeznek. Nem silány olcsó ismeretlen helyről számazó anyagokból készülnek. Nem ismeretlen távolkeleti ellenőrizetlen helyekről származik. Bevált minőségű horgászcsónakok, szabadidős sporteszközök, vagy regisztrált mentőhajók a KOLIBRI gumicsónakok. Minden célnak megfelelő több felszereltségben, színben kapható. Ha a vásárlás mellett dönt, biztonságot, minőséget jó ár-érték arányt és egy barátot vásárol.

Akik minket vlasztottak


  • Miskolci Speciális mentőszolgálat
  • Fishing&Hunting Fókuszban a horgászat
  • Kalandorok
  • IHR kalandok
  • Magyar Honvédség
  • Vidám Delfin vízitúrák
  • Horgász csapatok
  • IBCC Balatoni Pontyfogó Kupa
  • III.Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny
  • Vízisport klubok
  • Alapítványok
  • Iskolák
  • Campingek
  • Domi-no fishing team
  • A legnagyobb örömünkre számtalan horgász

Linkek


Adatvédelmi Tájékoztató
Adavédelmi tájékoztató


A
NIKOL-IMPEX BT. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.
 

Az adatkezelő címe:
4951. Tiszabecs, Malom utca 43.
Az adatkezelő elérhetősége:
+36/309785686 (nem emeltdíjas), kolibricsonakok@gmail.com 

 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név/Cégnév, Adószám, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Royal-Sprint Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 365 napon belül törlésre kerülnek. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Bevásárlókosár

Színesben még szebb!

Csónakjaink színe alap esetben a zöld és a fehér. Rendelhető színek: KÉK, PIROS, FEHÉR, SÁRGA, TEREP, vagy ezek kombinálhatóak. A színes gumicsónakok iránt, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Termék ajánló



Webáruház készítés

0.1057 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelmi Tájékoztató    ÁSZF
lábléc