kolibricsonakok webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Gumicsónak evezős kivitel KOLIBRI K-190
Gumicsónak evezős kivitel KOLIBRI K-190

bruttó 75.778 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 68.200 Ft

További akciós termékek

Szállítási információk

 

A nálunk vásárolt termékeket 100.000 Ft érték felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Apróhírdetések


Bemutató, teljesen új, még vizre nem tett hajóinkról árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken. Bemutató hajóink, esetenként jóval kedvezőbb árakon vásárolhatók meg.

Amiben biztos lehet

Hajóink CE minősítéssel rendelkeznek. Nem silány olcsó ismeretlen helyről számazó anyagokból készülnek. Nem ismeretlen távolkeleti ellenőrizetlen helyekről származik. Bevált minőségű horgászcsónakok, szabadidős sporteszközök, vagy regisztrált mentőhajók a KOLIBRI gumicsónakok. Minden célnak megfelelő több felszereltségben, színben kapható. Ha a vásárlás mellett dönt, biztonságot, minőséget jó ár-érték arányt és egy barátot vásárol.

Akik minket vlasztottak


 • Miskolci Speciális mentőszolgálat
 • Fishing&Hunting Fókuszban a horgászat
 • Kalandorok
 • IHR kalandok
 • Magyar Honvédség
 • Vidám Delfin vízitúrák
 • Horgász csapatok
 • IBCC Balatoni Pontyfogó Kupa
 • III.Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny
 • Vízisport klubok
 • Alapítványok
 • Iskolák
 • Campingek
 • Domi-no fishing team
 • A legnagyobb örömünkre számtalan horgász

Linkek


Szállítás
Futárszolgálat
Letöbb alapmodelt készletről tudjuk szállítani. Alapszínekben a zöld és világos szürke színekben a legtöbb esetben, akár a megrendelés napján, vagy másnap át tudjuk adni a megrendelt csónakot.
A színes és egyedi színösszeállításból is jelentős készletet tartunk. Azonban előfordúlhat, hogy éppen a rendelt gumicsónak nincs készleten. A rendelés a gyári készlettől függően  2-28 nap. A rendelést visszaigazoló telefonon vagy e-mailben ügyfélszolgálatunk tájékoztatást nyújt minden esetben. 100.000 Ft értékhatárig 4.000 Ft felette ingyenes a szállítás.

Átutalás előre 
Lehetőség van banki átutalással, előre utalás formájában teljesíteni a fizetést. Ha az összeg beérkezik számlánkra csak abban az esetben postázzuk a terméket. Ezt a következő számla számra várjuk:
 

NIKOL-IMPEX BT. 
Bank: Tiszántúli Takarék
 
           4951 Tiszabecs, Rákóczi u. 55/A.
Számla szám: 67800034-11036289-00000000
Megjegyzés rovatba: Web-rendelés 

A megrendelések feldolgozása 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. 
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja 

Ha a megrendelt terméket előre utalással,vagy utánvéttel fizeti ki és rendelése eléri a  100.000.- Ft-ot, a házhozszállítás ingyenes. 
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. 
A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. 
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban. 
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! 
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


KAPCSOLAT

   +36/309785686
   4951 Tiszabecs, Malom utca 43.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL