kolibricsonakok webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós termékek

Gumicsónak motoros kivitel KOLIBRI KM-450DSL
Gumicsónak motoros kivitel KOLIBRI KM-450DSL

bruttó 438.111 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 394.300 Ft

További akciós termékek

Szállítási információk

 

A nálunk vásárolt termékeket 100.000 Ft érték felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Apróhírdetések


Bemutató, teljesen új, még vizre nem tett hajóinkról árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken. Bemutató hajóink, esetenként jóval kedvezőbb árakon vásárolhatók meg.

Amiben biztos lehet

Hajóink CE minősítéssel rendelkeznek. Nem silány olcsó ismeretlen helyről számazó anyagokból készülnek. Nem ismeretlen távolkeleti ellenőrizetlen helyekről származik. Bevált minőségű horgászcsónakok, szabadidős sporteszközök, vagy regisztrált mentőhajók a KOLIBRI gumicsónakok. Minden célnak megfelelő több felszereltségben, színben kapható. Ha a vásárlás mellett dönt, biztonságot, minőséget jó ár-érték arányt és egy barátot vásárol.

Akik minket vlasztottak


 • Miskolci Speciális mentőszolgálat
 • Fishing&Hunting Fókuszban a horgászat
 • Kalandorok
 • IHR kalandok
 • Magyar Honvédség
 • Vidám Delfin vízitúrák
 • Horgász csapatok
 • IBCC Balatoni Pontyfogó Kupa
 • III.Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny
 • Vízisport klubok
 • Alapítványok
 • Iskolák
 • Campingek
 • Domi-no fishing team
 • A legnagyobb örömünkre számtalan horgász

Linkek


Technológia

Alapanyagok


Az anyag egy réteg szintetikus szövet (poliészter), 2 oldalán több réteg speciális ragasztóanyaggal összekapcsolt PVC.

Sűrű szövésű alapréteg anyaga kiváló szilárdságot és ellenállóságot biztosít a sérülések és a szakadás ellen.

Lágyítók, hogy az anyag megőrizze  rugalmasságát,  a hajó  és kibontásakor és összerakásakor , különösen alacsony hőmérsékleten. A gumicsónak  anyaga ellenáll az ultraibolya sugárzásnak, sós víznek, üzemanyagoknak, olajoknak.  A  magas minőségű alapanyagok  a világpiac vezető gyártóitól származnak a felfújható csónakokhoz.
Illesztések 

 

A gumicsónak elemeinek összeillesztése hegesztett számítógépes vezérlésű technológiával készül, amely akár 20-30%-al jobb kötést biztosít.Felfújható légpadló 

 

 Két réteg szövet között, tetején robusztus PVC található.Belsejében összekötő szálakat tartalmaz (2-5 szál per cm 2 ) Vízálló, rugalmas és tartós. 
 A felfújható légpadló előnye a könnyű súlya és méretei szállítási helyzete és az összeszerelés sebessége.
 A felfújható légpadló nyomása 4-5-szer nagyobb, mint a felfújható csónak nyomása, rendkívül stabil aljzatot képez.
Forró levegős hegesztés  

A ballon varratok készítéséhez speciális " Kolibri"technológia a forró levegős forrasztás. Ez a technológia biztosítja a magas színvonalú erős, lapos varratokat, amelyek egyetlen ciklusban melegítik össze a hegesztett anyagokat egész vastagságában a forrasztási pontoknak. Ennek eredményeként nagy teherbírású, zárt varratokat kapunk, amelyek ellenállnak a túlzott terhelésnek és szélsőséges hőmérsékleti hatásoknak.
A hajó illesztései

 A ballonok összeillesztései kívül belül megerősítettek.
Nyomástartó rekeszek 


 A csónak a kamrák között nyomáselosztó kúpokkal van szerelve , amelyek stabilizálják a csónakok rekeszek közötti nyomását. Evezős csónakok  2 ,motoros csónakok 3 vagy több kamarákkal szereltek.. Ez a fajta konstrukció védi a hajót sérülése esetén és tartja a nyomást egyensúlyi helyzetben. 

Forgó evezőcsukló 

A Kolibri evezős és motoros csónakok szabadalmaztatott kialakítású csuklós evező tartóval szereltekEz a kialakítás biztosítja a sima és könnyen mozogó evezést a csónakban, minimális erőkifejtéssel. A kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartamot. 

Állítható evezőlapát 

 Új fejlesztés az állítható csúszó evező. Tartós műanyagból készült, és lehetővé teszi, hogy beállítsa az evező hosszát és állásszögét az evező lapátoknak. 

Evezős padlózatok 


Az evezős csónakok padlózata egy kivehető rácsos szerkezetű alsó szőnyeg. Ez egy egyedülálló, szabadalmaztatott Kolibri fejlesztésű padló, vízálló,műanyaggal bevont rétegelt lemez, egy csúszásgátló bevonattal. A csónakvédő oldalsó zsebek  PVC-ből forrasztással készülnek és védik a hajót  a kopás ellen.  

Kivehető alsó fedélzet

Merev „könyv” padló - egy új változata a Kolibri gumicsónakoknak. A hajó teljes hosszát lefedi 3-4 szakaszban összehajtható különlegesen impregnált lemez, az összehajtást segítő PVC csuklókkal. Ez a padlótípus nagymértékben növeli, a merevségét a csónak aljának és növeli a hajó stabilitását.

Professional sorozatoknál szétszedhető elemek alumínium merevítéssel 

Alumínium padló 


Alumínium padló „Kolibri” csúszásmentes szétszedhető elemekkel. Lehetővé teszi tovább növelni a merevséget. 


 

 


 

Szállító kerekek 


Leengedésekor és felemelésekor gyors és egyszerű segítség a csónakszállító kerékAnyaga üvegszál erősítésű poliamid, amely kitűnő minőségű, praktikus felhajtható ezért véglegesen fel lehet szerelni a hátsó keresztfára.

   


Bevásárlókosár

Színesben még szebb!

Csónakjaink színe alap esetben a zöld és a fehér. Rendelhető színek: KÉK, PIROS, FEHÉR, SÁRGA, TEREP, vagy ezek kombinálhatóak. A színes gumicsónakok iránt, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Termék ajánlóWebáruház bérlés és készítés

0.04 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelmi Tájékoztató    ÁSZF
lábléc