layer webáruház, webshop

Termék kereső

Gyártó szerint keresés

Törhetőség

Széles választékban és kiváló minőségben kínáljuk fürdőszoba szekrényeinket, nyílászáróinkat és ajtóinkat. Sajnos ezeket a termékeket nem tudjuk postázni a törhetőség miatt ezért ezek csak a telephelyünkön vásárolhatók illetve tekinthetők meg. Megértésüket köszönjük.
Gipszkarton, profilok alkategóriái
A gipszkartonlapokkal egyszerű módon lehet funkciójuknak megfelelő fal- és mennyezetburkolatokat készíteni, de az állványrendszerrel válaszfalak és padlóaljzatok is könnyedén kivitelezhetők. A gazdaságosság és az egyszerű beépítés mellett a környezetbarát gipszkarton-lapok előnye, hogy az építés helyén nem kell vizet használnunk, szárazon építhetünk. Amennyiben nem találja az Ön által keresett terméket, kérjük hívjon bennünket telefonon, vagy kérjen tájékoztatást e-mailben. Tel.: +36/66 371 008 | rendeles@layer.hu

Gipszkarton
 Gipszkarton
A lap belseje gipszből készült, melyet kartonpapírból készült köpeny vesz körül. A lapok vastagsága 10 - 12 mm, amelyek számos táblaméretben kaphatók.
Kiegészítők
 Kiegészítők
Termékeink: szárazépítészetben használatos toldó, rögzítő és függesztőelemek.
Profilok
 Profilok
Termékeink: gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek tartóprofiljai, CD-60, CW-50, 75 és 100-as profil, UA-50, 75 és 100-as erősített merevítő profil, UW-50, 75 és 100-as profil.

Bevásárlókosár

Vízsugaras vágás


Egyedi burkolólap, bordűr
már 500 Ft.-/db-tól.

Bővebben...

Egyedi ajánlatkérés

A feltüntetett bruttó árak kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak, nagyobb mennyiség megrendelésekor kérjen egyedi ÁRAJÁNLAT-ot!

Vásárlás menete

  1. Regisztráció
  2. Bejelentkezés
  3. Vásárlás
  4. Véglegesítés
  5. Kapcsolatfelvétel

Termék ajánló

Akciós termékek

layer 07365
Unitherm Vegyestüzelésű Kazán 25kw

bruttó 157.000 Ft.-
AKCIÓ! - 30%
bruttó 109.900 Ft.-

További akciós termékek

Hírlevél
Webáruház

5.1262 mp


   Vízsugaras vágás