matrac webáruház, webshop

Hívjon: 30-942-5241

MATRAC - NÉV szerint alkategóriái
Mattuum ortopéd matrac
 Mattuum ortopéd matrac
A mattuum matracokat a legmodernebb technika vívmányai jellemzik. Belső felépítésük alkotóelemei a dinamikus nagyrugalmasságú ELIOCELL (hideghab) és az antidinamikus viszkoellasztikus MEMORYFOAM. Ez a matractípus Egészségpénztárra nem számolható el!
Elastimed gyógy matrac
 Elastimed gyógy matrac
Német gyártású "2 az 1-ben" tipusú duál gyógymatrac. Súlykorlát nélküli kivitel. Az EH-H (ExtraHard-Hard) a FIATALOK és FIATALOSAN KÖZÉPKORÚAK matraca, az M-H (Medium-Hard) a KÖZÉPKORÚAK és - jó állapotban lévő - IDŐSEBBEK matraca. Az egyik oldaluk a kényelmi oldal, a másik pedig az ortopéd oldal. Huzatuk speciális hypoallergén Bayscent huzat. Egészségpénztárra elszámoltatható!
MemoStar luxus matrac
 MemoStar luxus matrac
A MemoStar gyógymatrac-család életkorhoz adaptálható. A Fiatalok matraca a 2/2, a középkorúak matraca a 4/2, az idősek matraca a 6/2 tipus. Ezek a számok a memory rétegek magasságát jelentik cm-ben. A MemoStar luxus gyógymatrac speciális alapanyagát az amerikai NASA fejlesztette ki. Olyan ANTIDINAMIKUS anyagokat kerestek, amelyek a CSÚCSTECHNIKA mai állása szerinti legnagyobb energiaelnyelést biztosíthatják. E különleges anyagoknál jobb, az alváskultúra terén jelenleg nem alkalmazható. NYOMÁSELOSZTÁSI tulajdonságaikat az eddig ismert alapanyagok meg sem közelítik. A MEMO-LEVEL szintek emlékeznek a testkontúrra, azt szinte lebegtetik. A bőrkontaktusnál fellépő kis nyomásértékek miatt a kapilláris-keringés tökéletes maradhat, ezért a szövetek vér- és OXIGÉN ellátása maximális értékű. A STABIL-MAG a matrac megfelelő keménységét biztosítja.
DECUBITUS MATRAC
 DECUBITUS MATRAC
A decubitus matracok a házi betegápolás kellékei. Segítségükkel elkerülhetőek a felfekvési sérülések, a decubitusiok kialakulása. Ezeknek a matracoknak különösen nagy a nyomáselosztási képessége valamint jobban biztosítják az un. kapilláriskeringést. Ezzel megtartott marad a szövetek oxigén-ellátása azaz maga a szöveti oxigenizáció. A decubitus matracok használatával meggátolható a szövetek sérülése, későbbi esetleges elhalása.