matrac webáruház, webshop

Hívjon: 30-942-5241

MemoStar luxus matrac alkategóriái
A MemoStar gyógymatrac-család életkorhoz adaptálható. A Fiatalok matraca a 2/2, a középkorúak matraca a 4/2, az idősek matraca a 6/2 tipus. Ezek a számok a memory rétegek magasságát jelentik cm-ben. A MemoStar luxus gyógymatrac speciális alapanyagát az amerikai NASA fejlesztette ki. Olyan ANTIDINAMIKUS anyagokat kerestek, amelyek a CSÚCSTECHNIKA mai állása szerinti legnagyobb energiaelnyelést biztosíthatják. E különleges anyagoknál jobb, az alváskultúra terén jelenleg nem alkalmazható. NYOMÁSELOSZTÁSI tulajdonságaikat az eddig ismert alapanyagok meg sem közelítik. A MEMO-LEVEL szintek emlékeznek a testkontúrra, azt szinte lebegtetik. A bőrkontaktusnál fellépő kis nyomásértékek miatt a kapilláris-keringés tökéletes maradhat, ezért a szövetek vér- és OXIGÉN ellátása maximális értékű. A STABIL-MAG a matrac megfelelő keménységét biztosítja.

MemoStar TENCEL matrac
 MemoStar TENCEL matrac
A TENCEL huzat egy különleges fejlesztés eredménye. Évszázadokig a selyem volt a legnemesebb anyag, ennek volt a legnagyobb páraelszivó képessége is, csak a gazdagok kiváltsága volt. Sikerült ezt túlszárnyalni és cellulóz alapanyagból létrehozták a Tencel szálakat, melyből gyönyörű kivitelű, magas kopásállóságú, nagy szakitószilárdságú anyagot kaptak. Kiváló alapanyag lett matrachuzatnak. Hypoallergén tulajdonsága miatt javasolt allergiásoknak is.
MemoStar CARBON matrac
 MemoStar CARBON matrac
A kiváló minőségű matrachuzat teljes felületén carbonszálakkal van átszőve. Emiatt a huzat erősen antisztatizál, amiről észrevették, hogy nyugtató, relaxáló hatású. Stresszes életmód miatt nyugtalanul alvóknak ajánlott.
MemoStar OUTLAST matrac
 MemoStar OUTLAST matrac
Kifejezetten erős matrac, súlykorlát nélküli kivitel. Az amerikai NASA általfejlesztett huzat anyag kiváló KLIMA-kontrol tulajdonsággal rendelkezik. Sem túl meleg, sem túl hideg.
MemoStar SILVER matrac
 MemoStar SILVER matrac
A SILVER-PROTECT védelemnek köszönhetően a matrac huzata antifungális, antibacteriális és hypoalergén.