matrac webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hívjon: 30-942-5241

TempurŸ 15 CM-ES COMBI MATRAC 90x200 cm
282.990 Ft
AKCIÓ! - 29%
199.990 Ft
Mennyiség: db
KIÁRUSÍTÁS

A 7 cm-es viszko-elasztikus hőmérsékletre érzékeny TEMPUR anyag alatt található egy 8 cm-es nagy rugalmasságú poliuretán szivacsalap. A légáteresztő rendszer a TEMPUR réteg és a szivacs között még hozzáadott nagyobb belső rugalmasságot és légáramlást eredményez az egész matrac felületén.

A high-tech komfort anyag

A TEMPUR egy high-tech komfort anyag melyet eredetileg a NASA az amerikai űrprogram részére fejlesztett ki.  A különleges nyomás csökkentő tulajdonsásának köszönhetően, a TEMPUR matrac és párna lehetővé teszi a test természetes nyomás-mentes helyzetben történő pihentetését.

A 21. század nyomás csökkentő Alvás Rendszere
Az alváshoz, egészséges és aktív pihenéshez, egy integrált koncepció - a TEMPUR Alvás Rendszer - amely fontos módon hozzájárul az élet minőségéhez

A nyomás csökkentő TEMPUR matrac és párna egy technológiai áttörést jelent az alvás kényelemben és megváltoztatta a régi nézőpontot miszerint a matracnak  szilárdnak kell lennie – mi több, keménynek. Szakértők egyöntetűen azt a véleményt osztják, hogy a matracnak kell felvenni a test formáját - és nem fordítva!

Először az egészségügyben kezdték el alkalmazni a nyomás okozta sebek és hát problémák megakadályozása érdekében. A TEMPUR ma már millióknak segít az alvás és az életminőség javításában világszerte. Embereknek ágyék fájdalmakkal, különböző hát, nyak és váll problémákkal nagy segítséget jelent a TEMPUR párnán és matracon történő alvás.

Matrac mérete: 90 *200 cm

Egészségpénztári számlára elszámolható!
Megtekintve: 994


Támogassa adója 1%-ával!

BevásárlókosárWebáruház bérlés és készítés

0.09 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   vissza az AIME oldalra
lábléc