matrac webáruház, webshop

Hívjon: 30-942-5241

TempurŸ 19 CM-ES COMBI MATRAC 120x200 cm
475.900 Ft
AKCIÓ! - 15%
403.900 Ft
Mennyiség: db
Egy extra 2 cm-es "soft-touch" TEMPUR felső réteg található a 7 cm-es TEMPUR elasztikus hőmérsékletre érzékeny anyagon, amely alatt egy 11 cm vastag nagy rugalmasságú poliuretán szivacs található.
Mindenféle szellőző ágykerettel használható.

A high-tech komfort anyag
A TEMPUR egy high-tech komfort anyag melyet eredetileg a NASA az amerikai űrprogram részére fejlesztett ki. A különleges nyomás csökkentő tulajdonsásának köszönhetően, a TEMPUR matrac és párna lehetővé teszi a test természetes nyomás-mentes helyzetben történő pihentetését.

A 21. század nyomás csökkentő Alvás Rendszere
Az alváshoz, egészséges és aktív pihenéshez, egy integrált koncepció - a TEMPUR Alvás Rendszer - amely fontos módon hozzájárul az élet minőségéhez. A nyomás csökkentő TEMPUR matrac és párna egy technológiai áttörést jelent az alvás kényelemben és megváltoztatta a régi nézőpontot miszerint a matracnak szilárdnak kell lennie – mi-több, keménynek. Szakértők egyöntetűen azt a véleményt osztják, hogy a matracnak kell felvenni a test formáját - és nem fordítva!

Először az egészségügyben kezdték el alkalmazni a nyomás okozta  sebek és hát problémák megakadályozása érdekében. A TEMPUR ma már millióknak segít az alvás és az életminőség javításában világszerte. Embereknek ágyék fájdalmakkal, különböző hát, nyak és váll problémákkal nagy segítséget jelent a TEMPUR párnán és matracon történő alvás.

Matrac mérete: 120 *200 cm

Egészségpénztári számlára elszámolható!
Megtekintve: 1216
KAPCSOLAT

   06-23-33-2040
   2040 Budaörs, Szabadság út 13.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL