matrac webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hívjon: 30-942-5241

TempurŸ CLOUD 19cm-es lebegő matrac 160x200 cm
559.900 Ft
AKCIÓ! - 15%
474.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
Egy speciális 5 cm-es TEMPUR felső réteg, lágy tapintással, amely a 9 cm-es, új TEMPUR RVE anyagon található, mely a nyitott cellaszerkezetének segítségével javítja a légáramlását.
E réteg laminálva van továbbá a 11 cm-es elasztikus poliuretán szivacson. A matrac a magasabb ágykeretekhez alkalmas. A high-tech komfort anyag
A TEMPUR egy high-tech komfort anyag melyet eredetileg a NASA az amerikai űrprogram részére fejlesztett ki. A különleges nyomás csökkentő tulajdonsásának köszönhetően, a TEMPUR matrac és párna lehetővé teszi a test természetes nyomás-mentes helyzetben történő pihentetését.

A 21. század nyomás csökkentő Alvás Rendszere
Az alváshoz, egészséges és aktív pihenéshez, egy integrált koncepció - a TEMPUR Alvás Rendszer - amely fontos módon hozzájárul az élet minőségéhez. A nyomás csökkentő TEMPUR matrac és párna egy technológiai áttörést jelent az alvás kényelemben és megváltoztatta a régi nézőpontot miszerint a matracnak szilárdnak kell lennie – mi-több, keménynek. Szakértők egyöntetűen azt a véleményt osztják, hogy a matracnak kell felvenni a test formáját - és nem fordítva!

Először az egészségügyben kezdték el alkalmazni a nyomás okozta  sebek és hát problémák megakadályozása érdekében. A TEMPUR ma már millióknak segít az alvás és az életminőség javításában világszerte. Embereknek ágyék fájdalmakkal, különböző hát, nyak és váll problémákkal nagy segítséget jelent a TEMPUR párnán és matracon történő alvás.

Matrac mérete: 160 *200 cm

Egészségpénztári számlára elszámolható!


Megtekintve: 1540
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Támogassa adója 1%-ával!

BevásárlókosárWebáruház bérlés és készítés

0.1 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   vissza az AIME oldalra
lábléc