Mintabolt Skype

Mintatermünk mostantól
SKYPE program segítségével
nyitvatartási időben elérhető
Skype Me?!

HÍVJON BENNÜNKET!


Üdvözöljük!
Fedõmatracok
Fedõmatracok
Matracok
Matracok
Komfort párnák
Komfort párnák
Párnák
Párnák


 

A Viszkoelasztikus párna és a technológia

A Memory Foam viszkoelasztikus, ergonomikus kialakítású párna -és matraccsaládunk gyártásakor; az egészséges alvás területén a legmodernebb fejlesztéseket és mellette a már jól bevált klasszikus anyagokat alkalmazzuk, hogy Ön a napi fáradtságos munka után minőségi pihenésben részesüljön.

Mivel teremthetjük meg a minőségi pihenés optimális feltételeit?

Olyan fekvőfelület kialakítására van szükség, mely figyelembe veszi az emberi test sajátos formáját, ebben az ergonomikus szempontok a döntőek, melynek lényege: a személyreszabott kényelem és az anatómiai sajátosságok érvényrejuttatása, mind a viszkoelasztikus párnák, mind pedig a viszkoelasztikus matracok esetében. A viszkoelasztikus párna anatómiai kialakítása azt jelenti, hogy fel kell vegye a nyak, a váll és a fej formáját miközben rugalmas marad és egyenletesen elosztja a ránehezedő súlyt. Nem lehet sem túl kemény, sem túl puha. Oldalfekvő helyzetet felvéve pedig az a szerepe, hogy kitöltse a váll fej távolságot úgy, hogy a nyak ne fáradjon el. Mindezt pedig a NASA által, az űrkutatás területén kifejlesztett ún. Memory Foam - viszkoelasztikus anyaga szolgálja, speciális szivacsos szerkezetével, mely mindig visszanyeri eredeti formáját használat után. A szivacsos szerkezet további előnye, hogy szellőzik, nem melegszik túl és antibakteriális kivitelben is létezik, így különös hangsúlyt fektetve az egészségügyi tényezőre. Az antibakteriális verzió fő előnye, hogy ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek; ezért allergiásoknak is ajánlott. Szellőzése révén természetes szagtalanító hatású, emellett csökkenti a fáradtságot és segíti az anyagcserét. A viszkoelasztikus párnák és matracok együttes használata komplexen hat szervezetünk harmóniájára, egészségi állapotára; oldja a gerinc vonalában végighúzódó ún. "kormányzó meridián" blokkjait, s jótékony hatással van az izom -és érgörcsökre is.
A Memory Foam (emlékező hab) viszkoelasztikus anyagot az USA-ban (a 70-s években) fejlesztette ki a NASA az űrkutatás keretein belül nyomáscsökkentési céllal, majd a 90-es évektől indult hódító útjára. A Memory Foam kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik; olyan viszkoelasztikus nyitott sejtszerkezetű anyag, amely a test hőmérsékletére, nyomására meglágyul és így tökéletesen felveszi a test formáját és alátámasztja azt, ellennyomás nélkül (elnyeli a nyomást).
A nyitott sejtszerkezet előnye, hogy lehetővé teszi a párnában a szabad levegőáramlást és megtartja a test hőmérsékletét, s nem is melegedik túl. A nyomás megszűnése után a speciális determinált sejtszerkezet lassan nyeri vissza eredeti formáját.
Keresett kifejezések
memory, PEMU-MEMORY Ergonomikus Parna 33x50x9 1, cső, 120 l es kuka, huzat, memory párna, parna huzat nelkul, fedőmatrac, pur, 00068, 180X190 matrac, matrac huzat, aloe vera, csepp nagy, 160x200 memory matrac, matrac hason fekvoknek, pp lemez, 120 l hordó, ergonómikus deréktámasz párna, párna, vulkolan 60 a, 60 literes kuka, csepp kicsi, ONFELFUJO KEMPING MATRAC, 90 x 200, 90x, 90x200, 90 200, kpe cso, PE lemez, pu hab, derék, KPE lap, muanyag 0 2 tabla lemez, polietilen cso, PU rúd, hordó, matrac, B E cPO es KT sziivattyyuk , 180x200, szilikon cso, idom, 120x200 memory, lpe cso, memory párnahuzat, Vulkolán lap, Memoria matrac 180 200, matrac kiságyba, fedo matrac, erparna 33x50x9 11 kamilla huzgonomikus , 120x200 memory matrac, táskarugós matrac , Memória hab, W500575, memória párna, muanyag cso, ifjusági matracok, mit jelent a fedomatrac kemenyseg, padlofutes cso, levendula, elemiszeripari cso, 110, 80 cm-es, matrac 180 200, sh 90a, dren cso, sziliko cso, 140x200 memory matrac, kiscsepp párna, szilokon cso, hát, pur lemez, akna, matrac 180, pemu memory, tartast javito uloparna, Terdtamasz parna, w100200, vákum matrac, matrac keménység, memória matrac, W300030, polipropilén tábla, Osszehajthato matrac, pemu-memory parna ezustszalas, PP lemez 5, pu rugó, ara, 140, Memory hab, 120 x 200, huzat 160x200, Láda, töltő, fedőmatrac 160cm, 00575, kuka 110 literes, autó napellenző, szállítás, ülő, Matrac 135*190, pu poliuretán, Habszivacs matrac, szilikon cső, pemü-memory párna ezüstszálas, mit jelent a fedőmatrac keménység, padlófűtés cső, Memoria matrac 180*200, szilokon cső, kpe cső, műanyag cső, matrac 180/200, B(E)cPO és KT sziivattyyúk., lpe cső, polietilén cső, Memória habos matrac, Összehajtható matrac, sziliko cső, tartast javitő ulöpárna,

Bevásárlókosár

Nyitvatartás

6:00-14:00
KAPCSOLAT
2083 Solymár
Terstyánszky út 89.


Webáruház bérlés és készítés

0.03 mp