Mintabolt Skype

Mintatermünk mostantól
SKYPE program segítségével
nyitvatartási időben elérhető
Skype Me?!

HÍVJON BENNÜNKET!
ADATKEZELÉS

Adatvédelmi nyilatkozatunk

PEMÜ ZRT. (székhelye: 2083 Solymár, Terstyánszky út 89., cégjegyzékszáma:
13-10-040367, adószáma: 12163771-2-13, statisztikai számjele: 12163771-2221-114-13)

  1. A PEMÜ Zrt. a közvetlen üzletszerző tevékenysége során az adatok kezelését az 1995. évi CXIX. törvényben rögzített feltételek maradéktalan betartásával és az említett törvény keretei között végzi - figyelemmel az 1992. évi LXIII. törvény, a 1992. évi LXVI. törvény, valamint a 2008. évi XLVIII. törvényben foglaltakra. Ezen Szabályzattal szabályozza a tevékenysége során kialakításra kerülő adatbázisa létrehozását, kezelését, bővítését, korlátozását, hozzáférhetőségét, magának az adatkezelési rendszerének a működését.
  2. A PEMÜ Zrt. a fent említett tevékenysége végrehajtásakor kapcsolatba lép állampolgárokkal, akiknek adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) felveszi, majd azokat a számítógépes rendszerében tárolja. Az említett adatokat a PEMÜ Zrt. időnként aktualizálja, ezért levélben, e-mailban, vagy telefonon keresztül – az adatok frissítése érdekében – felveheti újra a kapcsolatot a már nyilvántartásában szereplő személyekkel.
  3. Az adatok felvételét a PEMÜ Zrt. az alkalmazottai útján veszi fel, önálló szerveren tárolja. A PEMÜ Zrt. megbízottja az adatbázis biztonságáért és kezeléséért felel. Az adattároló gépen lévő adatokat a PEMÜ Zrt. hetente külön adathordozókra menti, amely adathordozókat az újabb másolat elkészültéig az erre a célra elkülönített helyen őrzi.
  4. A PEMÜ Zrt. az adatgyűjtést csak olyan személyekkel kapcsolatban végzi, akik akaratlagos cselekedetükkel, tehát termék, vagy szolgáltatás iránt érdeklődve, vagy hirdetésre válaszolva kezdeményeznek kapcsolatot a PEMÜ Zrt.-vel és ezen kapcsolatfelvétel során bocsátják adataikat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) a PEMÜ Zrt. rendelkezésére.
  5. A PEMÜ Zrt. az adatokat, információkat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) összegyűjti – saját céljaira - annak érdekében, hogy a termékei körét és a szolgáltatásait mind jobban az üzletfelei, vagy egyéb jelentkező érdeklődő igényeihez tudja igazítani, jobb kiszolgálásban tudja részesíteni.
  6. A PEMÜ Zrt. az általa összegyűjtött vásárlói, vagy egyéb érdeklődői adatokat más jogi vagy magánszemélynek ki nem adja, nem értékesíti, nem kölcsönzi, az adatokat nem cseréli. Az adatok felhasználására csak üzleti érdekeltségeiben és olyan szerződő partnereknél történhet, akik az adott megrendelés teljesítése érdekében adatokkal kell rendelkezzenek (pl. a futárnak) – ezen jogi vagy magánszemélyeknek is csak azon adatok kerülnek átadásra, amelyekre a vállalt szolgáltatások teljesítése érdekében feltétlenül szükségük van.
  7. A PEMÜ Zrt. választási lehetőséget ad internetes portálján partnerei számára,  hogy a vásárlást követően kérnek-e az aktuális akciókról értesítést ill. az új termékekkel kapcsolatosan információkat.
  8. A PEMÜ Zrt. mind az interneten, mind pedig a szolgáltatása teljesítésekor (áru kiküldésével egyidejűleg) üzletfeleinek tájékoztatást ad arról, hogy az adatokkal kapcsolatos bármiféle bejelentést (adatmódosítás stb.) milyen módon tehetik meg a vásárlók, illetve milyen formában fordulhatnak a társasághoz levélben (postai cím megadása, elektronikus cím megadása).

Bevásárlókosár

Nyitvatartás


de :   8:00-13:00
du: 14:00-15:30
KAPCSOLAT
2083 Solymár
Terstyánszky út 89.


Webáruház bérlés és készítés

0.1 mp