meseszep webáruház, webshop

Raf Pol Alu Way 3:1


Kategóriák

ANGELSOUNDS MAGZATI SZÍVHANG HALLGATÓ

bruttó 11.900 Ft
db
ANGELSOUNDS MAGZATI SZÍVHANG HALLGATÓ
 

Már a terhesség 14-15. hetében használható az Algelcare forradalmi terméke, a magzati szívhanghallgató.
Megkönnyíti a mindennapokat hiszen, bármikor használhatjuk és megnyugtathatjuk magunkat, hogy a kisbaba jól érzi magát és minden megfelelően rendben van.

 

A szívhanghallgató nem csak a szívdobogást észleli, hanem a hangját, csuklását és mocorgását is.
A készüléket akár aszámítógéphez, laptophoz is csatlakoztathatjuk, a felvétel rögzíthető és akár e-mailben is el tudjuk küldeni. 
Elemmelműködik.
Számos hazai kórház ajánlja!

Az ANGELSOUNDS®  FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató működési elve:
A készülék 3.3Mhz-en üzemel, az orvosi terhes-ultrahangokhoz hasonlóan Doppler ultrahangot bocsát ki, mely az orvostudomány jelenlegi állása szerint semmiféle káros hatással sincs az emberi szervezetre. A gyártó és a forgalmazó felhívják a fentiek mellett a felhasználók figyelmét,  hogy készüléket kizárólag vizsgálati célra, rövid időre használják. A készülék egyszerűen használható, ki-be kapcsoló gombja  egyben hangerőszabályzóként is funkciónál, a bekapcsolt állapotot LED jelzőfény mutatja. 

Helyezze a készülék érzékelőjét a vizsgálandó felületre, majd lassan mozgatva keresse meg azt a helyet ahol a legerősebben hallható a baba szívhangja. 
A babák szívhangja gyorsabb ritmusú, mint a felnőtteké, leginkább a lovak galoppozó hangjára hasonlít. Az optimális érzékelés érdekében szükség lehet a készülék érzékelő fejének kismértékű döntésére.

A készülék alkalmas arra, hogy rögzítse a saját szívverését, melyet visszajátszhat újszülöttjének megnyugtatására. Az orvostudomány jelenlegi ismeretei szerint az anyaméhben megszokott anyai szívdobogás ismételt hallgatása a születés után is megnyugtató hatással van a babákra. A baba, vagy a saját szívhangját  rögzítheti  bármelyik audio kimeneti dugaszoló-aljzaton keresztül csatlakozó kábellel bármilyen hangfelvevő eszközzel.Az ANGELSOUNDS®  FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgatóval hallható szívhang megegyezik a klinikai ultrahang vizsgálatokon hallható hanggal.

Az ANGELSOUNDS®  FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató alkalmas arra, hogy ellenőrizze gyermeke szívhangját, ezáltal megnyugtassa Önmagát.

A készülék segíti a családi kötődések kialakulását és erősödését a terhesség alatt.

A készülék Orvostechnikai eszköz. (CE 0197)


Termék sorrend: 1Megtekintve: 1


% Akciós termékek %

Lorelli Cupboard 80-as pelenkázó komód
Lorelli Cupboard 80-as pelenkázó komód

bruttó 49.990 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 44.990 Ft

További akciós termékek

FAKTUM 2019

LidoHome Keszthely

Balatoni ingatnanok!

Akár ELAD, akár VESZ vagy KERES, keressen bátran, nagy örömmel segítenek Önnek.

KORÁN ERNŐ

tel: 0670-6103919

email: erno.koran@lidohome.hu

Welcome Baby csomag

 

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


PartnereinkGyártóWebáruház bérlés és készítés

0.19 mp