mikroshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Like !

Hírek

MNB euro árfolyam

Amíg viszonylag stabil a forint, áremelés nem várható.
KIT RIAA korrektor
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
KIT RIAA korrektor
Riaa korrektor univerzális használatra

A "bakelit" lemezek újra divatosak! Különben is, rengeteg olyan felvétel létezik, amelyik soha nem került még CD-n kiadásra. Ám fájdalom, a mostani HIFI-k nagyrésze nem rendelkezik PU bemenettel, ezért hagyományos hanglemezből azokon tisztességes hangot kicsalni nem lehet. Ugyanakkor a nosztalgiahullám hatására sokan szeretnék digitalizálni, majd CD-re átírni öreg lemezeiket, ám a szoftveres korrektor messze nem olyan...

Ez a kapcsolás megoldja ezt a gondot, a RIAA szabvány szerint gondoskodik a szükséges frekvencia-korrekcióról, egyidejűleg a lemezjátszóból jövő gyenge jelet tisztességes LINE szintre felerősíti. Így öreg bakelitlejátszónk már csatlakoztatható akár hangkártya LINE bemenetére, akár HIFI-nk AUX bemenetére. Tápigénye minimális, én egy 9V-os elemről használom (egyébként 9-30VDC-t fogad).

A kapcsolás eredetije megtalálható a "piros" Sipos-könyvben, igaz ott még kettős táppal és uA709-el... Az átalakítás jót tett, korrektorunknak jó a hangja, nagy és szép a tere. Amikor az első példányt kipróbáltam, majdnem lehidaltam, mert jobb a hangja, mint a saját csúcskategóriás Technics-emben lévőnek. Hát azóta is ezt hallgatom itthon !

Vigyázat ! A panel nincs kifúrva, így neked is marad "élvezet"...

A csomag tartalmazza a panelt és az összes panelba forrasztandó alkatrészt !

A letöltés ingyenes !Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Szállítási költség

Bevásárlókosár

Főbb partnereinkWebáruház bérlés és készítés

0.03 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Caesar hangszórók
lábléc