motorosbolt webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Berugókar visszahúzó rugó
Berugókar visszahúzó rugó

2.500 Ft
AKCIÓ!
2.200 Ft

További akciós termékek
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek:

A Mobil-Tech Kft. "www.motoros-bolt.hu" az érvényes törvényi szabályozásnak megfelelően, Internetes megrendelés esetén vásárlási garanciát vállal. A szabályozás szerint sérülésmentes/sérülésmentes-csomagolású terméket 5 napon belül vissza lehet váltani!

A kereskedés, számlázás, és információ nyelve: Magyar

A termékek adatlapjain feltüntetett árak bruttó (Áfás) árak, és Forintban értendők. Az itt megadott árak a szállítási költséget nem tartalmazzák. Egyes termékeknél csomagolási költséget számolunk fel, ez a termékek biztonságos szállításához elengedhetetlen. A megrendelt terméket  az Ön regisztrációja során megadott szállítási címre kiszállíttatjuk, (vagy  üzletünkben személyesen is átveheti). Kiszállítás esetén próbalehetőség nincs. A termékeket a Magyar Posta szállítja ki, aki nem tud tályékoztatást nyújtani. Kiszállítás esetén a vevő felelőssége ellenőrizni a termék sértetlenségét. Átvétel után sérüléssel kapcsolatos reklamációkat nem fogadunk el.

Garancia:
Webáruházunkban kizárólag olyan új garanciális járművek, alkatrészek, és kiegészítők kerülnek értékesítésre, melyek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak. A termékek jogszabályi megfeleléséről a termék gyártója és forgalmazója gondoskodik. (Forgalmazó: A Közösségen belül letelepedett természetes vagy jogi személy, beleértve a kiskereskedőt is, aki a terméket kizárólag harmadik felek számára tárolja és forgalomba hozza.) A webáruház üzemeltetője jótáll azért, hogy a vásárló által megrendelt, és általa leszállított termékek anyag- és gyártási hibáktól mentesek (Minőségellenőrzés). Nem vállalunk azonban jótállást azért, hogy a termékek üzemeltetése minden esetben folyamatos és hibamentes lesz. A jótállás feltételeit átadott "Jótállási jegy" (ez lehet nyugta vagy áfás számla is) tartalmazza (Egyes alkatrészekre "mint pl: elektromos, gyertya, izzó, stb..." nincs jótállás.) A webáruház által értékesített termékekre a hatályos jogszabályok alapján (49/2003. VII.30. GKM rendelet) a termék gyártója, vagy *forgalmazója garanciát vállal. Ennek időtartama termékenként változó. Reklamáció esetén a kifogásolt  terméket vissza kell juttatni üzletünkbe a vásárlás igazolásával. A garanciális igény érvényesítésére elérhetőséget biztosítunk. Vevőszolgálati elérhetőségünkkel kapcsolatban további információt talál a webáruház kezdőoldalának "Vevőszolgálat" menüpontjánál. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a jótállási/garanciális feltételeket a vásárlónak küldött előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítsuk, vagy kiegészítsük. Bármilyen alkatrész meghibásodása esetén a hibát a jótállási jegyen feltüntetett  szakszervízben kell  bejelenteni és a garanciális javítást is ott kell érvényesíteni. Amennyiben a meghibásodott alkatrészt más szervízben próbálják megjavítani, úgy a garancia érvényét veszti.

Hibabejelentés:

Garanciális hiba vagy egyéb minőségi problémával kapcsolatos bejelentést csak és kizárólag írásos formában (Levél, email) fogadunk el, melyet leadhat webkatalógusunk üzenőfelületén vagy beküldheti postacímünkre (Mobil-Tech Kft. 5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár utca 41.). A levélben juttason el hozzánk minden fontos információt mely segítheti az ügyintézést (pl: név, cím, telefonszám, a meghibásodás körülményei, stb...) Hibás vagy helytelenül megadott kapcsolatfelvételi információk esetén nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot, ezért az üzenet elküldése előtt ellenőrizzen minden adatot!

Általános feltételek:
A fogyasztói szerződés keretében vásárolt, a jótállási jegyen feltüntetett új termékre annak *forgalmazója a vásárlás napjától számított, a jótállási jegyen jelölt időtartamig jótállást vállal. A készülékek akkumulátorára és töltőjére a jótállás 6 hónap. A jótállási igény az eredeti jótállási jegy és a vásárlást igazoló számla, blokk, nyugta (másolat) bemutatásával érvényesíthető. A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó). A jótállási jegyen történt bármilyen javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenítését vonja maga után. A termék meghibásodása esetén a fogyasztó a javítási vagy csereigényét jótállási jegyen feltüntetett szervizben érvényesítheti. A szerviz a javítást vagy cserét megfelelő határidőn beül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül végzi el. Ha a hiba a vásárlás után a rendeltetés ellenes használatnak, idegen beavatkozásnak, szakszerűtlen kezelésnek, helytelen tárolásnak, elemi kárnak, vagy egyéb külső tényezőknek - mint például szennyeződés, folyadékok,  - tulajdonítható okokból keletkezett, az esetben a jótállási igény nem érvényesíthető. A jelen jótállási nyilatkozat egyetlen része sem érinti a fogyasztó azon törvényes jogait amelyet a 151/2003 (IX.22) Korm. Rendelet, a 49/2003 (VII.30.) GKM rendelet, illetve az 1959. évi IV. Törvény 305. §-311/A és 685. § (e.) szabályoz.

*forgalmazó: Az a cég aki az adott országban a terméket forgalomba helyezi, piacra bocsátja. Ez a cég általában nem az eladó cég.

Egyéb jótállások (garanciák) kizárása:
A fentiek szerint vállalt jótálláson (garancián) kívül, illetve a termékekhez kiadott jótállásról szóló leírásokban foglaltak kivételével semminemű egyéb garanciát nem vállalunk.

A kártérítés korlátozása:

A webáruház üzemeltetője (Mobil-Tech Kft.) nem vállal semminemű felelősséget az állási időből a vásárlónál keletkezett károkért, illetve az elmaradt haszonért.

A termék visszaszolgáltatása:
Amennyiben a megvásárolt termék minőségi hibából üzemképtelen állapotban került átadásra a vásárló részére, és a vevő a termék átvételétől számított három napon belül él jótállási igényével [Melyet írásban(levél, email) jelez az áruháznak] és kéri a termék kicserélését, akkor mi azt kicseréljük. A hibás termék visszaszállításáról a vevő köteles gondoskodni és az új termék kiszállítási díja ugyancsak a vevőt terheli.

Egyéb feltételek:
A jelen feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 117/1991. (IX.10.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet, valamint az 1997. évi CLV törvény rendelkezései az irányadók.

Szállítási határidő:
Függ a termék elérhetőségétől, kifutó illetve évvesztes termékek esetén ez korlátozott lehet.
Amennyiben a vásárolni megkívánt terméket nem tudjuk azonnal küldeni, az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén felkeressük.
Ez lehet e-mail illetve telefonos megkeresés és pontosítjuk a szállítási határidőt. Amennyiben elfogadja aktív státuszba kerül vagy marad rendelése.

 

Elérhetőség

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Szállítási díjak

 Kattintson a képre!

Termék ajánló
Webáruház bérlés és készítés

0.13 mp