motorosbolt webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Gaerne Strada Evo kék motoros csizma
Gaerne Strada Evo kék motoros csizma

48.000 Ft
AKCIÓ!
37.000 Ft

További akciós termékek
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek:

A Mobil-Tech Kft. "www.motoros-bolt.hu" az érvényes törvényi szabályozásnak megfelelően, Internetes megrendelés esetén vásárlási garanciát vállal. A szabályozás szerint sérülésmentes/sérülésmentes-csomagolású terméket 5 napon belül vissza lehet váltani!

A kereskedés, számlázás, és információ nyelve: Magyar

A termékek adatlapjain feltüntetett árak bruttó (Áfás) árak, és Forintban értendők. Az itt megadott árak a szállítási költséget nem tartalmazzák. Egyes termékeknél csomagolási költséget számolunk fel, ez a termékek biztonságos szállításához elengedhetetlen. A megrendelt terméket  az Ön regisztrációja során megadott szállítási címre kiszállíttatjuk, (vagy  üzletünkben személyesen is átveheti). Kiszállítás esetén próbalehetőség nincs. A termékeket a Magyar Posta szállítja ki, aki nem tud tályékoztatást nyújtani. Kiszállítás esetén a vevő felelőssége ellenőrizni a termék sértetlenségét. Átvétel után sérüléssel kapcsolatos reklamációkat nem fogadunk el.

Garancia:
Webáruházunkban kizárólag olyan új garanciális járművek, alkatrészek, és kiegészítők kerülnek értékesítésre, melyek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak. A termékek jogszabályi megfeleléséről a termék gyártója és forgalmazója gondoskodik. (Forgalmazó: A Közösségen belül letelepedett természetes vagy jogi személy, beleértve a kiskereskedőt is, aki a terméket kizárólag harmadik felek számára tárolja és forgalomba hozza.) A webáruház üzemeltetője jótáll azért, hogy a vásárló által megrendelt, és általa leszállított termékek anyag- és gyártási hibáktól mentesek (Minőségellenőrzés). Nem vállalunk azonban jótállást azért, hogy a termékek üzemeltetése minden esetben folyamatos és hibamentes lesz. A jótállás feltételeit átadott "Jótállási jegy" (ez lehet nyugta vagy áfás számla is) tartalmazza (Egyes alkatrészekre "mint pl: elektromos, gyertya, izzó, stb..." nincs jótállás.) A webáruház által értékesített termékekre a hatályos jogszabályok alapján (49/2003. VII.30. GKM rendelet) a termék gyártója, vagy *forgalmazója garanciát vállal. Ennek időtartama termékenként változó. Reklamáció esetén a kifogásolt  terméket vissza kell juttatni üzletünkbe a vásárlás igazolásával. A garanciális igény érvényesítésére elérhetőséget biztosítunk. Vevőszolgálati elérhetőségünkkel kapcsolatban további információt talál a webáruház kezdőoldalának "Vevőszolgálat" menüpontjánál. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a jótállási/garanciális feltételeket a vásárlónak küldött előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítsuk, vagy kiegészítsük. Bármilyen alkatrész meghibásodása esetén a hibát a jótállási jegyen feltüntetett  szakszervízben kell  bejelenteni és a garanciális javítást is ott kell érvényesíteni. Amennyiben a meghibásodott alkatrészt más szervízben próbálják megjavítani, úgy a garancia érvényét veszti.

Hibabejelentés:

Garanciális hiba vagy egyéb minőségi problémával kapcsolatos bejelentést csak és kizárólag írásos formában (Levél, email) fogadunk el, melyet leadhat webkatalógusunk üzenőfelületén vagy beküldheti postacímünkre (Mobil-Tech Kft. 5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár utca 41.). A levélben juttason el hozzánk minden fontos információt mely segítheti az ügyintézést (pl: név, cím, telefonszám, a meghibásodás körülményei, stb...) Hibás vagy helytelenül megadott kapcsolatfelvételi információk esetén nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot, ezért az üzenet elküldése előtt ellenőrizzen minden adatot!

Általános feltételek:
A fogyasztói szerződés keretében vásárolt, a jótállási jegyen feltüntetett új termékre annak *forgalmazója a vásárlás napjától számított, a jótállási jegyen jelölt időtartamig jótállást vállal. A készülékek akkumulátorára és töltőjére a jótállás 6 hónap. A jótállási igény az eredeti jótállási jegy és a vásárlást igazoló számla, blokk, nyugta (másolat) bemutatásával érvényesíthető. A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó). A jótállási jegyen történt bármilyen javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenítését vonja maga után. A termék meghibásodása esetén a fogyasztó a javítási vagy csereigényét jótállási jegyen feltüntetett szervizben érvényesítheti. A szerviz a javítást vagy cserét megfelelő határidőn beül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül végzi el. Ha a hiba a vásárlás után a rendeltetés ellenes használatnak, idegen beavatkozásnak, szakszerűtlen kezelésnek, helytelen tárolásnak, elemi kárnak, vagy egyéb külső tényezőknek - mint például szennyeződés, folyadékok,  - tulajdonítható okokból keletkezett, az esetben a jótállási igény nem érvényesíthető. A jelen jótállási nyilatkozat egyetlen része sem érinti a fogyasztó azon törvényes jogait amelyet a 151/2003 (IX.22) Korm. Rendelet, a 49/2003 (VII.30.) GKM rendelet, illetve az 1959. évi IV. Törvény 305. §-311/A és 685. § (e.) szabályoz.

*forgalmazó: Az a cég aki az adott országban a terméket forgalomba helyezi, piacra bocsátja. Ez a cég általában nem az eladó cég.

Egyéb jótállások (garanciák) kizárása:
A fentiek szerint vállalt jótálláson (garancián) kívül, illetve a termékekhez kiadott jótállásról szóló leírásokban foglaltak kivételével semminemű egyéb garanciát nem vállalunk.

A kártérítés korlátozása:

A webáruház üzemeltetője (Mobil-Tech Kft.) nem vállal semminemű felelősséget az állási időből a vásárlónál keletkezett károkért, illetve az elmaradt haszonért.

A termék visszaszolgáltatása:
Amennyiben a megvásárolt termék minőségi hibából üzemképtelen állapotban került átadásra a vásárló részére, és a vevő a termék átvételétől számított három napon belül él jótállási igényével [Melyet írásban(levél, email) jelez az áruháznak] és kéri a termék kicserélését, akkor mi azt kicseréljük. A hibás termék visszaszállításáról a vevő köteles gondoskodni és az új termék kiszállítási díja ugyancsak a vevőt terheli.

Egyéb feltételek:
A jelen feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 117/1991. (IX.10.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet, valamint az 1997. évi CLV törvény rendelkezései az irányadók.

Szállítási határidő:
Függ a termék elérhetőségétől, kifutó illetve évvesztes termékek esetén ez korlátozott lehet.
Amennyiben a vásárolni megkívánt terméket nem tudjuk azonnal küldeni, az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén felkeressük.
Ez lehet e-mail illetve telefonos megkeresés és pontosítjuk a szállítási határidőt. Amennyiben elfogadja aktív státuszba kerül vagy marad rendelése.

 


KAPCSOLAT

   06-66-443-133
   5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL