musikworld webáruház, webshop

Kategóriák

Szolgáltatás

Edenred kártya elfogadás

 

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


Voice-Kraft Kft.
Voice-Kraft Kft. partner logo partner logo


 partner logo

Korg SV1-88 színpadi zongora

Stúdió szintetizátorok / Korg / Azonosító: 00190

629.900 Ft
db
Az új SV-1 Black a népszerű színpadi zongora matt fekete színű változata - az új festés még elegánsabb, letisztultabb megjelenést kölcsönöz a Stage Vintage Piano-nak.

Az SV-1 Vintage színpadi zongora ígéretes kompromisszum az elektro-mechanikus, tranzisztoros, szalagos, analóg és más digitális billentyűs hangszerek egyesítésében. A Korg RX (Real eXperience) technológiájának felhasználásával részletgazdag, hiteles, dinamikus hangszínek kerültek az SV-1-be. A korabeli effektpedálokat, erősítőket és hangfalakat, stúdiótechnológiákat felhasználva lesz tökéletes az SV-1 hangzása. 
Az SV-1-en élmény játszani. Az RH3-as (Real Weighted Hammer Action) billentyűzet tökéletesen modellezi az akusztikus zongora billentését.

Az SV-1-en nincsenek fölösleges kijelzők, gombok, minden teljesen egyértelmű és logikus.

A legjobb az egészben, hogy az SV-1 annyira “igénytelen”, kézenfekvő, egyszerű hangszer, mint vintage hangszerek, amelyeket utánoz. A burkolat kivitele (az opcionális króm állvány) egyértelműen meghatározza az SV-1 megjelenését; retro elegancia.


A hangszínek:
36 hangszín található az SV-1-ben, elektromos zongorák, akusztikus zongorák, orgonák, vonósok, és szinti hangok. Minden hangszín kategória az a legjellegzetesebb klasszikus hangszínnel kezdődik, majd a többi hasonló sound következik. Néhány igazán ritka régi hangszer hangszíne is fellelhető az SV-1-ben. Az elektromos zongorák egy hét dinamikai tartományban megszólaló „tine” verzióval kezdődnek, majd a klasszikus “reed”, és a vintage analóg “electra” (az összes amerikai gyártó), és két különböző Japán, a 80-as évek közepét idéző digitális klasszikussal fejeződik be. 
Az akusztikus zongorák három szintű sztereo verziói átfogják a német és a japán nagyzongora modelleket, pianínó hangszíneket, mono zongorákat, a 70’-es 80’-as évek japán elektroakusztikus modelljeit, valamint néhány kevert hangszínt. Az orgona csoport három variációt tartalmaz a klasszikus tonewheel modellből, plusz a híres angol és olasz kombó orgonák hangszíneit, valamint az első ismert amerikai csöves orgonát.

Négy különböző egyeülálló Clavi hangszín következik a pengetős mechanikás gyártók közül. Valósághű szalagos alapú és analóg vonós; kórus; vastag analóg szinti hangszín és hihetetlenül sokrétű palettája a hangszíneknek. 

Minden hangszínnél alapvető a key-off, damper és kalapács zaj, valamint a különböző dinamikai tartomány. A zongora hangszíneknél a test rezonancia is benne van a mintában az RX technológiának köszönhetően. Egy háromdimenziós hangzást idéző elektro-mechanikus legenda újjáéled a kezünk alatt az SV-1 segítségével.


Vintage effektek és erősítő modellek
Az SV-1 kiváló hangminőségét tovább fokozza a hat elkülönített lépésben történő jelfeldolgozás, az összes Bypass-ba kapcsolható. 
EQUALIZER (mély, közép és magas) 
Valós idejű EQ kontrollerek az elülső panelen.
PRE FX (Compression, Boost, U-Vibe, Chorus/Vibrato, Tremolo, Wah) 
Néhány Pre effekt (eszköz) a vintage hangzás eléréséhez. Klasszikus effekt modellek, a legendás Korg gitár effektek tervezőitől. Sweep pedál funkció ( Korg EXP-2 vagy XVP-10) a funky Wah hangzáshoz.
AMP MODEL (Erősítő modellezés, hangfal szimuláció és zajcsökkentés)
Számos erősítő, és hangfal modell áll rendelkezésre. A Korg egyedi Valve Reactor (csöves) áramköre olyan meleg hangzást eredményez, mire csak egy csöves erősítő képes. 
MODULÁCIÓS EFFEKTEK (Chorus 1&2, Phaser 1&2, Flanger és Rotary) 
Néhány a legendás pedál effektek közül. 
REVERB/DELAY (Room, Plate, Hall, Spring, Tape Echo és Stereo Delay) 
Négy különböző zengető típus, klasszikus szalagos echo, digitális delay- tap tempo gomb.

LIMITER

Az utolsó lépés, hogy egyensúlyban tartsuk a jelszinteket - az editor szoftver segítségével szerkeszthető a számítógépen.


Áttekinthető, egyszerű kezelőfelület
A kezelőfelület rendkívül egyszerű, áttekinthető. Nincs bonyolult menürendszer, a frontpanelen lévő gombokkal, potméterekkel gyorsan és egyszerűen állítható. A FAVORITE bankba a saját beállításokat eltárolhatjuk. 


Billentyűzet, hangolás
Az SV-1-ben a Korg legfejlettebb kalapácsmechanikás billentyűzete (RH3) található, 73 és 88 billentyűs változatban. A FUNCTION gomb segítségével különböző billentési érzékenységeket állíthatunk be-egyenletes, nagyzongora nyújtott, elektromos zongora nyújtott, pianínó, két egyedileg programozható.
Transzponálható, hangolható.


Retro stílus
Merész, ívesen lekerekített burkolat. Metál piros (a 73 billentyűs változat) vagy grafit szürke (a 88 billentyűs változat) ház. Opcionális krómozott állvány. Csatlakozók
Egy profi billentyűs hangszer nem képzelhető el profi kimenetek nélkül. A szokásos ki- és bemeneteken kívül az SV-1-nek van egy szimmetrikus XLR kimenete is (nincs szükség DI-boxra, valamint USB MIDI portja is. 
< Editor szoftver>
Az egyszerű, felhasználó kezelőfelület mellet is szükség lehet a részletesebb, összetettebb beállításokra. A grafikus szerkesztő szoftver segítségével szerkeszthetjük az összetettebb paramétereket a számítógépen.Megtekintve: 669


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
STSV1 láb SV1 zongorákhoz
 Összehajtható láb SV1 zongorákhoz
28.900 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Térkép

Facebook

GyártóWebáruház bérlés és készítés

0.28 mp
KAPCSOLAT

   42-414-368
   4405 Nyíregyháza Vércse u. 34.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL