musikworld webáruház, webshop

Kategóriák

Szolgáltatás

Edenred kártya elfogadás

 

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


Voice-Kraft Kft.
Voice-Kraft Kft. partner logo partner logo


 partner logo

Korg Headtune HT-B1 csiptetős basszusgitár hangoló

Hangolók / Korg / Azonosító: 05663

3.200 Ft
AKCIÓ!
2.800 Ft
db
 Clip-On hangolócsalád gitárhoz, basszusgitárhoz és ukuleléhez

Egy hangoló, amely olyan alakú, mint a hangszer feje
Egy ideális clip-on hangoló - kezdőknek.

headtune egy olyan clip-on hangoló, melynek formája igazodik a gitár, basszusgitár vagy ukulele fejformájához. Csatlakoztassa a headtune-t a hangszer fejére, majd szólaltassa meg a hangolni kívánt húrt (egy húrt). Ekkor két kijelző kezd világítani: a húr jelző LED mutatja, a húr hangmagasságát, a LED műszer pedig jelzi az adott hangmagasság pontosságát. Egyértelműen leolvasható, hogy melyik húr, milyen mértékű beállítására van szükség. A sorozat négy modellje közül választhat: két modell alakja a szabványos gitárfej formákhoz igazodik, egy modell a basszusgitárokhoz, és egy modell az ukulele fejformájához. A KORG-rajellemző fejlesztésnek és precizitásnak köszönhetően a headtune könnyűvé és egyszerűvé teszi a hangolást!

Áttekintés
・Clip-on hangoló, melynek alakja igazodik a hangszer fejformájához 
・Új, kis méretű, könnyű és diszkrét megjelenésű kikalakítás
・Mindenhonnan kiválóan látható LED-ek
・Stabil csipeszes rögzítés a hangszerfejhez
・Auto Power-Off funkció az elemek élettartamának növelése érdekében

Clip-on hangoló, melynek alakja igazodik a hangszer fejformájához 
A headtune alakja hasonló, mint az általában használt gitárok, basszusgitárok, illetve Ukulele-k fejformája. Amikor lejátszik egy hangot, a beépített piezzo hangszedő gyorsan érzékeli a rezgő húr hangmagasságát. Két LED kezd el világítani: a húr jelző LED mutatja, a húr hangmagasságát, a LED műszer pedig jelzi az adott hangmagasság pontosságát. Egyértelműen leolvasható, hogy melyik húr, milyen mértékű beállítására van szükség. A hangszer még akkor is behangolható, ha nem emlékszik minden egyes üres húr nevére, ezért a hangoló még a teljesen kezdők számára is könnyű hangolást tesz lehetővé*.
A HT-U1 elnevezésű Ukulele modell a "Low-G hangolást" is érzékeli, amely lényegében a "G" (a negyedik húr) egy oktávval mélyebb hangolása.
* A hang nevét a húr jelző LED-ek alatti betűk mutatják.

Könnyen hordozható, kisméretű, könnyű test
A headtune rendkívül kis mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy a hangszertok zsebében - minden különösebb megeröltetés nélkük hordozhassa.

Mindenhonnan kiválóan látható LED-ek
A műszer kijelzőegységét tetszés szerint, de maximum 120 fokos szögben állíthatja be. A húr kijelző LED-ek és a LED műszer nagy kontrasztjának és széles láthatósági szögének köszönhetően a játékos még gyengébb fényviszonyok mellett is jól láthatja a műszert és lehetővé teszi a természetes helyzetben történő hangolást.

Stabil csipeszes rögzítés a hangszerfejhez
A headtune a Korg clip-on pitchclip hangolójához hasonlóan egy csipesz segítségével stabilan rögzíthető a gitár, a basszusgitár vagy az Ukulele fejéhez.

Az Auto-Power Off funkció növeli az elem élettartamát és ha a hangolót nem használja, kikapcsolja a készüléket
Lítium elemről (CR2032) használva a headtune akár 35 órán keresztül is működőképes marad. Az Auto Power-Off funkció automatikusan kikapcsolja a headtune-t, ha körülbelül tíz percig nem érzékel hangot, ezzel jelentősen megnöveli az elem élettartamát.
Megtekintve: 472

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Térkép

Facebook

Gyártó

Támogatott zenész

 A Musik World Hangszerbolt által kizárólagosan támogatott zenész: Nagy Nándor

Webáruház bérlés és készítés

0.62 mp