musikworld webáruház, webshop

Kategóriák

Szolgáltatás

Edenred kártya elfogadás

 

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


Voice-Kraft Kft.
Voice-Kraft Kft. partner logo partner logo


 partner logo

Yamaha YDP-163 Arius digitális zongora

Digitális zongorák / Yamaha / Azonosító: 08052

416.900 Ft
Szín:
db
 Ideális digitális zongora azoknak, akik kitűnő ár/érték arányú "szekrényes" (állványzatos), pianínószerű digitális zongorát keresnek, élethű mechanikával.

 

A GH mechanika fejlettebb, élethűbb, mint a belépőszintű zongorákban található GHS mechanika, a hangszer ára mégis megfizethető. A Yamaha YDP-162 modell a fejlett mechanikán kívül, az élethű tapintás érdekében szintetikus elefántcsont borítást kapott, ami korábban csak a jóval drágább modellekben volt megtalálható. 

 

A hangszórórendszer is megújult, a 2x20 Watt teljesítmény és a korábbi modelleknél nagyobb zongoratest hozzájárul, hogy a zongora és egyéb hangszíneket élethűen, dinamikusan adja a hangszer vissza.

 

A többféle kiváló zongora hangszínen kívül érdemes kísérletezni az elektromos zongora, orgona, vibrafon, csembaló és vonós hangszínekkel is.

 

Az USB csatlakozó segítségével számítógépre csatlakoztathatod a zongorát, ahol felvételt készíthetsz kottázó szoftverbe, amit utólag tudsz javítani, szerkeszteni, kinyomtatni. Ha az I-UX1 adaptert megvásárolod, akkor iPad, iPhone készülékekhez is csatlakoztathatod a zongorát (ha Lightning csatlakozós Apple készüléked van, akkor egy átalakító is szükséges), ahol többféle Appot is használhatsz. Például olyan zenei szoftvert, ami kottát jelenít meg (automatikus lapozással), amihez tartoznak ének sávok is, így Adele, Elton John, Queen, stb. dalokat kísérhetsz zongorán, úgy hogy professzionális énekes énekli az adott dalt! De létezik tanító szoftver is, mi külön jobb, külön balkézzel megtanít dalokat, úgy, hogy megvárja, amíg eltalálod a szükséges billentyűket

Megtekintve: 137

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Térkép

Facebook

Gyártó

Támogatott zenész

 A Musik World Hangszerbolt által kizárólagosan támogatott zenész: Nagy Nándor

Webáruház bérlés és készítés

0.13 mp