musikworld webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Szolgáltatás

Partnereink

Korg Wavedrum GLOBAL ütőshangszer
Elektromos Dobfelszerelések -> Korg  
Azonosító: 08095 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
180.000 Ft
AKCIÓ!
174.900 Ft
Mennyiség: db 
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
Korg Wavedrum GLOBAL ütőshangszer
-új technológiákat ötvöző percussion szintetizátor
-hibrid hangszín előállítás, modellezéses és minta alapú szintézis
-az ütőfelületbe épített nyomásérzékelő szenzor és a piezzo elektromos pickup egyéni játékmódot tesz lehetővé
-különböző hangzásokat variálhatunk az ütőfelület és a káva megütésével
-széles spektrumban használható 100 preset hangzás
-100 átírható (user) beállítás
-kedvenc hangzásainkból élőben 12 beállítást tárolhatunk
-könnyen szállítható masszív kivitel, ami kis súllyal párosul
-100 loop, hogy könnyebb legyen a jam-melés
-aux bemenet külső hangforrások (MP3 lejátszó,CD) számára
 
A második generációs WAVEDRUM -ot a gazdag hangzásvilág, a programozhatóság, és a rendkívüli érzékenység jellemzi. Az akusztikus eszközöknek nagyon széles a dinamika tartománya. A WAVEDRUM a finom érintéstől az agresszív ütéseken át a ritmikus játékig, minden játékstílusra azonnal reagál. A hangszerben a hagyományos akusztikus ütőhangszerek hangszínein kívül egyedi, különleges hangzások is találhatók. A WAVEDRUM nagyon jól kezelhető. Egy olyan eszköz, amelyen a tabla, a konga, és más hasonló hangszerek különleges játéktechnikája könnyen utánozható. Mindezt saját előadói stílussal, eredeti elképzelésekkel egészítheti ki. A kis méretű és könnyű WAVEDRUM segítségével akár stúdióban, akár élő koncerten maradéktalanul megvalósíthatja zenei elképzeléseit.
 
DSP szintézis és PCM hangminták
 
A WAVEDRUM az analóg-, az additív-, a nem-lineáris-, a fizikai-, stb. modellezést a hangszerben található 36 DSP algoritmus segítségével valósítja meg. Ezeknek kombinálásával - a WAVEDRUM saját hangján kívül - különböző hangszerek hangját, természetes hangokat, vagy tisztán szintetikus hangokat állíthat elő. A WAVEDRUM hangképzésének másik fontos egysége, a PCM hangképző rendszer 200 mintavételezett hangot tartalmaz, 100 -at az ütőfelülethez, 100 -at a kávához. Bizonyos algoritmusok esetében kombinálhatja a DSP szintézis és PCM hangszer hangját, és az egyik kombinációt az ütőfelülethez, a másikat pedig a kávához rendelheti. Az egyetlen programon belüli több hangszín vezérlésével egészen különleges hangzást állíthat elő. Más algoritmusokban a PCM hangot az ütés erősségével és hangszínével vezérelheti. Ez a lehetőség semmilyen más hangminta lejátszóban nem található meg.
 
Különleges népi hangszerek
 
A WAVEDRUM -ban a pop- és rockzene dobosai által használt alap hangszereken, a pergőn, a lábdobon, és a tomokon kívül a világ különleges kultúráira és a régi korokra jellemző hangszer különlegességek is megtalálhatók. Az etno ütőhangszerek - látszólag egyszerű felépítésükkel - mindig egy adott kultúra bonyolult érzelmi rendszerének kifejezőeszközei. Ilyenek például a Cajon, a konga és a tabla, de ide tartoznak a különféle fémből készült hangszerek, mint például a Cowbell (kolomp), és a háromszög, valamint az egyéb, ritkaságnak számító etnikai ütős hangok is. A WAVEDRUM segítségével az agyagból készült edényhez hasonlító Udu, a Bali szigeten használt, bambuszból készült gamelán marimba, a jegog, vagy az afrikai beszélő dob, a Talking Drum hangján kívül, a gongot, és sok más - gyakran különleges játéktechnikát igénylő - hangszer hangját is megszólaltathatja. Az ütős hangokon kívül a WAVEDRUM -ban húros hangszerek, például szitár, koto, és Berimbau hang is található. A hangszerek hangja rendkívül élethű.
 
100 Preset (gyárilag készített) program, és 100 User (a felhasználó által létrehozható) program
 
A 100 Preset WAVEDRUM program tökéletesen utánozza a dob és az ütőhangszerek hangját. A hangot meghatározó paraméterek szerkesztésével - az Ön által játszott zenei stílusnak megfelelően - egészen új hangzást hozhat létre, melyet a Decay Time, a Loudness, a Reverb, a Delay, és a nyomásérzékelő szenzor (intenzitás-) görbéjének beállításával különlegesen egyedivé tehet. Megteheti például, hogy az ütőfelület anyagát bőrröl fémre cseréli. A DSP és a mintavett hangok kombinálásával teljesen új hangszínt állíthat elő. Ezeket az új programokat (legfeljebb 100 -at) a User memóriaterületre elmentheti. A WAVEDRUM -ban egy úgynevezett Live Mode is található, mely előadás közben lehetővé teszi 12 korábban beállított úgynevezett kedvenc program (Preset vagy User program) gyors betöltését.
 
 
Gyakoroljon kísérettel
 
A WAVEDRUM egy önálló hangszer, de néhány funkciója lehetővé teszi, hogy szórakozásból vagy gyakorlás céljából "dzsemmeljen" vele. Ehhez 100, különféle stílusban megszólaló Loop frázist használhat. A megszólaló hanghoz az AUX bemenet segítségével bármilyen audio forrás - CD, MP3 lejátszó, vagy egy másik WAVEDRUM - jelét hozzákeverheti. A lehetőségek korlátlanok.


Megtekintve: 160
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Bevásárlókosár

Kereső

Térkép

Facebook

GyártóWebáruház

0.0394 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc