musikworld webáruház, webshop

Kategóriák

Szolgáltatás

Edenred kártya elfogadás

 

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


Voice-Kraft Kft.
Voice-Kraft Kft. partner logo partner logo


 partner logo

Vox AV30 előfokcsöves gitárkombó

Szólógitár kombó / Vox / Azonosító: 08113

110.000 Ft
AKCIÓ!
99.900 Ft
db
Vox AV30 előfokcsöves gitárkombó
 A csöves erősítők tervezésében eltöltött közel 60 éves múltjára támaszkodva a VOX megalkotta teljesen új AV (Analog Valve - analóg csöves) erősítő sorozatát, melynek erősítői nyolc, teljesen analóg előerősítő áramkörrel rendelkeznek és autentikus erősítő hangszínek széles tárházát kínálják a gitárosoknak. A VOX AV erősítők analóg áramkörei a legendás 12AX7 cső köré épültek, ami klasszikus, felhangokban gazdag hangszínt kölcsönöz a sorozat erősítőinek.

 

A megszokott háromutas EQ mellett a Valve Stage szekcióban az előerősítő hangjának fényességét és mélyátvitelét is szabályozhatjuk két kapcsoló segítségével. Ugyanitt a végfok hangjának jellegét befolyásolhatjuk további két kapcsolóval: a Bias kapcsoló a cső karakterisztikáját, torzítási pontját változtatja, a Reactor kapcsolóval a végfok hangkaraktere - modern/vintage - változtatható meg. További fontosabb jellemzők az egyedi, teljesen zárt láda, a három klasszikus effekt - kórus, visszhang, zengető - és a retro ihletésű esztétikus megjelenés. Mindezek az AV szériát a VOX egyik legizgalmasabb, és legkülönlegesebb sorozatává teszik.

 

A VOX AV30 tökéletes megoldás stúdióba, vagy kisebb klubokba. Az AV 30 egy jól felszerelt analóg erősítő, melynek egyedi, több áramkörös analóg előerősítője a 12AX7 cső értékeit hasznosítva a tiszta, crunch-os, overdrive-os és high-gain hangzások széles palettáját kínálja. A Bright és Fat kapcsolókkal a hangszínek további testreszabása is lehetséges. A csöves analóg végfok, az egyedi, teljesen zárt láda, a három analóg hangzású digitális effekt - kórus, visszhang, zengető - még tovább növelik az AV 30 használhatóságát.

Félcsöves gitárkombó, 30 Watt

Teljesítmény: 30 Watt

Hangszóró: VOX original 10"

Impedancia: -

Csövek: 2x 12AX7 előfokcső

Csatornák száma: 1

Vezérlők: előfok választó (CLEAN1, CLEAN2, CRUNCH1, CRUNCH2, OD1, OD2, H.GAIN1, H.GAIN2), gain, magas, közép, mély, hangerő, teljesítmény szint, előfok kapcsoló (bright, fat), végfok kapcsoló (bias, reactor), effekt választó, effekt szint

Effekt: mod, delay, reverb

Analóg csatlakozók: gitár bemenet, aux bemenet (pl. mp3 csatlakoztatás), fejhallgató kimenet, effekt hurok, külső hangfal kimenet

Digitális/kontroller csatlakozók: lábkapcsoló bemenet

Tartozék: hálózati kábel

Opciók: külön megvásárolható lábkapcsoló, pl. Vox VFS2/ VFS5)

Méret: 513 x 247 x 474 mm

Súly: 12 kg

Vox AV széria

Megtekintve: 243

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Térkép

Facebook

Gyártó

Támogatott zenész

 A Musik World Hangszerbolt által kizárólagosan támogatott zenész: Nagy Nándor

Webáruház bérlés és készítés

0.14 mp