musikworld webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Szolgáltatás

Partnereink

Vox AV30 előfokcsöves gitárkombó
Szólógitár kombó -> Vox 
Azonosító: 08113 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
110.000 Ft
AKCIÓ!
99.900 Ft
Mennyiség: db 
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
Vox AV30 előfokcsöves gitárkombó
 A csöves erősítők tervezésében eltöltött közel 60 éves múltjára támaszkodva a VOX megalkotta teljesen új AV (Analog Valve - analóg csöves) erősítő sorozatát, melynek erősítői nyolc, teljesen analóg előerősítő áramkörrel rendelkeznek és autentikus erősítő hangszínek széles tárházát kínálják a gitárosoknak. A VOX AV erősítők analóg áramkörei a legendás 12AX7 cső köré épültek, ami klasszikus, felhangokban gazdag hangszínt kölcsönöz a sorozat erősítőinek.
 
A megszokott háromutas EQ mellett a Valve Stage szekcióban az előerősítő hangjának fényességét és mélyátvitelét is szabályozhatjuk két kapcsoló segítségével. Ugyanitt a végfok hangjának jellegét befolyásolhatjuk további két kapcsolóval: a Bias kapcsoló a cső karakterisztikáját, torzítási pontját változtatja, a Reactor kapcsolóval a végfok hangkaraktere - modern/vintage - változtatható meg. További fontosabb jellemzők az egyedi, teljesen zárt láda, a három klasszikus effekt - kórus, visszhang, zengető - és a retro ihletésű esztétikus megjelenés. Mindezek az AV szériát a VOX egyik legizgalmasabb, és legkülönlegesebb sorozatává teszik.
 
A VOX AV30 tökéletes megoldás stúdióba, vagy kisebb klubokba. Az AV 30 egy jól felszerelt analóg erősítő, melynek egyedi, több áramkörös analóg előerősítője a 12AX7 cső értékeit hasznosítva a tiszta, crunch-os, overdrive-os és high-gain hangzások széles palettáját kínálja. A Bright és Fat kapcsolókkal a hangszínek további testreszabása is lehetséges. A csöves analóg végfok, az egyedi, teljesen zárt láda, a három analóg hangzású digitális effekt - kórus, visszhang, zengető - még tovább növelik az AV 30 használhatóságát.

Félcsöves gitárkombó, 30 Watt
Teljesítmény: 30 Watt
Hangszóró: VOX original 10"
Impedancia: -
Csövek: 2x 12AX7 előfokcső
Csatornák száma: 1
Vezérlők: előfok választó (CLEAN1, CLEAN2, CRUNCH1, CRUNCH2, OD1, OD2, H.GAIN1, H.GAIN2), gain, magas, közép, mély, hangerő, teljesítmény szint, előfok kapcsoló (bright, fat), végfok kapcsoló (bias, reactor), effekt választó, effekt szint
Effekt: mod, delay, reverb
Analóg csatlakozók: gitár bemenet, aux bemenet (pl. mp3 csatlakoztatás), fejhallgató kimenet, effekt hurok, külső hangfal kimenet
Digitális/kontroller csatlakozók: lábkapcsoló bemenet
Tartozék: hálózati kábel
Opciók: külön megvásárolható lábkapcsoló, pl. Vox VFS2/ VFS5)
Méret: 513 x 247 x 474 mm
Súly: 12 kg
Vox AV széria


Megtekintve: 161
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Bevásárlókosár

Kereső

Térkép

Facebook

GyártóWebáruház készítés

0.0608 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc