*
musikworld webáruház, webshop

Kategóriák

Szolgáltatás

Edenred kártya elfogadás

 

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


Voice-Kraft Kft.
Voice-Kraft Kft. partner logo partner logo


 partner logo

Headrush Peadlboard gitár multieffekt

Szólógitár multieffekt / HeadRush / Azonosító: 09499

329.900 Ft
db
Headrush Peadlboard gitár multieffekt
 Az új modellezős gitáreffekt gyártó elsőként használ interaktív 7"-es érintőképernyőt és négymagos DSP processzort, így eddig elképzelhetetlen egyszerűséggel programozhatjuk, és a megszólalása is kivételesen realisztikus és sokoldalú.

 

A HeadRush innovatív új gyártóként legújabb generációs termékeket gyárt gitárosok számára. A HeadRush Pedalboard egy kifinomult négymagos processzort és egy kivételesen erőteljes Eleven? HD Expanded DSP szoftvert foglal magába, ezeknek köszönhetően a legsokoldalúbb, valósághűbb és reszponzívabb erősítő, hangfal, mikrofon és FX modellezést kapjuk a jelenleg fellelhető hordozható padlóeffekt processzorok felhozatalából.

 

A HeadRush Pedalboard erősítő és effekt kínálata rendkívül bőséges és változatos, klasszikus vintage és modern erősítőket, valamint exkluzív, máshol fel nem lelhető eredeti boutique effekteket is találunk a repertoárban, ezen felül lehetőségünk van egyéni IR fájlokat is tölteni a készülékre.. Ha a klasszikus elektroncsöves erősítők meleg hangzására vágysz, vagy széles térérzetű ambient sztereo delay textúrákat használnál végtelen feedback-kel, esetleg a legsúlyosabb djent hangzásokat kutatod, ne keress tovább! A HeadRush Pedalboard kielégíti ezeket a szélsőséges igényeket, és természetesen a köztes világokat is magába foglalja.

 

A HeadRush Pedalboard egy másik szempontból is kiemelkedik a kategóriájában megtalálható padlóeffektek közül. Az elmentett hangzások közötti váltásnál semmilyen szünetet nem tapasztalunk, valamint a "tail spillover" funkciót bekapcsolva a korábbi hangzásban használt delay-ek és reverb effektek az új előhívott hangzás alatt csengenek le, így még természetesebb a váltás. A beépített looper összesen 20 percnyi hanganyagot tud rögzíteni, az utoljára felvett loop réteget visszavonhatjuk illetve lejátszás közben korrigálhatjuk.

 

A HeadRush Pedalboard masszív acél házban ellenáll a turnézás viszontagságainak, és beépített kábel elvezető csatornával is rendelkezik. A 12 lábkapcsolója felett világító LED-ek színei egyedileg kiválaszthatók, az OLED szöveg csíkokról pedig leolvashatjuk a modellek nevét használat közben, bármilyen szögből.

 

A HeadRush Pedalboard szíve a 7" átmérőjű érintőképernyő és az ultra intuitív, gitáros centrikus interfész. Egyszerűen csak érintsd meg, görgesd a modellek listáit, húzd át és rendezd a kiválasztott hangzásokat setlist-ekbe, így lenyűgöző sebességgel és pontossággal alkothatod meg a keresett hangzást. A nagyméretű kijelzőn ezen kívül azonnali visszajelzéseket láthatunk előadás közben, az expression pedállal pedig akár számok alatt is módosíthatjuk beállításainkat a 'Hands-Free Mode' használatával.

 

"A HeadRush Pedalboard egy valóra vált álom a gitárosok számára! Az érintőképernyő használata igazán organikus élmény, a gitárosok számára megszokott és természetes; egy pillanat alatt beleugorhatunk egy hangzásba és módosíthatjuk, majd elmenthetjük azt, ami eddig elképzelhetetlen módon megkönnyíti és felgyorsítja a lenyűgözően szóló rig-ek születését. Igazán büszkék vagyunk arra, amit megalkottunk!"

 

 

Headrush Peadlboard specifikáció

Gitár multieffekt, USB, expression, érintés-érzékeny kijelző

 

Headrush Peadlboard English

Gapless preset switching with reverb/delay tail spillover

Record and re-amp via USB

Hands-free edit mode

1/8" (3.5mm) aux input

Custom-designed quad-core DSP system

Integrate your FX and outboard gear

1" (6.35mm) headphone output

Individual footswitch OLED screens

Road-ready steel chassis

MIDI input and output

Looper with 20 minutes of record time

Universal power supply

Megtekintve: 31

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Térkép

Facebook

Gyártó

Támogatott zenész

 A Musik World Hangszerbolt által kizárólagosan támogatott zenész: Nagy Nándor

Webáruház bérlés és készítés

0.38 mp