muszakibizomanyi webáruház, webshop

Akciós termékek

Electrolux EWT 1066 ESW felültöltős A+++ mosógép
Electrolux EWT 1066 ESW felültöltős A+++ mosógép

bruttó 102.500 Ft
AKCIÓ!
bruttó 92.900 Ft

További akciós termékek

Gyártó

Kategóriák

Hírlevél

Szállitási feltétel
 
 

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Ezt a REGISZTRÁCIÓ gomb segítségével teheti meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Kérjük a csillaggal jelölt sorokat a sikeres regisztrálás érdekében töltse ki. A regisztrációhoz szükséges adatok megadása után a Regisztráció gomb megnyomásával azonnal aktiválta Önt a megadott azonosítóval a webshop. A regisztráció során természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. Amennyiben rendelni szeretne, a kiválasztott termékl melletti kis kosár ikonra kattintva teheti be a terméket kosarába. A termék ekkor bekerül az Ön kosarába, melyet a kosár menüpont alatt tud ellenőrizni, itt van lehetőség beállítani a kívánt darabszámot, illetve kivenni a terméket a kosárból.Megjegyzési rovatban ÁFÁ-s számla igénylését kérjük a vásárláskor jelezni, utólagos pótlását nem áll módunkban teljesíteni !!! Több termék vásárlása esetén egyesével tudja kosarába tenni a kiválasztott termékeket. A megrendelés véglegesítésénél be kell jelentkezni egy regisztrált felhasználó e-mail címével és jelszavával, a megjelenő oldalon a rendeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók szerepelnek. Véglegesített rendelését itt küldheti el számunkra a "Megrendelés elküldése" gomb megnyomásával. A megrendelés elküldése után, munkatársunk rövid időn belül e-mail-ben vagy telefonon megkeresi Önt(1-2 munkanapon belül). 

Futárral

Szállítási idö 1- 2 munkanap

Budapesten belül akár aznap

HÁZTARTÁSI KISGÉPEK ESETÉN .
Súly - Szállítási díj

0 - 5 kg - 1600.- Ft/cím 
5,1 – 10 kg - 2010- Ft/cím
10,1– 15 kg - 2400.- Ft/cím 
15,1– 20 kg - 2800.- Ft/cím
20,1 – 30 kg - 3200.- Ft/cím 
30 kg - felett 3200.- Ft/cím +100.- Ft/kg

Megjegyzési rovatban ÁFÁ-s számla igénylését kérjük a vásárláskor jelezni, utólagos pótlását nem áll módunkban teljesíteni !!! 

AKCIÓ!!! HÁZTARTÁSI NAGYGÉPEK ESETÉN SZÁLLITÁSI DIJUNK 
Budapesten belül CSAK 3200-Ft Budapesten kivűl 20km-ig 4000ft 
azon túl 8500,-Ft
3 db felett +1000 Ft

Utánvétbeszedési díj +900ft (A nagyháztartási gépekre budapesti kiszállításra nem vonatkozik)


Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák
Amenyiben a szállításról is szeretne kérni ÁFÁ-s számlát Megjegyzési rovatban kérjük a vásárláskor jelezni, utólagos pótlását nem áll módunkban teljesíteni !!!
A szállítás háztól házig tart ha a vásárló úgy kívánja emeletre is felvisszük
így emelet díjat kell felszámolnunk ha van emelet de nincs lift emeletenként további 1000 Ft


Adatvédelem

Tájékoztatjuk, hogy az FHV kft. az Ön személyes adatait a 2001. évi CVIII. törvénynek megfelelően a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az FHV Kft . alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók az FHV Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Szállítási díjak és fizetési feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön személyesen is át tudja venni az Üllöi úti szaküzletünkben, vagy csomagként tudjuk elküldeni a Royal Sprint futárszolgálattal. A csomagküldése időtartama több napot is igénybe vehet, de a szállítás várható időpontját kollegánk telefonon vagy e-mailben közli. A szállítási költség a megrendelőt terheli melynek díjai a következőek:

A szerződés általános feltételei

A vásárolt áru jellemzőit a termékre kattintva a termék adatlapjáról tudhatja meg. A honlapon nem részletezett jellemzőkért az oldal alján található telefonszámokon érdeklődhet. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért az FHV kft. nem vállal felelősséget.

Szavatosság és Jótállás:
A FHV kft. által forgalmazott termékekre a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján cégünk 12 vagy 24 hónap jótállást vállal új termékek esetén. Ettől eltérő esetben hosszabb jótállási időt is biztosítunk egyes termékekre, ezeket külön jelezzük a termék megnevezésénél. Jótállási igényét Ön a vásárláskor kapott jótállási jeggyel tudja érvényesíteni. Kérjük őrizze meg jótállási jegyét és számláját, mert pótolni azokat nem áll módunkban. A jótállási felelősséget kizáró tényezők a következőek: helytelen tárolás vagy szállítás, erőszakos külső behatás, elemi csapás által okozott maradandó kár, szakszerűtlen kezelés és nem megfelelő (poros, nedves) környezetben való használat, természetes elhasználódás. A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik, és a termék esetleges javítása esetén a szervizben töltött időtartammal meghosszabbodik.
A termék szállításáról a vásárlónak kell gondoskodnia. Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül szakszerű üzembehelyezés és használat mellett meghibásodik, a vásárlót díjmentes javítás illeti meg, vagy kérheti annak azonos típusú termékre való cseréjét, ha pedig a cserére nincsen lehetőség, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat és a teljes vételárat visszakérheti.

A vásárlástól való elállás joga

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni (A szállítást megelőző napon délután 15 óráig!). Ez esetben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen, faxon vagy személyesen is a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje). A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra. Ebben az esetben az FHV kft. köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az FHV kft kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Felhívnánk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a vásárlástól való elállás jogát a termék(ek) személyes átvétele esetén nem tudja érvényesíteni.


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Shopmánia

Látogassa meg a Muszakibizomanyi.bolthely.hu webüzletet a ShopManian


Webáruház bérlés és készítés

0.15 mp