webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

AUTÓDIAGNOSZTIKA

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Kapcsolat

Személyes termékátvétel:
H-P 17.00 óra után
cégünk telephelyén!ÁTMENETILEG SZÜNETEL


eobdbt@eobdbt.com 


 
Google+

LÁTOGATÓK

free counters

Szavazás

Kérjük értékelje megújult honlapunkat:

 sokkal jobb lett
 Valamit javúlt
 Nem látom mi változott
 Nem ismertem a régit

FÓRUM

FÓRUM REGISZTRÁCIÓ ITT! 
              !!!ÚJ!!!
     MÉRÉSTECHNIKAI FÓRUM


GY.I.K.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK.... 
Az alábbiakban megpróbálunk néhány olyan kérdésre válaszolni,amelyből naponta nagyon sokat kapunk! 
Remélhetőleg itt megtalálja kérdéseire a választ!
Ha mégsem,akkor továbbra is keresse ügyfélszolgálatunkat mailban,telefonon,és próbálunk segíteni!


RENDELÉS:
Rendelés kizárólag a webáruházban adható le! Email-ban,telefonon nem tudunk fogadni megrendelést,
mert az esetek 90%-ban valamilyen hiba, téves rendelés, hiányosság, félreértés mindíg van!
Személyes átvétel esetén is szükséges,hogy rendelését leadja!
A raktárkészletünk folyamatosan változik,és csak így tudjuk garantálni,hogy amit vásárol, az meg is legyen,
illetve hogy raktárkészletünk pontosan működhessen!
Ha bizonytalan abban,például kulcs,távirányító rendelés esetén,hogy a megfelelőt választotta-e,akkor lehetősége van kép csatolásra rendelés közben! Így mi tudjuk korrigálni azt,ha ön nem megfelelőt választott!
-Sokan eljönnek személyesen mielőtt rendelnének a webáruházban! Gyakran mondják,hogy volt készleten 1-2 napja...de mivel nem adtak le megrendelést,így nem is lett félretéve a termék! Egy fölösleges út így megspórolható...
Személyes átvétel hétköznap 17 óra után,hétvégén általában egész nap! Kérjük várja meg az értesítőt,melyben egyeztethetünk időpontot!

EOBD Bt. H-4220 hajdúböszörmény,Perczel Mór u.118


POSTÁZÁS/SZÁLLÍTÁS:
-Szállítási díjak:
- Az egyik leggyakoribb kérdés! A webáruház szoftvere többféle módot kínál! Mindíg kiszámítja súly,vagy utánvét összege alapján mennyi egy csomagnak a szállítási díja!  Ha vásárlás előtt szeretné megtenni,a VEVŐSZOLGÁLAT menüben erre lehetősége van! Kivételt a szállítási díjakkal nem tudunk tenni! Kérjük úgy vásároljon,hogy megérje önnek a szállítási díjat kifizetni!

- Szállítási idő:
-A rendeléseket igyekszünk minél gyorsabban feldolgozni!A raktáron lévő termékek postázása 1-2 napon belül megtörténik!
A raktáron nem lévő termékeknek van szállítási ideje! Ezek általánosságban:

AUTÓDIAGNOSZTIKA,TUNING: 14 - 21 NAP
KULCS,TÁVIRÁNYÍTÓ,IMMO
: 14 - 21 NAP
MÉRŐMŰSZEREK
: 5 - 10 NAP,
Hantek,és Pico termékek
14 - 21 NAP
PROGRAMOZÓK
: 14 - 21 NAP
FORRASZTÁSTECHNIKA:
5 - 10 NAP
ELEKTRONIKA:
5 - 10 NAP
AUTÓFELSZERELÉS:
3 - 7 NAP
SZERSZÁMOK,GÉPEK:
2 - 5 NAP

Sajnos késések előfordúlhatnak! Mi is a beszállítók raktárkészletétől függünk! Mindíg megbízható helyről vásárolunk,mindíg ugyanazoktól a beszállítóktól! Így garantált a minőség!
A készletinformációk frissítése mindíg hétvégén történik! 90%-ban azért pontosnak nevezhető! 

-Postázás nekünk:
-Általában gyakran feltett kérdés: Hova küldjem? Pl amikor távirányító szervízkészletet vásárol,és opcionálisan kiválasztja az "elküldöm a távirányítót" lehetőséget,az a következő kérdés,hogy hova küldjem? Cégünk címe: 
EOBD Bt. H-4220 hajdúböszörmény,Perczel Mór u.118 
Ez a cím a telephelyünk,székhelyünk,raktárunk,levelezési címünk is!

ÁRAK
Minden,ezen a honlapon feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA)
A rendeléshez áfás számlát mellékelünk! Kivétel nincs! Nekünk nem éri meg! 
Kérjük ilyen jellegű kérdéssel ne keressen bennünket!
Árainkat mindenkor a beszállítóink árképzése alapján,az árfolyamokat figyelembe véve,minimális haszonkulccsal képezzük! Nem célunk drága üzletek közzé tartozni! Igyekszünk mindent a legolcsóbban,a megfelelő minőség szem előtt tartásával beszerezni!
A legtöbb beszállítónktól általában mennyiség alapján kapunk kedvezményeket! Minél többet vásárolunk,annál olcsóbb a termék!
Mára már elértük azt a szintet,hogy több száz visszatérő vásárlónk,és viszonteladóink segítségével egyszerre komolyabb tételszámot tudjunk vásárolni! Ezért tudunk a legolcsóbbak közzé tartozni saját import termékeinkkel!

-Miért ilyen olcsó?
Mert sokat eladunk belőle

-Miért ilyen drága?
Mert olcsó húsnak híg a leve!
-Ebay-en olcsóbb...
Meglehet,de nincs mögötte senki! Se számla,se garancia,se biztos minőség!
És még ha vámolásra is kerül,lehet jóval drágább lesz,mintha nálunk vásárolta volna meg!


Az árfolyamváltozások függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de aki leadja rendelését, és időközben változnak az árfolyamok, azoknak garantálni tudjuk a megrendeléskori összeget! Ha az árfolyam csökken, természetesen tudunk csökkenteni a vételárakon is!

A regisztrációkor megadott adatokat bizalmasan kezeljük,azokat harmadik személy részére nem adjuk át. Azonban az esetlegesen bekövetkező számítógépes támadások által bekövetkezett adatvesztés miatt nem vállalunk felelősséget. 
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az adott áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációtól kezdve a garanciális feltételekig. A "Főoldal" linkre klikkelve minden esetben az áruház kezdő oldalára léphet vissza. A jobb oldali oszlopban az áruházi kereső és a kategóriák linkjei, míg a középső oszlopban a konkrét termékek és a hozzájuk kapcsolódó információk találhatóak. 
A kiválasztott termékeket a mellettük található "
" ikonra klikkelve teheti az áruház kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Módosít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. 
Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy az áruátvétel módjának kiválasztását követően a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. 
Ezt követően a lap jobb oldalán található "Megrendelés véglegesítése" szövegre klikkelve juthat el a megrendelés oldalára, ahol a szükséges adatok megadását követően adhatja le megrendelését. 
A rendszer a megrendelések leadását követően azonnal értesítést küld a kereskedő és a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. az email tartalmaz egy visszaigazoló linket a rendelés megerősítéséhez! ezt a megerősítő linket míg ön nem aktiválja,nem tudjuk a megrendelést rögzíteni! Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetősége a vásárló felelőssége.
 
visszatérő regisztrált felhasználóink folyamatosan nyomon tudják követni megrendeléseik állapotát!
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A kereskedő és a megrendelő között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. A kereskedő és a megrendelő között létrejött elektronikus szerződés-, és megkötésének nyelve: magyar. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha ügyfélszolgálatunk e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolja az Ön megrendelését.
A vételár:
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó áron kerülnek feltüntetésre. 
A szállítás módja és költségei:
 
A kiszállítást cégünk által megbízott futárszolgálat, illetve magyar postaszolgálat végzi

Adatvédelem 
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
 

Az általunk forgalmazott termékekre a jótállási idő a vásárlás napjától számított 12 hónap. Ettől eltérő esetekben a jótállás időtartamát termékeknél külön feltüntetjük. 

Egyes utólag beépíthető termékek,pl xenon szettek,riasztók,stb.,melyek beszerelése,beüzemelése szaktudást igényel,csak abban az esetben tudjuk javítani,illetve cserélni,ha ezt a beszerelést végző műhely aláírással,bélyegzővel ellátott,szakvéleménnyel,és a beszerelést igazoló számlával igazolja!!garanciális ügyintézéshez ezen iratokat feltétlenül mellékelje!
A beszerelésből adódó bármilyen sérülés,és meghibásodás a beszerelő műhely felelőssége!

A garanciális termékek javítása:
kérjük minden esetben a garanciajegyen feltüntetett garanciára kötelezett szervizhez forduljon! A lényegesen gyorsabb ügyintézés érdekében!
Ha cégünkön keresztül szeretné érvényesíttetni garanciaigényét, az valószínű több időt vesz igénybe,már csak a csomagok többszöri küldése miatt is!
A garanciális termékek szervizbe történő eljuttatásának költségei mindig a termék tulajdonosát terhelik! Kivétel ezalól az, amikor ennek feltételei külön fel vannak tüntetve!

Mivel cégünk importtevékenységet is folytat, saját garancialevelünk van!(minta lent)
Ha ilyen garancialevéllel találkozik, annak a termékeknek a garancia ügyintézése nálunk történik!

  EOBD Bt garancialevél

A Vásárló a jótállási igényét a szabályosan kitöltött Jótállási jeggyel és számlával, v. nyugtával érvényesítheti. Kérjük, hogy a vásárláskor kapott jótállási jegyet őrizze meg, és minden szerviz esemény alkalmával hozza magával, illetve. küldje el a garancialevélben megadott címre! Jótállási jegy hiányában csak fizető javítás keretei között tudunk szolgáltatásokat nyújtani. 
Ha a termék a vásárlás napjától számított 3 napon belül hibásodik meg, a termék cseréjét lehet kérni.

Garanciális meghibásodás esetén a hibás terméket mindig a jótállási jegyen feltüntetett címre kérjük postán v. személyesen eljuttatni. címünkre (előzetes egyeztetés után!) Kérjük, csak akkor küldjön garanciális készüléket, ha a garanciális felvevőhelyként az lett feltüntetve. Amennyiben nem cégünk a megjelölt garanciális felvevőhely és a hibás eszköz mégis hozzánk érkezik vissza, a garanciális javítás ideje jelentősen megnőhet. 
A jótállás érvényét veszti, ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb a vásárlás után fellépett ok miatt következik be. Ugyancsak a garancia elvesztésével jár, ha a termék azonosítására szolgáló gyári számot, garancia címkét eltávolítják, átírják, vagy megrongálják. A kizáró okok miatt bekövetkezett meghibásodások javítási költségei jótállási időn belül is a vevőt terhelik. 
Nem tartoznak a jótállás körébe: 
A termékhez tartozó elemek, akkumulátorok, fülhallgatók, és egyéb tartozékok (kábelek, tokok, pántok, adapterek stb) 
A gyártó által előírt rendszeres ellenőrzések, karbantartások, és a természetes elhasználódásból eredő meghibásodások javítása, illetve az ezekből eredő szükségszerű alkatrészcserék. 
A használati utasításban foglaltak be nem tartásából, vagy attól eltérő használatból származó meghibásodás. 
A termékeink használati utasításában nem szereplő szolgáltatás, technikai paraméterek között fel nem sorolt paraméter hiánya, meg nem említett feladatra való alkalmatlansága, illetve az ezzel kapcsolatos vevői elégedetlenség nem tartozik a jótállási kötelezettségek körébe. Minden vásárlás előtt biztosítjuk a legszélesebb körű tájékozódási lehetőséget. 
Garanciális viták esetében a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség véleményét kérjük ki és az szerint járunk el. 
A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség elérhetősége: 
1088 Budapest, József krt. 6. 
Telefon: 06-1 459-48-00 Fax: 06-1 210-46-77 
Weboldal: www.nfh.hu

Garancia távirányító házakra,távirányítókra,és kulcsokra:
csak partnereinknél ,vagy általunk ajánlott szervíznél,kulcsmásolónál bemart vagy betanított kulcsra, kulcsházra érvényes!
Sajnos nagyon sokan nekiállnak átszerelni a kulcsszárat megfelelő szerszámok nélkül,ami bizonyos típusoknál,elsősorban bicskakulcsoknál a távirányító ház meghibásodásához,töréséhez vezet! Ez a művelet minden esetben garanciavesztést von maga után
Eredeti számla nélkül nem veszünk vissza terméket!

Elállási jog:
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei kizárólag kiszállítással történő vásárlás esetén: 
Megrendelése során Ön élhet a  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet -ben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (2) bekezdése szerint meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A Fgytv. 2. §-ának a) pontja szerint fogyasztó az az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje. A Ptk. 685. §-ának d) pont alapján fogyasztónak a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy minősül. Elállási jog Ön 14 naptári napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő az attól a naptól számított 14 naptári nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:  
EOBD Bt. H-4220 hajdúböszörmény,Perczel Mór u.118

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Az elállás joghatásai Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.  

Elállási nyilatkozat letölthető itt!
Nem kötelező ezt használnia!

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállás jogát:

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
  • romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

    Panaszkezelés, reklamáció
    Ha a vásárlónak bármilyen kifogása lenne a webáruházzal, a termékekkel, a megrendeléssel, a szolgáltatással kapcsolatban panaszait e-mailben (info@eobdbt.com) és telefonon (+36-30/657-1949) is fogadjuk, szükség szerint orvosoljukKeresés az oldalon

Gyártók,beszállítóink

Hírlevél


Akciós termékek

obddiag 22724
25930 - Digitális infrared hőmérő

bruttó 8.090 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 6.080 Ft

További akciós termékek

Szállítási idők

Néhány szállítási idő, ha a termék nincs raktáron, a rendelés beérkezésétől számítva, napokban:

AUTÓDIAGNOSZTIKA,TUNING:
14 - 21 NAP
KULCS,TÁVIRÁNYÍTÓ,IMMO:
14 - 21 NAP
MÉRŐMŰSZEREK:
5 - 10 NAP,
Hantek,és Pico termékek 14 - 21 NAP
PROGRAMOZÓK:
14 - 21 NAP
FORRASZTÁSTECHNIKA: 
5 - 10 NAP
ELEKTRONIKA: 
5 - 10 NAP
AUTÓFELSZERELÉS: 
3 - 7 NAP
SZERSZÁMOK,GÉPEK
2 - 5 NAP

Termék ajánlóWebáruház

0.0706 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   VIN
lábléc

google-site-verification: google584fc435b212cffb.html