webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

AUTÓDIAGNOSZTIKA

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Kapcsolat

Személyes termékátvétel:
H-P 17.00 óra után
cégünk telephelyén!ÁTMENETILEG SZÜNETEL


eobdbt@eobdbt.com 


 
Google+

LÁTOGATÓK

free counters

Szavazás

Kérjük értékelje megújult honlapunkat:

 sokkal jobb lett
 Valamit javúlt
 Nem látom mi változott
 Nem ismertem a régit

FÓRUM

FÓRUM REGISZTRÁCIÓ ITT! 
              !!!ÚJ!!!
     MÉRÉSTECHNIKAI FÓRUM


Webáruház használata


Cégünk internetes kereskedelemmel foglalkozik,üzlethelyiséget nem üzemeltetünk!
Lehetőséget biztosítunk azonban személyes átvételre is!
Cégünk telephelye Hajdúböszörményben van!
Információk a vevőszolgálat menüpontban!
Ebben a menüpontban találhatóak a szállítási díjak is!
Telefonon nem fogadunk rendeléseket!


Regisztrált felhasználóink lényegesen több információhoz, letölthető programhoz juthatnak!
Termékeink 95% -a saját import! Minden terméknek, amely nincs raktáron,vagy egyedi gyártású szállítási ideje van!

Néhány szállítási idő, ha a termék nincs raktáron, a rendelés beérkezésétől számítva, napokban:

AUTÓDIAGNOSZTIKA,TUNING:  14 - 21 NAP

KULCS,TÁVIRÁNYÍTÓ,IMMO:      14 - 21 NAP

MÉRŐMŰSZEREK:  5 - 10 NAP, HANTEK, ÉS PICO TERMÉKEK ESETÉBEN 14 - 21 NAP

PROGRAMOZÓK:      14 - 21 NAP

FORRASZTÁSTECHNIKA: 5 - 10 NAP

ELEKTRONIKA:    5 - 10 NAP

AUTÓFELSZERELÉS: 3 - 7 NAP 

SZERSZÁMOK,GÉPEK  2 - 5 NAP


FONTOS!
Az általunk fejlesztett,és gyártott termékek elkészítésének van átfutási ideje,mely függ a beszállítóink,gyártásban segítő műhelyek szállítási idejétől is!
Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni!

Miért van ez így?
A megrendeléseket összevárjuk, és amikor elérte a megfelelő mennyiséget egyszerre rendeljük meg őket a gyártótól!
Ilyenkor a szállítási díjak eloszlanak! Csak így tudjuk tartani a legjobb árban történő beszerzést, és vásárlóink felé a legkedvezőbb árakat! Az olcsóság nem azért van, mert a legolcsóbb helyről szerzünk be termékeket, hanem azért, mert mennyiséget vásárolunk mindenből! Ráadásul mi csak a megbízható, jól használható dolgokat szerezzük be!
Fontos tudni azt, hogy sok helyen találkozhat olcsóbb termékekkel is! Azok néhány nap használat után nem fognak működni!
Mi garanciát vállalunk minden termékünkre!
Máshol vásárolt termékekre viszont nem áll módunkban terméksegédletet, programot, használati útmutatót adni!

Lehetőséget kínálunk ezeken felül arra is,hogy beszállítóink teljes termékkínálatából választani tudjon!
Tekintse meg főbb beszállítóink kínálatát,és amennyiben érdekli önt valamelyik termék,kérjen tölünk árajánlatot!
Beszállítók listája:
POWERCOMPONENTS   KEMO-ELECTRONIC   ADVANCED KEYS   NWKEYS   LISHI TOOLS   FORCE TOOLS   MADALBAL   CODECARD   BAVARIAN TECHNIC   PALMERPERFORMANCE   SCANTOOL.NET   MAXWELL   HANTEK  ADVANCED KEYS   TME 


Az árfolyamváltozások függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de aki leadja rendelését, és időközben változnak az árfolyamok, azoknak garantálni tudjuk a megrendeléskori összeget! Ha az árfolyam csökken, természetesen tudunk csökkenteni a vételárakon is!

A regisztrációkor megadott adatokat bizalmasan kezeljük,azokat harmadik személy részére nem adjuk át. Azonban az esetlegesen bekövetkező számítógépes támadások által bekövetkezett adatvesztés miatt nem vállalunk felelősséget.
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az adott áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációtól kezdve a garanciális feltételekig. A "Főoldal" linkre klikkelve minden esetben az áruház kezdő oldalára léphet vissza. A jobb oldali oszlopban az áruházi kereső és a kategóriák linkjei, míg a középső oszlopban a konkrét termékek és a hozzájuk kapcsolódó információk találhatóak.
A kiválasztott termékeket a mellettük található "
" ikonra klikkelve teheti az áruház kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Módosít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható.
Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy az áruátvétel módjának kiválasztását követően a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget.
Ezt követően a lap jobb oldalán található "Megrendelés véglegesítése" szövegre klikkelve juthat el a megrendelés oldalára, ahol a szükséges adatok megadását követően adhatja le megrendelését.
A rendszer a megrendelések leadását követően azonnal értesítést küld a kereskedő és a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. az email tartalmaz egy visszaigazoló linket a rendelés megerősítéséhez! ezt a megerősítő linket míg ön nem aktiválja,nem tudjuk a megrendelést rögzíteni! Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetősége a vásárló felelőssége.

visszatérő regisztrált felhasználóink folyamatosan nyomon tudják követni megrendeléseik állapotát!
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A kereskedő és a megrendelő között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. A kereskedő és a megrendelő között létrejött elektronikus szerződés-, és megkötésének nyelve: magyar. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha ügyfélszolgálatunk e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolja az Ön megrendelését.
A vételár:
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó áron kerülnek feltüntetésre.
A szállítás módja és költségei:

A kiszállítást cégünk által megbízott futárszolgálat, illetve magyar postaszolgálat végzi

Adatvédelem
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.


Az általunk forgalmazott termékekre a jótállási idő a vásárlás napjától számított 12 hónap. Ettől eltérő esetekben a jótállás időtartamát termékeknél külön feltüntetjük.

Garancia távirányító házakra,távirányítókra,és kulcsokra:
csak partnereinknél ,vagy általunk ajánlott szervíznél,kulcsmásolónál bemart vagy betanított kulcsra, kulcsházra érvényes!
Sajnos nagyon sokan nekiállnak átszerelni a kulcsszárat megfelelő szerszámok nélkül,ami bizonyos típusoknál,elsősorban bicskakulcsoknál a távirányító ház meghibásodásához,töréséhez vezet! Ez a művelet minden esetben garanciavesztést von maga után
Eredeti számla nélkül nem veszünk vissza terméket!

Egyes utólag beépíthető termékek,pl xenon szettek,riasztók,stb.,melyek beszerelése,beüzemelése szaktudást igényel,csak abban az esetben tudjuk javítani,illetve cserélni,ha ezt a beszerelést végző műhely aláírással,bélyegzővel ellátott,szakvéleménnyel,és a beszerelést igazoló számlával igazolja!!garanciális ügyintézéshez ezen iratokat feltétlenül mellékelje!
A beszerelésből adódó bármilyen sérülés,és meghibásodás a beszerelő műhely felelőssége!

A garanciális termékek javítása:
kérjük minden esetben a garanciajegyen feltüntetett garanciára kötelezett szervizhez forduljon! A lényegesen gyorsabb ügyintézés érdekében!
Ha cégünkön keresztül szeretné érvényesíttetni garanciaigényét, az valószínű több időt vesz igénybe,már csak a csomagok többszöri küldése miatt is!
A garanciális termékek szervizbe történő eljuttatásának költségei mindig a termék tulajdonosát terhelik! Kivétel ezalól az, amikor ennek feltételei külön fel vannak tüntetve!

Mivel cégünk importtevékenységet is folytat, saját garancialevelünk van!(minta lent)
Ha ilyen garancialevéllel találkozik, annak a termékeknek a garancia ügyintézése nálunk történik!

  EOBD Bt garancialevél

A Vásárló a jótállási igényét a szabályosan kitöltött Jótállási jeggyel és számlával, v. nyugtával érvényesítheti. Kérjük, hogy a vásárláskor kapott jótállási jegyet őrizze meg, és minden szerviz esemény alkalmával hozza magával, illetve. küldje el a garancialevélben megadott címre! Jótállási jegy hiányában csak fizető javítás keretei között tudunk szolgáltatásokat nyújtani. 
Ha a termék a vásárlás napjától számított 3 napon belül hibásodik meg, a termék cseréjét lehet kérni.

Garanciális meghibásodás esetén a hibás terméket mindig a jótállási jegyen feltüntetett címre kérjük postán v. személyesen eljuttatni. címünkre (előzetes egyeztetés után!) Kérjük, csak akkor küldjön garanciális készüléket, ha a garanciális felvevőhelyként az lett feltüntetve. Amennyiben nem cégünk a megjelölt garanciális felvevőhely és a hibás eszköz mégis hozzánk érkezik vissza, a garanciális javítás ideje jelentősen megnőhet. 
A jótállás érvényét veszti, ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb a vásárlás után fellépett ok miatt következik be. Ugyancsak a garancia elvesztésével jár, ha a termék azonosítására szolgáló gyári számot, garancia címkét eltávolítják, átírják, vagy megrongálják. A kizáró okok miatt bekövetkezett meghibásodások javítási költségei jótállási időn belül is a vevőt terhelik. 
Nem tartoznak a jótállás körébe: 
A termékhez tartozó elemek, akkumulátorok, fülhallgatók, és egyéb tartozékok (kábelek, tokok, pántok, adapterek stb) 
A gyártó által előírt rendszeres ellenőrzések, karbantartások, és a természetes elhasználódásból eredő meghibásodások javítása, illetve az ezekből eredő szükségszerű alkatrészcserék. 
A használati utasításban foglaltak be nem tartásából, vagy attól eltérő használatból származó meghibásodás. 
A termékeink használati utasításában nem szereplő szolgáltatás, technikai paraméterek között fel nem sorolt paraméter hiánya, meg nem említett feladatra való alkalmatlansága, illetve az ezzel kapcsolatos vevői elégedetlenség nem tartozik a jótállási kötelezettségek körébe. Minden vásárlás előtt biztosítjuk a legszélesebb körű tájékozódási lehetőséget. 
Garanciális viták esetében a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség véleményét kérjük ki és az szerint járunk el. 
A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség elérhetősége: 
1088 Budapest, József krt. 6. 
Telefon: 06-1 459-48-00 Fax: 06-1 210-46-77 
Weboldal: www.nfh.hu

Elállási jog:
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei kizárólag kiszállítással történő vásárlás esetén: 
Megrendelése során Ön élhet a  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet -ben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (2) bekezdése szerint meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A Fgytv. 2. §-ának a) pontja szerint fogyasztó az az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje. A Ptk. 685. §-ának d) pont alapján fogyasztónak a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy minősül. Elállási jog Ön 14 naptári napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő az attól a naptól számított 14 naptári nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:  
EOBD Bt.4220,Hajdúböszörmény,Perczel Mór u.118

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Az elállás joghatásai Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.  

Elállási nyilatkozat letölthető itt!
Nem kötelező ezt használnia!

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállás jogát:

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
  • romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

    Panaszkezelés, reklamáció
    Ha a vásárlónak bármilyen kifogása lenne a webáruházzal, a termékekkel, a megrendeléssel, a szolgáltatással kapcsolatban panaszait e-mailben (info@eobdbt.com) és telefonon (+36-30/657-1949) is fogadjuk, szükség szerint orvosoljuk


  • A felhasznált logók és márkanevek az illető cégek tulajdona, az oldalon való felhasználásuk csak a beazonosítást szolgálják! A szerzői jog továbbra is a jogtulajdonosokat illeti.


Keresés az oldalon

Gyártók,beszállítóink

Hírlevél


Akciós termékek

obddiag 25236
OPEL Corsa D 2 gombos felújított távirányító VALEO

bruttó 5.000 Ft
AKCIÓ! - 60%
bruttó 2.000 Ft

További akciós termékek

Szállítási idők

Néhány szállítási idő, ha a termék nincs raktáron, a rendelés beérkezésétől számítva, napokban:

AUTÓDIAGNOSZTIKA,TUNING:
14 - 21 NAP
KULCS,TÁVIRÁNYÍTÓ,IMMO:
14 - 21 NAP
MÉRŐMŰSZEREK:
5 - 10 NAP,
Hantek,és Pico termékek 14 - 21 NAP
PROGRAMOZÓK:
14 - 21 NAP
FORRASZTÁSTECHNIKA: 
5 - 10 NAP
ELEKTRONIKA: 
5 - 10 NAP
AUTÓFELSZERELÉS: 
3 - 7 NAP
SZERSZÁMOK,GÉPEK
2 - 5 NAP

Termék ajánlóWebáruház

0.1388 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   VIN
lábléc

google-site-verification: google584fc435b212cffb.html