orvosibutorshop webáruház, webshop

Kategóriák

Garancia

A jótállási jegy a termék elpostázásakor kerül kitöltésre. A javítási helyek feltüntetése a garancia jegyen megtörténi, vagy felvilágosítás kérhet az info@tech-medical.hu e-mail címen, vagy a +36 70 967 0101-es telefonszámon.

A higiéniai termékek (testen viselt termékek, tabletták, segédeszközök, lábbelik) esetében a vásárlástól való elállás csak abban az esetben lehetséges, amennyiben a termék higienia szempontból kifogástalan, vagy a sterilitást a bontatlan csomagolás biztosítja. Javasoljuk, hogy a visszavétel előtt egyeztesse velünk visszavásárlási igényét.

A kiszállítást követő 8 napon belül akár a termék hibája, akár a termék funkcionalis elégtelensége esetén visszavásároljuk, de a visszaküldés költségét csak hibás készülék esetén vállaljuk át.

Amennyiben a termék (nem a csomagolás!) a használat során megsérült, vagy szerkezete károsodott abban az esetben az elállás jog nem áll fenn. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az esetleges csökkentett árral való visszavétel lehetősége miatt.

Egyedi méretű termékek esetén a méret cseréjéből adódó költségek a megrendelőt terhelik, amely egyezik a mindenkori szállítási költséggel.

Bútorzat megrendelése esetén egyedi szállítási ajánlatot adunk minden esetben.

 KAPCSOLAT

   +36 37 73 73 73
   3000 Hatvan, Görgey utca 36.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL