pcpadlas webáruház, webshop
Adatkezelési szabályzat
Az alábbi adatkezelési tájékoztató
a weboldalunk látógatóiról illetve az üzletünkben történő vásárlásra vonatkozóan személyes adatok kezeléséről ad tájékoztatást.

Jelen Tájékoztató célja, hogy rögzítse a Scrolltek Kft. (mint Adatkezelő) internetes oldala által alkalmazott adatvédelmi és- kezelési elveket,
adatvédelmi és- kezelési eljárását amit az Adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismer el.


Adatkezelő
Személyes adatainak kezelője:
a Scrolltek Kft.
(székhely: 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 26/B, telefon: 06-66-449-918, e-mail: scrolltek@gmail.com)


Adatfeldolgozó
Az oldalunkat kiszolgáló szerver(ek) üzemeltetője:
a Bolthely.hu Kft. (3300 Eger, Pacsirta út 10/B)

Kezelt személyes adatok köre, adatkezelés célja és jogalapja
Weboldalunk nem webáruház, a termékleírások és a fotók tájékoztató jellegűek.
Oldalunk látogatóival kapcsolatban adatokat nem gyűjtünk.

Személyes adatok megadására weblapunkon nincs lehetőség (online vásárlás - regisztráció),
illetve hírlevél szolgáltatást nem biztosítunk.

Vásárláskor névre szóló számla kiállítása esetén kezelt személyes adatok
Számlázási név és cím, valamint 100.000 Ft ÁFA-t elérő számla esetén az adószám.
Jogalapja: számla kiállításához kötelezően megadandó adatok.

Adatbiztonság
Az adatkezelő mindent elkövet annak érdekében ésszerű keretek között,
hogy megakadályozza a kezelt adatok elvesztését, illetéktelen hozzáférését,
illetve másolását informatikai, technikai és szervezési intézkedésekkel.

Személyes adatokhoz való hozzáférési jog
Ha személyesen érintett az általunk kezelt adatok esetében,
adatvédelmi kapcsolattartó lent megadott elérhetőségén gyakorolhatja az Önt megillető jogokat.  
Számlás vásárlás után: adatai hozzáférésének joga (Önről tárolt személyes adatok másolatát kérni).

Adatvédelmi kapcsolattartó elérhetősége
(e-mail): scrolltek@gmail.com

Adatkezelő minden hozzá beérkezett e-mailt
(a küldő adataival és az esetlegesen üzenetben szereplő egyéb személyes adatokkal együtt)
az adatközléstől számított öt év elteltével vagy az érintett törléshez való jogával élve kérésére törli.

Jogorvoslati lehetőség
Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410

Békéscsaba, 2018.05.25.


KAPCSOLAT

   06(66)449-918
   5600 Békéscsaba, Szarvasi út 26/B (
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL