Partnereink

Szavazás

Megtalálta amit keresett?

 Igen,a terméklistákban
 Igen, tudtak segíteni
 Még keresem...
 Sajnos nem...

Szilikon profilok alkategóriái
A szilikon profilok termékkör számos felhasználási területre, formára és kialakításra kínál igen széles választékot.
Ezek fő csoportjai:
1. Általános szilikon profilok,
2. Élvédő szilikon profilok,
3. Sütőajtó szilikon profilok,
4. Nyílászáró szilikon profilok,
5. Kemenceajtó szilikon profilok,
6. Üvegfogó szilikon profilok,
7. Panelhézag tömítő szilikon profil

Az Önök igényeinek megfelelően vállaljuk egyedi, különleges kialakítású profilok gyártását is, megfelelő rajz vagy minta darab után. Amennyiben nem talál a felkínált profilok között Önnek megfelelőt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy műszaki kollégáink szaktudásukkal segítségére legyenek.


Általános profil
 Általános profil (184 féle termék)
Az üzem termékválasztékában több mint 250 fajta profilgumi található, melyek felhasználása, beépítése szinte az ipar minden területén lehetséges. A standard profiloktól eltérő, egyedi igényeket bonyolultságuktól függően akár egy nap alatt szerszámozzuk fel, s gyártjuk le.
Élvédő profilok
 Élvédő profilok (27 féle termék)
Az él védő profilok fő alkalmazási területe a lemezek, üvegek él védelme, melyhez a táblázat tartalmazza a lemezvastagság függvényében alkalmazható méreteket. Ezektől eltérő méret is lehetséges, ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt kialakítsuk a Ön igényének megfelelő terméket.
Az él védők esetében szükség lehet a profil felragasztására, melyhez kínáljuk az F.BS ragasztót. Igény esetén a profilok színezhetők, ez kérjük rendeléskor jelezze felénk. Az él védők adott formára való alakítását, összeragasztását is vállaljuk, megfelelő rajz biztosítása esetén, külön költségért.
Sütőajtó profil
 Sütőajtó profil (12 féle termék)
Profiljaink speciális családját alkotják a tűzhelyprofilok illetve az ebből készített szettek. Elsősorban háztartási és nagykonyhai tűzhelyek ajtótömítései, autoklávok, egyedi látványkemencék ajtótömítései készíthetők e típusból egyedi, vagy kisszériás kivitelben.
Alapanyaguk minden esetben nagy hőállóságú PEMÜSIL® compaund.
A szettek tartalmazzák a felszerelésükhöz szükséges fémakasztókat is, melyek nagyszilárdságú horganyzott acéllemezből készülnek.
Felhasználóinknak csupán a profilt kell kiválasztani, és a szerelési pontokat megadni. A többi a mi dolgunk!
Nyílászáró profil
 Nyílászáró profil (22 féle termék)
Profiljaink ezen csoportja kül és beltéri fa nyílászárók, fémből készült műhely és garázsajtók, ablakok hőszigetelésének pótlólagos megoldására alkalmas, mindezt esztétikusan és gazdaságosan. Felszerelése, beépítése komolyabb szakértelmet nem igényel. Esztétikus, mert a profilok színe a nyílászáró színéhez választható, és gazdaságos, mert felszerelésével akár 10% fűtési energia megtakarítható.
A profilok hosszú élettartamát a PEMÜSIL® alapanyagok UV és ózonállósága garantálja. Termékeinket egyaránt forgalmazzuk magánszemélyek és kereskedő-viszonteladó partnereink számára.
Panelhézagtömítő
 Panelhézagtömítő (1 féle termék)
Cégünk saját terméke a kiváló időjárás állósággal, rugalmassággal rendelkező panel rés hézagtömítő profil. Alakja "szárnyacskái " megfelelő rögzítést biztosítanak a hézagok kitöltésére még ragasztás nélkül is, megoldva a rés szigetelési és esztétikai problémáit egyaránt. A termék általában fekete szinben készül, de lehet ettől eltérő fehér vagy szürke kivitelben egyaránt, amennyiben ilyen igénye van kérjük azt külön jelezze felénk.
Üvegfogó Profil
 Üvegfogó Profil (17 féle termék)

Elérhetőség

bertae@pemu.hu
Várjuk igényeiket
minden munkanap: 6.00-14.00
26 / 561- 234,
26 / 561- 257 (Vulkollan)
26 / 561-
228 (Szilikon)
26 / 561- 252 (Teflon)

műszaki információ:
30 /22 77 371

fax: 26 / 561 -215

Bevásárlókosár

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.22 mp